Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    20. Studeni 2021. 13:15

zg123

Da će na transferu reći koliko ih se oplodilo, da preko telefona samo se dogovara transfer

Vjerovatno je takva praksa klinike... 🤷🏽‍♀️ Vidi se potpis..
    Odma se sad sjetim cura u Rijeci sto su pisale da se njih ni ne zove nego moraju doć s punim mjehurom i tek onda im kazu jer se uspijelo sta oplodit ili ne..to mi je bas glupo i bezveze..ne znam jel se to promjenilo, al iskreno se nadam da je

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

GPgirl
    20. Studeni 2021. 13:24

Anči 💕

zg123

Da će na transferu reći koliko ih se oplodilo, da preko telefona samo se dogovara transfer

Vjerovatno je takva praksa klinike… 🤷🏽‍♀️ Vidi se potpis..
    Odma se sad sjetim cura u Rijeci sto su pisale da se njih ni ne zove nego moraju doć s punim mjehurom i tek onda im kazu jer se uspijelo sta oplodit ili ne..to mi je bas glupo i bezveze..ne znam jel se to promjenilo, al iskreno se nadam da je

Nije se promijenilo. I dalje isti uzas 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Studeni 2021. 13:38

Rainbow_Hope

šesnice baš divne vijesti, samo nek se nastavi u istom tonu! ❤️
    monkica kakva crta za godišnjicu!
    miss ivy pa mislim da je njima bitan endometrij, u stimuliranim ciklusima ništa drugo ni ne gledaju (kod žena koje ne ovuliraju) 🤷

Eh draga, ja sam u prirodnom ajmo reci.. Dosta su zbunjeni sa mnom kad kazem da sam 2 dana pila estrofem i prestala zbog glavobolje. Očito je tih 5 tabletica napravilo dar mar. Mislim da nitko nije bio u ovoj situaciji, pa me ne mozete ni savjetovati 😀 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

M_G💕
    20. Studeni 2021. 13:46

zg123

I ja sam u Petrovoj... i meni je tako bilo. Preko telefona su mi samo rekli kad da dodem na transfer...i tek kad sam legla na stol su mi dosli reci koliko je bilo zrelih, koliko oplodenih i sto ce mi vratiti. 🙄
    Odlucili su vratiti dvije trodnevne i ja sam samo rekla ok, jer je jedna kao bila ok, a druga malo manje dobra 🤷

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

M_G💕
    20. Studeni 2021. 13:50

I da, na kraju je na otpusnom pismu pisalo da su radili ICSI, iako je spermiogram bio super 🤷 

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

Lindsay
    20. Studeni 2021. 14:05

⭐ Miss_Ivy ⭐

Rainbow_Hope

šesnice baš divne vijesti, samo nek se nastavi u istom tonu! ❤️
    monkica kakva crta za godišnjicu!
    miss ivy pa mislim da je njima bitan endometrij, u stimuliranim ciklusima ništa drugo ni ne gledaju (kod žena koje ne ovuliraju) 🤷

Eh draga, ja sam u prirodnom ajmo reci.. Dosta su zbunjeni sa mnom kad kazem da sam 2 dana pila estrofem i prestala zbog glavobolje. Očito je tih 5 tabletica napravilo dar mar. Mislim da nitko nije bio u ovoj situaciji, pa me ne mozete ni savjetovati 😀 😘

Draga Miss Ivy ja sam imala slicnu situaciju kao ti. Naime, nakon hiperstimualcije i hospitalizacije nisam mogla vratiti svoj ciklus u normalu nekoliko mjeseci. Dr je htjela u fet u prirodnom ciklusu i na uzv joj se ucinilo 🤣😂 da vidi zuto tijelo i odmah mi rekla uzimaj progesteron 3×1 i estrofem 3x1 a sutra sam to isla vaditi iz krvi ( da potvrdi ovulaciju) i krv je pokazala da nisam ovulirala. Ja sam valjda isto 5 tabletica popila oko 15dc koji se oduzio na 60 dana zbog problema sa hiperom ali taj mjesec nisam ovulirala. Ne znam je li do estrofema ili do stimulacije ali nije me se trebalo staviti na terapiju prije potvrde ovulacije iz krvi. Mi smo odustale od feta i taj i iduca 3 mjeseca jer je ona gurala prirodni fet a moje se tijelo predalo. Promjenila sam doktora i uz estrofem zadebljala endometrij i cekam curicu za 21 tjedan. Imala sam nuspojava ali znala sam da mi to cini dobro i da cu izdrzati, meni najgora bila bol u grudima do suza. Nisam mogla nista, ama bas nista i kod nas je praksa piti ga prvo tromjesecje 😨 too much.
    Ali isplatilo mi se.

Kacusha
    20. Studeni 2021. 14:07

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Kacusha🍁🍂

Rainbow_Hope

Kacusha🍁🍂

Arnoldica svima nam je sok, mogu misliti kako je vama… Drzi nam se i da ti prodje sto bezbolnije… 💔💔

Kako si ti?

Hvala na pitanju. 😊 Jucer pustena kuci pa mi je lakse. A ono boli ali proci ce 🥰

Dobro jutro.Jesi dosla k sebi 😚? Koliko ce ti trajat oporavak ?🤗🤗

Pa mislim oko 2 tjedna. Navodno 3mj ne smijem u postupak, ali vidjet cu sto kaze Alebic. Kako se ti drzis? 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Lindsay
    20. Studeni 2021. 14:08

Miss Ivy zelim reci da 5 tabletica itekako napravi dar mar sa ovulacijom. Ili ces ovulirati kasno u ciklusu ili neces pa ces dobiti menstruaciju. U svakom slucaju meni su odustali od tog ciklusa nisu htjeli trositi embrije na nesigurnom teritoriju.

• mashkica
    20. Studeni 2021. 14:13

Lindsay jesi li ti pila prvo tromjesečje trudnoće estrofem? 
    Ma ja imam ludih reakcija od estrofema haos, em mi dodat utrogestan i imam nekakve danas i grčeve u maternici i sama sebi govorim ok je to sve, tako treba. Uzbudjenje mi je na level pro, prekosutra transfer. I sretna sam i nesigurna totalno😩 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• mashkica
    20. Studeni 2021. 14:16

Još jedno pitanje. Dzaba meni sto govorim da vjerujem doktoru😂🙈 
    Kakav vam je nivo progesterona bio pred transfer? Odnosno koliki treba biti? Čini mi se da je to kao neki dvocifreni ili možda čak trocifreni broj. Sorry na glupom pitanju, ali meni u srijedu prije uvođenja progesteron bio 0,38 i kaže ok je to? Možda su nam drugačije mjerne jedinice 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.