Razumna Ajme draga sto si ti prosla, citam i ne vjerujem, koma…bas mi zao..😞
Meni su dali kao tjedan dana da krene krvarenje jer s obzirom na moje godine, operaciju koja me ceka i zelju za sto prije novim postupkom to bi bila najbolja opcija (makar se po tvom primjeri cini kao najgora).
Tablete su druga varijanta, a tek ako bide nuzno kiretaza, kazem, bas radi novog postupka i te operacije koja slijedi.
Cak sam razmisljala i da mi u jednoj opcoj sve srede i naprave ali nazalost isto nije moguce, to su dva zahvaka i da je potrebna kiretaza ne bi mogli raditi oboje odjedno
😞
Kako mi je ovo prvi put, mozda je i bolje da ne znam sto me ceka, ali sve bi izdrzala i pretrpila samo da se sto prije oporavim i saniram i skroam sve sto je islred mene.
Puno ti hvala na podijeljenom iskustvu,malo si mi priblizila sve. U kojem tjednu je kod tebe prestalo srceko kucati?
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
RazumnaAjme draga sto si ti prosla, citam i ne vjerujem, koma…bas mi zao..😞
Meni su dali kao tjedan dana da krene krvarenje jer s obzirom na moje godine, operaciju koja me ceka i zelju za sto prije novim postupkom to bi bila najbolja opcija (makar se po tvom primjeri cini kao najgora).
Tablete su druga varijanta, a tek ako bide nuzno kiretaza, kazem, bas radi novog postupka i te operacije koja slijedi.
Cak sam razmisljala i da mi u jednoj opcoj sve srede i naprave ali nazalost isto nije moguce, to su dva zahvaka i da je potrebna kiretaza ne bi mogli raditi oboje odjedno
😞
Kako mi je ovo prvi put, mozda je i bolje da ne znam sto me ceka, ali sve bi izdrzala i pretrpila samo da se sto prije oporavim i saniram i skroam sve sto je islred mene.
Puno ti hvala na podijeljenom iskustvu,malo si mi priblizila sve. U kojem tjednu je kod tebe prestalo srceko kucati?
U 8tt. Taman kad sam se opustila kad šipak.
Nisam znala za tvoje planove i dijagnoze zato ti nisam ništa ni sugerirala. Mislim da doktori znaju najbolje i dobro ih je slušati. Ja sam na kraju izgubila 5 mjeseci jer mjesečnice nisu dolazile po rasporedu....
Samo hrabro 💗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Rainbow sreeetno i da obje bebice ostanu kod mamice 💪🏻😊
Tikvica jako mi je zao radi spontanog.I ja sam ga imala u 9.tt i samo se ocistilo. Mislim da mi je setanje pomoglo da se pokrene. Drzi se 💪🏻💔
💛🧡
Rainbow PUPOOO nek se čvrsto prime bebice 🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Slavica Ako je doktor rekao da je to sve ok i normalno vjeruj doktoru 💪
Tikvica Ja sam imala blighted ovum (prazna gestacijska). Rekli su da pricekam 7 dana da vidimo hoce li krenut samo. S obzirom da su taman bila ova spajanja u 6.mj i nasa godisnjica braka - to je sve bilo prosle god) ja sam trazila da nakon 5 dana idem po prvu tabletu jer nakon prve onda opet za dva dana dolazis po drugu i taj dan krece ciscenje. A htjela sam da je muz sa mnom (to je bila ned) i da to sve prode do utorka kad nam bila godisnjica. Ja sam htjela na kiretazu zbog svih iskustva koja sam citala o tabletama al su me oba mpo doktora nagovarala na tablete jer je manje invazivno. Bilo mi uzas, sat i pol/dva uzasnih bolova, isto proljev i tablete protiv bolova bi ispovracala. Na svu srecu sve se ocistilo i dalje bilo ok i bez komplikacija. Da se isto opet ponovila mislim da bih se takoder za Podobnik odlucila. Samo za info da iako je vaukumska i tamo produ kiretom i to se nemre izbjeci (rekli mi otvoreno na telefon). Mislim da je cijena bila oko 4.000 kn. Meni je osobno ovo s tabletama prilikom izbacivanja sadrzaja psihicki bilo ok jer sam znala da nema ploda ak me razumijes. Da je to samo prazna gestacijska vrecica pa treba vidjeti i taj psiholoski dio kako netko moze/ne moze podnijeti. I svakako sam htjela sto prije (kad smo znali da je sigurno blighted) to zavrsit, a ne danima bit u toj nekoj agoniji i cekanju. Stvarno kad se to odradi onda mozes si i poslozit u glavi i ici dalje.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rainbow Pupo ❤️❤️ To sto su dvodnevni nema veze i nista ne brini 😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav cure 😀
27.06 idemo na konzultacije u Rijeku na humanu
Molim vas dali je tko bio tamo? Dali imaju godišnje u 7,8 mjesecu? I dali se moram "pripremiti" za pregled ili nešto?
