Tockica89 Jako mi je zao zbog toga sto ti se desava. Sto se tice mog iskustva (blighted) iskreno bilo mi najgora te neizvjesnost izmedu prvog uzv i drugog. Postoji nada da sve bude ok al svjestan si da je mala. Naravno da mi bilo uzasno kad je drugi uzv finalno potvrdio blighted al s druge strane tad sam mogla krenut dalje. Znala sam na cemu sam (iako je lose) i stala je ta neizvjesnost (koja mi osobno koma). Isla sam na medikamentozni i ful me bolilo tih sat vremena dok se to glavno desavalo. Bol je tu bila ful fizicka tako da o psihickom nisam razmisljala. Kasnije sam okrenula plocu, posvetila se seksu s gustom, skinula 10kg i pripremala se za novi pokusaj. Znala sam odmah da idem dalje (i u trenutku kad sam lezala na stolu i potvrden blighted) i da je ovo samo takav tezi put. Iduci put je bila biokemijska i to sam skroz ok i bez problema podnjela. Strah me bilo samo da nije vanmaternicne ili da opet moram medikamentozni i sl. Tak da biokemijska mi bila najbolja opcija u toj ionako losoj situaciju.
Sad evo cekam opet prvi uzv (pozitivna beta) i opet ta neizvjesnost i jedva cekam vidjet di sam i sta sam.
Al uzmi u obzir da sam ja psihicki ful jaka i da sam tip koji odmah gura dalje i tako rjesavam tu bol dok nekima naravno treba duze i drugacije to podnose. To je zaista individualno i svatko to treba za sebe odraditi onako kako je njemu najlakse. Sretno ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo da javim da sam danas PUPO💗(dva lijepa i kvalitetna zametka,spermiogram odličan).Najbolji do sada rezultati.
Sada je na redu čekanje...i probat mislit pozitivno.🙏😇
Loli88 zato smo mi sve tu koje te razumiju i bodre.🤞Probaj malo boostat se s suplemetima(na prvoj strani foruma piše sve za jacanje js),imas i dosta žena tipa (fitoterapetkinje,nutricionistice) koje se bave s hormonima i usmjeravaju sto činiti za jacanje js,i naravno fizička aktivnost.Evo da te malo oraspolozim da sam ja s jednom uspjela zanijet i nemoj gubiti nadu.Neka te uvijek ta želja za bebom bude jača od negativnih misli.
Točkica 89 istu priču sam ja imala,sve znam...meni je pomoglo da se opet slozim podrska mojih najblizih,šetnje s psom i prirodom,čitanje knjiga,masaže...treba vremena da sve te emocije prođu,isplači se...mene je tješilo to sto sam ipak zanijela i da mogu,i da bolje sada da mi se to dogodilo nego u kasnijim tjednima.i nemoj se NIKADA kriviti radi tog da nesto nisi napravila jer spontani su u toj nasoj prici nazalost cesti i puno je jos upitnika zasto se dogadaju.(kromosomski,imunološki,trombofilija...).Sretno!🍀
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Ribic super je pesek, bas nas svaki dan uveseljava. 🐶🥰
Roxy kako si ti?
StelaM nadam se da si dobro, i da se pratimo u postupku i vidimo uzivo 😃🍀
Dobro sam draga, boostam se malo i nestrpljivo cekam postupak u 7 mjesecu 🥰 kad je tvoj postupak? Kako si ti? 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Hvala Vam svima na lijepim riječima. Podrška obitelji je uvijek tu i bez obzira na sve guraju me naprijed. Onog trenutka kad mi je rečeno da ne kuca srce mi je bilo najgore, ali isti trenutak mi je bilo moram dalje pa kako god. Inače sam veliki emotivac na male stvari, ali kada mi se događaju krucijalne ne mogu plakati. Tješi me činjenica da nam se ipak nešto uhvatilo pa kako god. Svima želim da nam se ostvare toliko željena djeca, da trudnoće završe zdravim i živim bebama, a ako već moramo prolaziti kroz sve ovo valjda postoji razlog. Nadam se da su taj razlog maleni debeli ćelavci ili čupavci koji su valjda jednog dana predodređeni za nas.
