Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    15. Lipanj 2022. 08:10

Believer

Pozdrav cure :)
    Ja sam odradila prve konz, napravljen uzv i moram odraditi amh i trombofiliju za pocetak.
    Da li je koja radila te nalaze na svetom duhu i koliko se cekaju nalazi? Nesto su spomenuli crvenu uputnicu, ali nisam bas shvatila, onda ne ide elektronska? mora mi moj gin dati uputnicu jer nisam imala d1 pa mi oni nisu mogli dati.
    Jucer mi je bio 13dc, folikul 12mm, endo 8mm, dr mi nije izgledala bas odusevljeno, ocekujem O najranije u petak, najkasnije u nedjelju, jel to onda nesto lose? Nisam nikad bila na folikolimetriji pa ne znam bas puno o tome, malo mi je zao sto mi nije rekla da cemo odmah popratiti, ali izgleda da to ide sporije kod njih nego sto sam mislila.
    Citam vas, ali vas je puno i ne uspjevam vas pratiti

Ako ti je ciklus oko 28 dana, 14dc ciklusa bi trebala biti ovulacija sto znaci da bi folikul trebao biti oko 20-22mm. Znaci kod tebe sporije raste, ali ne brini pogura se to hormonima. 😁 Sretno 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    15. Lipanj 2022. 08:11

Sani88 🙏🍀🤰

Iman sjenica je tu 😍, sada neka tamni 🤞. Svakako ostani doma zbog krvarenja, u takvim situacijama mirovanje znaci krevet-wc 🤗
    Kachusa ja jucer krenula sa bockanjem, u subotu prvi UZV 😘

Odlicno, koju je dao terapiju? Drzim fige za sto vise folikulica 💕✨

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Panda.
    15. Lipanj 2022. 08:23

Iman čestitam!!! 🥳🥳🥳 Neka tamni i dalje 🤞🥰
    Vjeko hvala i sretno na uzv! 🤞🥰 Nadam se da će sve biti u najboljem redu. 👌
    Maki St evo osjećam se dobro. Lagano radim jer mi je dosadno. To mi je jedina briga. 😅 Za testić nisam još odredila kad ću, ali vjerojatno idući tjedan ovisno kako se budem i osjećala. Ne razmišljam još o tome. Nisam nikad imala pozitivan test pa se ne usudim olako. 🤭

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Maus
    15. Lipanj 2022. 08:25

Rainbow sto ste koristili prije postupka, vidjela sam komentar gdje cure kažu da ste uložili puno truda i da je moralo uspjeti ovaj put. I ja bi probala,ako sad ne uspije ovaj prirodni onda idem u 9. na stimulirani. I dali je i muž koristio što?

June7
    15. Lipanj 2022. 08:30

Sani88 🙏🍀🤰

June7

Pozdrav svima, prvi mi je ciklus stimulacije i imam pitanje za Cetrotide. Stvarno je neugodan lijek kako se tu pisalo. Prva da dva puta crvenilo i pecenje, a nakon toga bi bilo ok da nisam zadnju dozu dio lijeka slučajno prolila . Uspjela sam si dati možda dvije trećine doze i sad se brinem da nije dovoljno i da bi folikuli mogli popucati. Ima li netko vakvo iskustvo? Hoće li lh trakice biti pozitivne ukoliko doza nije bila dovoljna?
    Hvala!

Pozdrav 😊, tocno to isto mi se desilo, jednostavno se raspala injekcija i prolilo se nesto sadrzaja i to dvaput i prijavila sam sestricama i rekle su da ne moze toliko stetit ali da ubuduce budem pazljivija 😏. Bez brige za taj jedan put, sretno 🤞

Sani, Raninbow, Linda hvala na odgovorima. Napravila sam par lh trakica i nije se povecao lh. To je bila zadanja doza, što je tu je, nadam se da je bilo dovoljno. Sretno svima! 

1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
    FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
    FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤

Iman
    15. Lipanj 2022. 08:37

JLo, Ribic, Linda, Panda hvala vam curke 🍀❤❤ ne radujem se previse, iako je ovo moj prvi plusic ever🙊🙈🙈 Ponovim u petak svakako pa vidjet cemo 😊
    Sretno svim curama sto god da imaju danas 🤞❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Kacusha
    15. Lipanj 2022. 08:37

Believer

Zaboravila sam pitati, za AMH i trombofiliju, da li je bitan dan ciklusa kada se vade nalazi ili nije vazno?

Za trombofiliju nije, ja san Amh vadila kad i ostale spolne hormone a to je 2-3 dan ciklusa. Folikul u prosjeku raste 2mm na dan. 👍

👨‍🦰 Oligo-normo

Kacusha
    15. Lipanj 2022. 08:40

Panda.

Iman čestitam!!! 🥳🥳🥳 Neka tamni i dalje 🤞🥰
    Vjeko hvala i sretno na uzv! 🤞🥰 Nadam se da će sve biti u najboljem redu. 👌
    Maki St evo osjećam se dobro. Lagano radim jer mi je dosadno. To mi je jedina briga. 😅 Za testić nisam još odredila kad ću, ali vjerojatno idući tjedan ovisno kako se budem i osjećala. Ne razmišljam još o tome. Nisam nikad imala pozitivan test pa se ne usudim olako. 🤭

Pandic brzo ce to, samo smireno dalje. Ja ovaj put razmisljam da ni ne radim test. 😉 Iako se nadam da cu uopce doci do transfera 😂

👨‍🦰 Oligo-normo

Rainbow_Hope 🌈
    15. Lipanj 2022. 08:52

Iman ❤️❤️❤️ odlično!!! bit će to sve super 💪 i ja sam odlučila danas preskočiti test, sutra napravim betu pa ćemo vidjeti kako se stvari razvijaju 🍀💪
    believer amh možeš bilo kad, ja sam trombofiliju radila u vinogradskoj i naručuješ se, išla je e uputnica
    maus ja sam bila na histeroskopiji neposredno prije ovog ciklusa - tu mi je uklonjeno dosta priraslica i  dijagnosticiran kronični endometritis kao posljedica kiretaže, dobila sam antibiotike i kortikosteroide 10-ak dana. Od suplemenata ja cijelo vrijeme uzimam: vit c, vit e, Coq10, Novalac, vit d, ovaj mjesec san uvela j Omega 3, Andol zbog trombofilske mutacije. Muž uzima matičnu mliječ i Proxeed, bio je kod urologa isto ciklus prije i ustanovljena mu je varikokela gradus 3. Sam sam mu prošli tjedan umjesto Proxeeda uzela TwinLab dualtabs, L Karnitin  i Coq10 jer dobije više doze nego u proxeedu za manje para. Oboje smo odradili tretmane kod bioenergetičarke i mislim da mi je ona dosta pomogla u smirivanju maternice, a sigurno mi je pomogla da se riješim ciste prije postupka.
    ---
    Meni je dr jučer rekla mirovanje do 2. bete pa zbilja mirujem, bio je još jedan manji smeđi izljev kad sam se digla po noći, ali sve u svemu nije više bilo svježe krvi. Jel moguće da je hematom tako rano? Jer ako je, onda znam da je strogo mirovanje obavezno

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    15. Lipanj 2022. 08:52

Pikalice, čekalice, kako ste? 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.