Pošto mi je tsh još 3,7 hoće mi sto reci?
Hvala vam puno unaprijed
Marijana, ja sam ti u Kbc Ri. Imaju kolektivni GO u 8.mjesecu. Ti i ja imamo isti problem, meni je isto Tsh bio oko 6, moraš ga spustit obavezno ispod 3 inače te neće pustit u postupak.
Prve konzultacije su uglavnom prikupljanje nalaza i dogovor da se narucis kad dobijes m 8.dan ciklusa za početak postupka (ako zu svi nalazi ok).
Ako te još što zanima, pitaj 🤗
Ahaaa ahaaaa hvala punoo na odgovoru. Znaci vjerovatno ako se ne spusti tsh ispod 3 neće ništa napraviti 7 mjesec,jel tako? :/
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Rainbow evo u meni jedna dvodnevna 😊 sretno ti danas, neka se cvrsto prime za mamicu i ne pustaju ❤
Marijana ja sam bila u kbcRi, ponesi sve nalaze koje imas na konzultacije pa ce ti oni reci sta ti jos treba za postupak. Dok TSH ne padne ispod 2.5 nece te pustiti tako da dobro da si krenula s terapijom vec, taman nakon ljeta i godisnjih ces skupiti sve papire, spustiti TSH u moci ces u postupak. Znas kod koga imas konzultacije? Preporucam dr. Tinu jer je jedna krasna zena i odlicna doktorica, jako realna i sve objasni jako detaljno, meni je to bilo jako vazno u cijelom tom procesu. Ako te bude jos sta zanimalo slobodno pisi na leky333@gmail.com
Slavica ako se doktor ne brine nemoj ni ti, biti ce to sve ok jer mora biti! ☘
Sretno svima u postupku, puno trudnicke prasine 🪄🪄🪄🪄🪄 i puse trudnicama 🥰😘
Hvala puno na odgovoru. Neznam ništa kod koga idem samo su mi dali termin i tjt.
Imam ja možda pravo tražiti kod koga da idem?
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Sunny može, piši.🤞
Razuma i tikvica jako mi je žao da ste to morale proći i prolazite.. Tikvice nadam se da će ti proći što bezbolnije..
Rainbow 🤞🤞divne vijesti 😍😘
Žene, navijam za sve.. Hvala vam svima na podršci ❤️
Tina ma i ja imam grčeve, pa sise bole više pa manje.. I tako. Znam da je teško reći ali probaj se opustiti.. 😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Nema me par dana i totalno sam se pogubila. 😅
Rainbow Hope nisam se okrenula, a ti si pupo. 🥳😍 Želim ti puno sreće i da se obe mrve čvrsto prime. 🤞🤞❤️😘
Ostale cure šaljem puno 😘😘😘 i bacam se na čitanje zaostataka. 😂
______
Kod mene malo ludnica zadnjih dana i neplanski sam završila u FET-u ovaj ciklus. Nisam si baš tako planirala pa letim na sve strane da stignem. Otvorila sam bolovanje jer nemam puno go i posao me previše počeo stresirati, a to mi sad ne treba. Stanje je povoljno zasad. 14.dc folikul 15 mm, endo trolinijski 8 mm. Idući tjedan se nadam transferu. Možda najbolje ispadne kad ne očekuješ ništa. 😉
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji