Curke,pisale ste,nisam pohvatala🙈…te tab.za inzulinsku,koje su i za sta su dobre??
Ja imam nizak secer,gusteraca mi proizvodi previse inzulina😅…
Je si ti išla endokrinologu? I moj je šećer bio nizak dok i normalni i onaj pod opterećenjem pa mi je endo uveo glucophage i ja sam se preporodila.... inofolic prašak je za IR mislim tako piše jel e sad jel pomaže pojma nemam ja sam ga uzimala prije postupka jedno 8 mj I meni osobno nije nešto pomoglo ali ima cura kojima je sigurno pomogao 🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Domleon ma u knjizi po kojoj smo "iskopirale" dodatke na ovaj forum, se navodi doza 10mg melatonina... pa znanstvena istraživanja koja sam čitala su na bazi 3-6mg.. Onda 1mg mi stvarno zvuči malo🤷♀️ Uglavnom, daj Bože da ti svi silni dodaci stvarno i pomažu, a ja mislim da da☺️
Aries85 sad ti malo gledam u potpis... žao mi je zbog gubitka koji ti se dogodio.💔 Jel mi možeš malo detaljnije o tome napisati? U smislu da li si znala i prije za te malformacije ili su te iznenadile; npr. da li si radila neke prenatalne testove, da li UZV išta pokazao i prije 20.tog tjedna?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Rainbow ,bit ce ovo zanimljivo ☺️ Svaka na svom frontu,dobro da te imam :) ja pogubljena u ovom krugu,jos mi i ranije dosle,a inace su tocne 🤪
Sta znaci dvostruka ovulacija?? Jel to dobro ili ne? A reci mi jer striktno vracaju bas bas 5.dan nakon ovulacije(mislim ako je petodnevna blasta naravno) ili ipak cekaju da se npr zadeblja jos malo endometrij? Il je to to? Kakav bude ili se stavlja ili odustaje ??
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Kad smo kod vitamina, dugo vremena pratim svoje stanje iz krvi. Zadnje mjerenje u 7mj mi je bio vitD 34 😏
Kaže meni endokrinologinja, btw od koje očekuješ pomoć i savjet, pa to vam je super stanje 😂😂😂 ne trebate vi uzimati ništa, vidite da ste u intervalu 😂😂😂
Očito nikad nije čula za optimalne vrijednosti u kojima nešto najbolje funkcionira u organizmu.
Moja dr.opće prakse je super i dala mi je ampule, nakon što sam godinu dana pila kapi koje ništa nisu pomogle. Tako da ću sad ponovno ići provjeriti stanje.
Nažalost, bez obzira na sunčanje i sl., mi koji imamo hipotireozu, kod većine je vitD nizak 🙁
Molim?? Ovo je jedna od većih gluposti koje sam čula- vit d 34 je dovoljanJesi ti iz Zagreba? Mijenjaj endokrinologicu, moja je baš ''specijalizirana'' za IVF i većinom radi s IVF pacijentima, mogu ti je preporučiti…
Slažem se s tobom, za ne povjerovati 😂
Rekla sam joj da sam uskoro u mpo postupku, kaže ona meni: a šta vam je to? Ja odgovorim, a ona velevažno: a ha, mislite umjetna oplodnja? Ja ju ispravim: ne, nego medicinski potpomognuta. Onda je zašutila. Prepisala hrpu nalaza što imam, nikakav savjet niti pomoć nije pružila, samo me naživcirala.
Ah da, Osijek 😏👎
Ma njima je sve dobro..onda kad ne uspijes 3-4 puta onda tek idu dalje trazit sta ne valja..a meni se to neda.. 🙄
Za većinu bolesti ne traže uzrok i kako njega otkloniti ili poboljšati, već se samo bave posljedicama.
I onda se čude kad sami tražimo, proučavamo, čitamo
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ne *jer nego je li :)
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Amelie, slažem se s tobom, nikakve koristi od nje. Nemam preporuki niti za jednog doktora, samo ću tražiti da ne dođem opet kod nje 🤦
Rainbow, hvala ti puno 😘 i ja tebi držim fige za endometrij i uspješan fet 🤞🤞🤞💞💞💞
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Bok cure.. Jel mi može netko objasnit utjecaj melatonina na jajne stanice?
I još jedno pitanje.. Da li se može popraviti nekako broj antralnih folikula i reakcija na lijekove?
Konkretno, imam jako mali broj folikula kod stimulacije zbog endometrioze bez obzira na solidan amh.
