Oba srčeka kucaju i sve je u mjerama 😀
Ribic ovo su divne vijesti i neka ti je sa srećom ❤❤🤗🤗!!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Monkice❤️joj i ja jedva čekam, samo da sve bude dobro🙏… Radila sam Qualified 360. To mi je ginic preporucil i tak sam onda i napravila🤷. Nije da sam nest posebno birala…
Avocado super za glavobolje 👌! Ne ponovilo se, iš iš!❤️
Inna ajme baš mi je žao zbog stresa koj si dozivjela… Hvala Bogu da je sve dobro❤️. Nek tako i ostane❤️.
Petra30 u kojem tjednu si radila nipt?
Ribic cestitam na bebalicama 🤞🤞
Mene mucnine zezaju i stalno sam gladna. OGTT mi nije dobar (5.4-8-10) i ne znam sta ce mi dalje reci. 09.05. imam uzv pred Nifty.
Radila sam ga danas na 11+5, zapravo 12-ti tjedan...
Baš mi je žao kaj te zezaju mucnine, i mene su jedno kratko vrijeme i uopce nije ugodno🥴...
Drzi se❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Tina0409 Ja sam ti kod dr. G. Nisam bila nikad u FET-u jee nikad nismo dobili smrzlice. Sva tri puta ET. Prvi put blighted, drugi put biokemijska i nadam se da je ovo sad to 😀 Ja nikad nisam uzimala go/bolovanje nego normalno radila, nisam cistila i tak to ali normalno setala, kretala i sl. Meni ocigledno nema problema s implantancijom jer se sva tri puta primilo, a ovo prva dva puta je nazalost razlog vjerojatno losih stanica. Jedino s onih prvih strana sto sam pila/jela je 2-3 brazilska orascica svaki dan iza transfera i sok od nara. Al ne mislim da sam od tog trudna nego mi vise bilo praznovjere. Kao i krumpirici iz meka 😂😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Petra jednostavno ove naše MPO trudnoće nas često zezaju.😕
Angeleyes doktor vidio tanki odjek hematoma. Rekao mi da MPO trudnoće češće krvare čak i kad je sve ok.
Tina i ja sam radila skroz nakon FET-a, sve do jučer.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Ribic cestitam na srcekima,bas mi je drago!!! Sretno i opusteno na uzv i do kraja💞💞
Michelle cestitke i tebi!! Super beta,nek se lijepo podupla🤞🏻🥰
Anci drago mi je da izlazis i da si maknula fokus s mpo,uzivaj i zabavljaj se kako i dolikuje curki u 20im🤗🤗❤️
Svima puno srece i snage da izguraji ovu pricu do kraja😘😘
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Ribic i Miichelle čestitam❣️ 🤗 Inna_92 bitno da si provjerila i da je sve u redu🙏🏽🍀
Curama koje nešto imaju ovaj tjean sretnoooo😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
ribic čestitam 💕
Stela kolika ti je terapija, jesu ti rekli zašto je išao tsh gore? Meni je rekla dr. da je moguće i od korone, imala sam je prošle god. Sad mi je pao na 0.4 , ali mi je baš povećala terapiju. A bio je 11.7.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ivy19 super su ti testovi, vidi se razlika. Držim fige!
Michelle odlična beta, čestitam! Nek se dupla!!
Issadora baš mi je žao zbog neuspjelog postupka samo hrabro dalje!
Amelie jel se kod tebe šta događa?
Ana_ PUPO sretno, neka se čvrsto primi. Test možeš raditi 6-7 dan nakon transfera, ja sam u prvom postupku radila 6dnt i bila je sjenica. Ali moraš biti jaka psihički. Ako je negativna, ne mora značiti da je propalo. Ako je pozitivno, pratiš da li tamni. Sve je to trganje živaca . Sretno!
Petra sretno s nalazima, makar ne sumnjam da će sve biti super! Čekamo objavu spola
Ribic kad je iduci uzv?
Tina0409 sretno s debljanjem endometrija 💪
La3arica dobrodošla. Evo i mene iz Petrove. Totalno kužim što želiš reći i sve su ti cure dobro napisale, ali najbolje ti je Sani napisala. Ovaj naš put je sam po sebi težak, i moraš se postaviti. Ako postaviš pitanje, dobit ćeš odgovor na njega. Ako ne pitaš, odrade te i izađeš van prije nego što si ušla. Ja sam nerijetko išla doma plačući jer sam bila zbunjena. Ali onda sam si počela pisati pitanja i zahtjevala odgovore. I ova grupa ti može pomoći oko nekih stvari. Ako provedeš neko vrijeme s nama, znat ćeš i što treba pitati. Sretno!
p.s. sad vidim da si bila u stimulaciji u 4 mj. Tebe prije 7 mj nitko neće primiti na novu stimulaciju, jer je preporuka barem 3 mj odmora između stimulacija.
Inna nadam se da je kod tebe krvarenje stalo, i da neće više!
VM s obzirom da si napisala da ti je prehrana 80% slatko , tvoj nalaz ogtt-a ne čudi. Budeš to malo izregulirala prehranom i bit će sve ok!
Sretno ako netko nešto ima danas!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ja ću biti na bolovanju nakon FET-a jer radim u dućanu,pa mi je i fizički malo teže.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Hvala jos jednom svima na cestitkama (da ne pisem svakoj posebno). A sad dalje, od uzv do uzv 💪
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji