Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    13. Travanj 2022. 20:30

Cure moje drage ❤️ ma uhvatila me neka blesava proljetna depresija 🙄 bas sam bila kuća-poso-pa pod dekicu i ne mrdam nigdje 🙈 sad sam opet malo živnula..bit ce to sve super...
    U subotu smo čak bili izaslii u klub 🙈 bilo mi je predobro..naravno da sam se malo napila hahah 🙈 al iskakala sam se i isplesala da mislim da sam izbacila vecinu negativnog iz sebe...rekli smo da idemo opet sad za vikend 🙈 svida mi se zivit zivot opet i bez obzira ne laganu depresiju 🙈 
    Sutra vam stavim i listu, malo sam danas probala pohvatat pa ako bude sta krivo upisano ispravit cete me... 🙈❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

dreamer ❤
    13. Travanj 2022. 20:41

Missycat

@dreamer

U Petrovoj se anestezija tokom aspiracije podrazumjeva. Ja sam imala danas i nadala sam se da mi nece dati zbog malog broja folikula (malo me bilo strah anest. 🤷🏻‍♀️), ali daju bez izuzetka. ☺️

Ajde super 😊 Bitno da ti je sve prošlo u najboljem redu. Reci mi, dal si bilježila i davanje štoperice na onu listu što smo dobile da vodimo?

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Inna_92
    13. Travanj 2022. 20:57

Baš je lijepo vidjeti dobre vijesti na temi.😍
    Ribic, NanaJ čestitam na betama🥳
    DomLeon, Mashkica, Sunny čestitam za vaše curice i dečkića. 😍😍😍
    Anči odmori se koliko god trebaš 😘
    Malala PUPO❤ Držim fige na najjače da se uhvati! 🤞
    Cure oprostite mi što nisam sve popamtila što je bilo ovih dana, balansiram između puno posla i FET-a. Vratili mi danas jednog smrzlića. 🙂

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

Rita2101
    13. Travanj 2022. 20:58

Pozdrav.. nisam se javila dugo.. ali ne zato jer sam vas zaboravila… renoviranje dijela kuce i kupovina stvari za moju curu… danas smo 28+3 i sve je ok.. nedamo se i nadamo se dobromu do kraja 💪🙏
    I dalje sam na jednoj dozi utrogestana i uzimam andol 100 do 35tt… 
    Briga i strah i dalje postoje.. kazu da je to i normalno obzirom na sve sto smo prosli…
    Ono sto vam mogu reci: sve prode, kako god, ali prode… zelim i vama ovo mrduckanje novog zivota u trbuhu.. cuvajte se i sretno svima! 

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

Inna_92
    13. Travanj 2022. 21:00

Rita2101 ovo je tako lijepo za pročitati.❤ Ja vjerujem da će ti biti dalje sve dobro.🙏 Hvala ti na javljanju😊

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

Anči 💕
    13. Travanj 2022. 21:05

Inna_92

Baš je lijepo vidjeti dobre vijesti na temi.😍
    Ribic, NanaJ čestitam na betama🥳
    DomLeon, Mashkica, Sunnyčestitam za vaše curice i dečkića. 😍😍😍
    Ančiodmori se koliko god trebaš 😘
    MalalaPUPO❤ Držim fige na najjače da se uhvati! 🤞
    Cure oprostite mi što nisam sve popamtila što je bilo ovih dana, balansiram između puno posla i FET-a. Vratili mi danas jednog smrzlića. 🙂

Sretnoo 🤞🏻 kad ti je beta?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

zuzujalica
    13. Travanj 2022. 21:16

Hej drage cure 
    Malo sam se hladila od foruma, informacija i overthinkanja, pa oprostite što se nisam javljala... Baš mi je trebalo malo vremena. Sjetila sam se da nam je Anci trebala u postupak u 3. mjesecu, pa vidim da nažalost nije prošlo dobro.. Baš mi je žao draga, dobra si duša ovog foruma i zaslužuješ sve najljepše što život može dati. Držim fige da u što kraćem roku bude sve kako treba 💕
    ---
    Kod mene, ja sam vam krenula u postupak početkom 3. mjeseca. Pikala se 3 dana Puregonom (150) i došla na uzv. Bila je subota i zamjenski doktor, pa mi je rekao kao da se ništa ne vidi od folikula, ali da je full rano. Kad sam došla u utorakkod svoje doktorice, bila je baš zabrinuta zašto su mi folikulići samo 4mm nakon 6 dana pikanja Puregonom. I imala sam samo dva. Sutradan došla opet na pregled i vadili su mi E2, pa mi je rekla da najbolje da za taj ciklus odustanemo jer nema pomaka. MEĐUTIM, mene je trbuh dosta bolio tjedan dana poslije i molila sam ih da dođem na uzv. Kad ono - na svakom jajniku vodeći folikul od 13mm. I nakon par dana imala ovulaciju. Životeeeeeeeeeeeee.
    ---
    Plan je da mi se promijeni za idući postupak terapija (idem opet u 5. mjesecu), pa baš gledam Malalin potpis - bome su ti izmiješali terapiju i svašta dali. Ja sam malo ljuta što mi nisu na vrijeme (taj 3. dan pikanja kad sam kod zamjene bila na uzv) pojačali terapiju ili nekako reagirali. Nadam se da će idući put biti bolje i pametnije... 

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

Marita_07
    13. Travanj 2022. 22:03

Anči ja sam u postupku(vidim da ti je promaklo).
    Ribič sve već znaš...💗💗 dajes mi vjetar u leđa.
    Imamo tri lijepa folikula,dr.optimističan,regiram bolje od prethodnih stimulacija,ako dobijem dvije oplođene već će to biti uspjeh(sada smo imali samo jednu).
    Glava u kaosu ovih dana,ali nema predaje!
    Javljam novosti...puse borilice!🥰💝🙏

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

zuzujalica
    13. Travanj 2022. 22:34

Hvala Sani ❤️❤️ Nismo brojali antralce. Eh, ne znam, jedino cekati drugi postupak, nema druge. Samo se nadam da ce pogoditi terapiju. Uzasno mi je cudno da se folikuli ne razvijaju kako treba, odustanemo od terapije i ja za 10 dana imam normalnu ovulaciju. 

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

Mia21998 🔆
    13. Travanj 2022. 23:38

Rainbow_Hope 🌈

Dani1234 baš mi je žao, nadam se da vas čeka velika sreća ❤️
    Sunny čestitke na curici 🤩🤩🤩 Prekrasne vijesti!
    Aries embarazada trakica je 🔝🔝🔝🔝❤️❤️❤️
    Malalaodlične vijesti za FET - sretno!
    BugaDuga hvala bogu da je stalo i beta je super!
    Ribic hvala na info o protokolu :)da te utješim, mojoj seki nakon blighteda sad sve ok ❤️
    Nanaj, DomLeon❤️Sani znam da se ureaplazma super rješava kombinacijom doksiciklina i sumameda, za ove ostale beštije ne znam… Koliko god da je šok, hvala bogu da ste otkrili i da se stigne reagirati 🤞
    Mia u vašim godinama se nakon samo 6 mjeseci (znam da tebi to sigurno zvuči puno, ali nije) pokušaja ne ide odmah na invazivne IVF postupke. Mislim da ti to nitko neće preporučiti dok ne prođe najmanje godinu dana. Svima nam ovdje nedostaje strpljenja, ali to je na ovom našem putu tako. Uzimaš li što od dodataka za PCOS?
    Leia 😘ange dobro nam došla, najbolje da sama procijeniš kako se osjećaš i prema tome odlučiš, ovako nekih zapreka nema.
    jasminepredivno ❤️❤️
    CapiTakica kako si ti? Kakav je plan?
    jedvačekamplus hahaha, nick je odličan, sretno!
    mashkica čestitam na dečkiću, baš ste se nekako lijepo rasporedile ❤️
    nanaj odlična beta ❤️
    dreamer sretno! 🤞
    trudnice sve naše šaljite nama ostalima trudničku prašinu 🤩🤩🤩
    ——
    Meni je ludnica na poslu pa nisam ni stigla sve detaljno čitati, idemo sutra na mini GO u južnije krajeve, ja sam okej, opuštena i nekako pozitivna, uvijek optimist i kad su šanse male, netko je i u tih 10 % 😁

Rainbow_Hope mislite zbog mojih godina da neću moći na IVF postupke ili zbog toliko malo pokušaja? Kolegica je imala zaručnika koji je imao lošiji spermogram i išla je u postupak odmah, prvi neuspješan drugi trodnevni 4 stanice su joj vratili i bilo je uspješno dvije godine je mlađa, dakle 22 godine a pokušavali su isti oko pola godine i počeli istraživati i tako pronašli problem. Znam da se to  ne može preko noći kako bi mi sve ovdje  htjele, samo me obuzeo neki strah da ne poduzmem sve što je u mojoj moći i da poslje nebi žalila zbog toga. Uzimam Chirofol 500 samo, iako nisam pročitala da ga ovdje žene baš koriste ili sam možda propustila. 🤔🤔

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.