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Loli dobrodošla u ovaj copor lavica. 😊 Zao mi je sto je tako. Cure su sve rekle boostajte se i ti i dragi na prvim stranicama je sve tako lijepo opisano i sretno 😊
Tockica jako mi je zao 😔 i sama sam to prosla i bas sam bila grozno u tom periodu. Plakala sam cini mi se danima ali i inace placem kad me nesto tisti. I nakon toga smo muz i ja otisli na odmor i okruzili se dragim ljudima i prihvatila sam da je tako moralo biti. Nesto nije bilo u redu i bolje da sam to saznala u ranijim nego u kasnijim tjednima. Zelim ti puno snage da prebrodis ovaj tezak period 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Mi danas bili na uzv, druga točkica (gestacijska?) se smanila s 5mm na 2mm pa dr nije sigurna jel bila gestacijska ili hematom, ali kaže da je zanemarivo obzirom na veličinu. Bebač nam je super, otvorili smo i knjižicu danas pa drugi tjedan idemo obaviti malo trudničkih pretraga. Cure koje ste trudne, gdje odjeću kupujete (bitne su mi hlače)? Sve me steže i traperice koje sam nosila prije stalno više ne mogu, pala knjiga na 2 slova😆
Lc waikiki ima super program za trudnice, od traperica gore s gumom do gega, izdrze cijelu trudnocu
Haha
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Rita pupooo 🥰 sretno i neka se prime mrve 🍀🙏
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Rita55 PUPO 😍, nek se prime 🤞🤞, nadam se da su krumpirici vec pojedeni 🤭
Sani88 Ne,nisam ih pojela...🙈😋 jel kasno navečer? onda bi mozda jos i koji hambi, bilo mi je prerano ujutro za to😅
Roxy hvala!💝😊 i svim curama!
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Hvala vam drage lavice na prihvacanju u grupu. Puno mi znaci podrska. Sa suprugove strane je sve u redu al ne odbija piti gorke cajeve ako treba. Želim vam svima puno sreće. Procitat cu sve postove i napraviti popis. Hvala vam sta nisam sama💋
👩 34. god. 08/22 nalazi Merkur :Amh 1.1, TSH3-UL 2.83, LH 11.5, FSH 24.9, T 0.8, PRL 156, DHEAS 4.7, SHBG 37.9.
03/22 postupak ICSI- Menopur, Ovitrelle, Cetrotide - 1 zametak (4 st ) fragmentirani- test negativan
Malala lijepo tamni 🙏🤞🤗❤️
Aries hvala na pitanju dobro sam lako za mene 🙈 je si probala što za žgaravicu da se ne mučiš 🤗❤️❤️
Kacusha 🤗❤️❤️❤️
Ribić kako si ti?
Loli žao mi je draga probaj boostati organizam i promijeniti životne navike, na prvim stranicama imaš sve lijepo opisano 🤗❤️ gdje si u postupku? Ne moraš se zahvaljivati zato i jesmo tu samo si sredi poptpis da te možemo lakše praviti
Rita pupo neka se čvrsto prime🤗🤗❤️
Točkica jako mi je žao cure su ti sve rekle radi sebe i budućeg postupka moraš ostati jaka koliko god ti to sada zvuči kao klišej nažalost nitko ne zna što nas čeka na mpo putovanju ali treba puno snage, živaca hrabrosti i hladna glava iako se to ponekad čini nemoguća misija mi smo žene dokazale da sve možemo, sretno 🤗❤️
Divna gdje si draga, kako si?
Barby1986 🙄❤️❤️
Roxy 🤗🤗❤️❤️❤️
Anchy srećo je si mi živa 🤗🤗❤️❤️
Dom kako si? ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji