Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica 89
    26. Travanj 2022. 09:08

Cure svima sa velikim betama i lijepim ultrazvucima čestitam. Sada samo pozitivno razmišljanje, znam da je to teško, ali to će jedino pomoći majkama i oraspoložiti vaše bebe u buši. 
    Svima koje sada čekaju postupci želim sreću.
    Svima onima koje imaju male bete, nepravilan razvitak ploda, u postupku su pobačaja (kao ja) želim da sve ovo što prije prođe i da se u glavi što prje posložimo. 
    U vašim potpisima većinom vidim da su postigli što su htjeli oni kod kojih je samo jedan partner problematičan. Pitam se imam li ja uopće šanse pošto smo oboje problematični? Ima li onih koji su uspjeli, a da imaju slične probleme kao mi? 

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• Maleena
    26. Travanj 2022. 09:45

bejbe2018

Maleena

malala

Cure, hvala vam puno. ❤️❤️❤️❤️ Toliko razumijevanja i pozitive dobiti ovdje puno znači. 🤗🤗🤗🤗🤗
    Pripremila sam test za sutra, ali pripremila sam se i na biokemijsku. Još jučer sam se isplakala i pomolila Isusovom milosrđu. Kako bude.
    Ribic, Avocado, Nanaj, Rainbow, Stela, Panda, Divna, Domleon, Anči i ostale puno 👋👋👋👋👋👋 i sretno. 🤞🤞🤞🤞🤞

Hej Malala, pogledaj moje bete u potpisu i na kraju je potvrđena trudnoća, no nažalost plod se ne razvija dobro, od zadnjeg uzv koji je bio prije 2 tj do danas je narastao za 7mm tako da veličinom odstupa 2 tjedna iako srčeko i dalje kuca 😔
    Ali to kod nas očito ima veze sa kromosomskim anomalijama ploda jer evo treći puta da se plod ne razvija dobro.. Ali to s betom nema nikakve veze i želim ti reći, da i ukoliko je niska i ne dupla se pravilno trudnoća je moguća. U prve dvije mi je beta bila visoka i pravilno se duplala pa mi se plod razvijao čak i sporije nego sad..
    Želim ti puno sreće u svakom slučaju ❤

Pozdrav, jeste li radili kariogram? To znaju poslati nakon nekoliko neuspjeha.

Hej, hej mi smo radili. I bio je u redu..
    Cure moje, nakon jučerašnjeg uzv u Vinogradskoj gdje mi je izmjeren crl 8 mm, a ja u 9 tt i nakon takvog šoka i plakanja i svega, jutros dođem kod svog MPO i on mi izmjeri crl koji je 2,27 mm, srčeko lupa kao ludo i kaže da je sve ok. 🥰 Dr je bio i malo ljut što sam išla na hitnu, a nisam krvarila nego sam imala jake bolove pa sam se prepala i otišla....  Ne znam...ova moja trudnoća je od samog početka dramatična, ali evo, odlučila sam dalje u vjeri i pozitivi pa šta Bog da 🙏
    Veliki zagrljaj i sretno svima ❤

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Panda.
    26. Travanj 2022. 09:47

Zagorka stvarno šteta radi korone, ali bitno da sve prođe ok i doći će taj fet. Nadam se uspješan. 😊
    Malala žao mi je što nije ovaj put uspjelo. Kažu da su biokemijske dobar znak i sigurna sam da je tvoj cilj blizu. 🤗
    Leptirek čestitam i sretno dalje! 🥳🥳🥳🍀🤞
    Točkica89 mislim da se ne bi trebala dodatno opterećivati dijagnozom jer ovdje je bilo i gorih obostranih dijagnoza parova pa ih nije zaustavilo da ostvare svoj cilj. Naoružaj se pozitivom, nadom i strpljenjem. Nikako crne misli da nema šanse. Evo i kod mene je obostran problem pa se skupa borimo. Vjerujem da će se isplatiti. 🤞💪❤️

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

petra30
    26. Travanj 2022. 09:59

Malala drzi se! Grlim❤️!
    Leptirek kakve su to beturine😍😍😍😍! Mislim da dugo nismo imali ovakve❤️! Čestitam 🎉!
    Tockice naravno da postoji šansa, naravno da ima onih koji su uspjeli ❤️... Znam da ti je trenutno teško pozitivno misliti, drzi se❤️... Grlim  jako❤️!
    Maleena ajme meni❤️! Kako mi je drago da je sve dobro🥰! Kakve lijepe vijesti! Mogu si samo mislit kroz kaj si prošla u ovo kratko vrijeme. Nije mi jasno da tak pogriješe, mislim svi smo ljudi i griješimo... Ali ipak...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Maleena
    26. Travanj 2022. 10:02

Točkica 89

Cure svima sa velikim betama i lijepim ultrazvucima čestitam. Sada samo pozitivno razmišljanje, znam da je to teško, ali to će jedino pomoći majkama i oraspoložiti vaše bebe u buši.
    Svima koje sada čekaju postupci želim sreću.
    Svima onima koje imaju male bete, nepravilan razvitak ploda, u postupku su pobačaja (kao ja) želim da sve ovo što prije prođe i da se u glavi što prje posložimo.
    U vašim potpisima većinom vidim da su postigli što su htjeli oni kod kojih je samo jedan partner problematičan. Pitam se imam li ja uopće šanse pošto smo oboje problematični? Ima li onih koji su uspjeli, a da imaju slične probleme kao mi?

Draga Točkice, točno znam kako se sada osjećaš 💔 Ja sam se isto svaki puta nakon neuspjeha pitala imam li snage za dalje, da li ćemo ikada uspjeti obzirom na godine i dijagnoze...ali na to nam nitko ne može dati odgovor.. Želim ti da ustraješ u svojoj borbi i da shvatiš da je ovo put koji nam je dan s nekim razlogom, a taj je da smo dovoljno jake da ga prijeđemo i dođemo do svoga cilja.. ❤Ja kad vidim neke potpise i cure koje su bile na ovom forumu, mislim si kako su sve to prošle, kako djeluju toliko snažno i čvrsto, a ja sam takav slabić... i onda mi i to da neki poticaj da se borim, da idem dalje, da ne odustanem koliko god bilo teško..

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Leptirek
    26. Travanj 2022. 10:41

Kacusha

Malala zao mi je, ta nada nas uvijek dotuce. Hrabro naprijed 🍀
    Leptirek ti si vratila jednu blastu? Baš je velila beta, da ti brzo prođe vrijeme do 9.5 💕
    Ostale cure sretno! 🌈

Da, jednu blastu. Čitala sam da je to normalna beta i za 1 plod 😄

👩‍❤️‍👨33/33
    Ja AMH 8.7 pmol/L
    On sve ok
    3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099

• ribic
    26. Travanj 2022. 11:06

Tockica Evo ja znam curku s amh 3 i muz azoo i evo bebac iz prvog pustupka plus 4 smrzlica (dvodnevna) 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Inna_92
    26. Travanj 2022. 12:41

Prijavljujem prvu betu 13dnt: 1784 😊

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

petra30
    26. Travanj 2022. 12:47

Inna kakva betaaaa😍😍😍! Nek se dupla🍀🤞! Bravo!🎉
    Avocado 🙈🙈 nadam se da te ne bude dugo mucilo, sigurno nije neki filing😂🙈❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

peggy95
    26. Travanj 2022. 13:40

Točkica i mi smo oboje problem, ja imam kao PCOS, muž imao oligoasthenozoospermiu ali je popravio na blagu oligozoospermiu(rečeno mi je da s takvim nalazom žene ostaju i prirodno trudne) nema s čim ga nisam šopala, ali mislim da je najveću ulogu imala matična mliječ, oboje smo je dugo konzumirali. Ja imam visok AMH.. imam hrpu jajnih stanica, ali nisu kvalitetne. Znači mi smo od 13 oplođenih dobili 4 blaste.. a imala 15 js i sve 4 smo iskoristili i evo jedan mališa se uhvatio 💙
    Znam da ti je teško, znam i sama kako sam se osjećala. Drži se, bit će sve u redu 😘 treba nekada isplakat se i hrabro krenuti dalje 😘
    Malala žao mi je, jel ponavljaš sutra betu? 
    Avocado auhhh, slatke muke što bi se reklo 😅
    Inna čestitam 😍
    Leptirek wooow koja beturina 😍 
    Zagorka baš mi je krivo, prošla sam isto, ali ne sa koronom nego sam bila puna bakterija u brisu i u mokraći s kojima sam se borila 3 i pol mjeseca...sreća pa sam na svoju ruku tražila da mi se naprave nalazi, jer mi je bilo čudno što me transfer užasno bolio i bila je biokemijska. Evo jedna moja kolegica također ima koronu i rečeno joj je danas da moraju proći 3 ciklusa da krene ponovo, a ona ima jaako nizak AMH i rečeno joj je da se kod nje ne smije gubiti vrijeme i evo sad korona 😩😩

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.