Melatonin ima snažna antioksidativna svojstva koja jajnim stanicama pružaju zaštitu od oštećenja prouzročenih djelovanjem molekula slobodnih radikala, posebno u vrijeme ovulacije.
Znanstvenici dodaju kako je stoga preporučenih 8 sati sna svake noći posebno važno za žene koje žele zatrudnjeti.
Uz to, izloženost svjetlosti tijekom noći smanjuje proizvodnju melatonina.
Također za bolju kvalitetu jajnih stanica mozes koristit Q10, konopljine sjemenke, shatavari, amalaki i ashawagandu…
A inofolic prasak, jel i on za kvalitetu js?
Nije za kvalitetu nego ti kao stabilizira šećer ako ti je malo povišen i kod inzulinske rezistencije se daje. U biti mislim da taj pripravak ne može naškoditi.. kutija je bila oko 360kn mislim da jedno 60 kom tih vrećica praha koje se uzimaju 1x dnevno. Ja sam to uzimala jer mi je jedna ginička rekla da kao možda imam blagu inzulinsku rez. Drugi ginić mi je rekao da ne mogu škoditi i da slobodno uzmem. Ostala sam vrlo brzo trudna i ponovno sam ih povremeno pila sad prije samog transfera i opet se primilo.. ne znam koliko su one pomogle..Amelie, jesi ti koristila koje tablete za IR uz to?
Ja koristim Glucophage, ali bi probala i ove. Di ih ima za kupiti? Hvala ❤️😊
Znas sto, nisam jer sam nekako sumnjala da ja stvarno imam tu inzulinsku.. ali kako su mi doktori rekli da nece škoditi s tim prahom reko ajd da i to probam.. a i sjetila sam se evo da su mi i neke kolegice rekle da su stvarno dobre. Ma ima to u svakoj ljekarni i ide bez recepta. Sad ako koristiš još nešto svakako se posavjetuj s ljekarnikom da ti ne bi bilo previše.. ne kužim se toliko pa da te ne savjetujem krivo.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Anemona,Joka,Roxy , malala kako ste curke?
Hej draga, dobro sam. Malo nervozno zbog sutra, ali vidjet ćemo. Zauzeta sam ovih dana nekim privatnim stvarima pa mi brže prođe vrijeme, i zaboravim na sve. Samo mislim na svoja 3 🐧😇
Jel ti uživaš sa svoje dvije mrvice? 💕
Znam da si nervozna , al tu smo sve za tebe .ja ti zelim svu srdcu ovog svijet sutra.Pratim te 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤a ja da mazim busu pricam bebicma ,sin svaki dan ljubi trbuh i sapce ajde bebice dodite falite mi 🤭🤭🤭on misli da ce se rodit u njegovoj velicini braca 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣u biti super sam ❤
Od 💖 ti hvaaalaaa!
Divno, divno, neka i ostane tako 🙏🙏🙏💞💞💞
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Amelie, slažem se s tobom, nikakve koristi od nje. Nemam preporuki niti za jednog doktora, samo ću tražiti da ne dođem opet kod nje 🤦
Rainbow, hvala ti puno 😘 i ja tebi držim fige za endometrij i uspješan fet 🤞🤞🤞💞💞💞
Ako ti je ok ići privatno i blizu si ZG mogu ti preporučiti jednog ako želiš.. kad sam išla na Vuk Vrhovec nisam bila baš nešto zadovoljna s doktoricom gore pa sam se i ja prebacila.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Curke,pisale ste,nisam pohvatala🙈…te tab.za inzulinsku,koje su i za sta su dobre??
Ja imam nizak secer,gusteraca mi proizvodi previse inzulina😅…
Je si ti išla endokrinologu? I moj je šećer bio nizak dok i normalni i onaj pod opterećenjem pa mi je endo uveo glucophage i ja sam se preporodila…. inofolic prašak je za IR mislim tako piše jel e sad jel pomaže pojma nemam ja sam ga uzimala prije postupka jedno 8 mj I meni osobno nije nešto pomoglo ali ima cura kojima je sigurno pomogao 🤭
Nisam isla endokrinologu,mpo dr me poslao da izvadim secer i inzulin pod opterecenjem,al dalje me nje slao i nista rekao,osim da imam niski secer...tj.poslao me nutrucionisti jer imam malu kilazu za svoju visinu...165cm,a tad 46kg,a sad 50kg🙈...dal pomaze za implataciju,jer u oba puta stimuliranog ivfa imala zaledjenih?
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper