Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamer ❤
    04. Travanj 2022. 18:34

Sani88 🙏🍀🤰

Anci u pravu su cure, neka vam se slegnu dojmovi oboma, pa cete usput vec odlucit sto dalje, ali barem otidjite na jos jedno misljenje prije konacne odluke 🤗
    Divna bas mi je drago da je sve uredu, vjerujem da ste uzivali 🤗😘
    CapiPUPO 🤗, nek se primi🤗, sigurno mozes piskit na 8/9dnt trodnevnih, sretno 🤞
    Barby, ja sam ok, taman trebam obnovit neke nalaze i vrijeme ce mi proletit. A muz bio 2 mjeseca u longeti i zaista smo mislili da sad ide nekakva rehabilitacija a on dobio gips 4 tjedna pa kontrola 🤦‍♀️ i dr nije iskljucio opet gips 🤦‍♀️, ali mu je rekao da ce ga odma u toplice poslat nakon te faze. Ma dobar je on, sad vec ima svoju rutinu kroz dan 🤦‍♀️, bit ce problem vratit mu se u real life 😁.
    Navijam jako za tebe 🤞😘🤗
    Dreamer sretno 🤞, jel da da ipak nije tako strasno 🤭

Nije nije 😄🙈

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV ⏳️🙏

dreamer ❤
    04. Travanj 2022. 18:35

Stela_M

Ljubice čestitam od srca neka vas prati sreća na novom putovanju 🥰🤗❤
    Avocado srećo test je top ima da beta razvali 🥰🤗🤗🤗❤
    Divna drago mi je da je sve ok, uzivaj i mazi bušicu 🤗🤗🥰❤
    Capi sretno neka se mrve čvrsto prime 🙏🤞🥰🤗
    Dreamer sretno s pikanjem 😁🥰
    Angeleyes haha prvi simptom spavanje neka se i zadrži na tom simptomu samo 😁🤗🥰
    Sani88 ajme još i gips baš mu se to sve odužilo nadam se da će se brzo oporaviti 😍🤗🥰
    Sanjasss 🤗😍🥰❤Anchy imate vremena, svakako je odluka zajednička i uvjerena sam da će biti najbolja za vas što god da odlučite 🥰😍🤗❤

Hvala ti 🥰

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV ⏳️🙏

Kacusha
    04. Travanj 2022. 19:20

Cure cestitke na pozitivnim testovima 🥰💕 Ljubice i tebi na dva mala anđela 🍀🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

petra30
    04. Travanj 2022. 19:53

Anči ma nema veze, stignes me ubaciti 😊... Sljedeći pregled 21.04, ako ne dođe do promjene plana🤭...
    A ti i mužic malo odmorite, ni ne morate odmah imati sve odgovore i rješenja... Polako❤️...
    Divna hvala ti❤️... Bas mi je drago da ste svi tri uzivali danas na pregledu😍😍! 
    Capi pupo! Nek je sa srecom🤞❤️!
    Barby krenula si💪! Drzim palceve na najjace🤞❤️!
    Dreamer sretno! Tu smo i navijamo❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Angeleyes
    04. Travanj 2022. 20:00

petra30, kako je kod tebe, koje simptome imaš? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    04. Travanj 2022. 20:03

Capi_3

Evo me cure, vracena 2 trodnevna. Prepustila sam doktoru odluku obzirom da sam prije 7 god imala carski rez..vracena su oba pa kako bude. U Božje ruke. Kad mislite da najranije mogu testic radit? 🤣

Pupo 💕💕💕!! Prvi test nakon 7 dana, držim fige!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

petra30
    04. Travanj 2022. 20:05

Angeleyes

petra30, kako je kod tebe,koje simptome imaš?

Ej❤️... Želudac mi je najgori🙈... Oči bi jele, on ne da🙈... Jedno vrijeme mi je bas bilo jako muka i sve mi je smrdilo, sad je malo bolje ali želudac bas ne želi raditi... Doduse, nisam otpisala ni mogucnost da je na psihickoj bazi😂🙈. I sise, počele su me bolit za poluditi🙈... Kod tebe? Kako si?

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

Angeleyes
    04. Travanj 2022. 20:32

petra30

Angeleyes

Ej❤️… Želudac mi je najgori🙈… Oči bi jele, on ne da🙈… Jedno vrijeme mi je bas bilo jako muka i sve mi je smrdilo, sad je malo bolje ali želudac bas ne želi raditi… Doduse, nisam otpisala ni mogucnost da je na psihickoj bazi😂🙈. I sise, počele su me bolit za poluditi🙈… Kod tebe? Kako si?

Same here... Meni smrdi na momente samo, nekad mi se sve jede, a nekad mi se sve gadi. I puno pijem. Ma ko ce to razumit 🙈 Probava me dosta zafrkaje, ali to pripisujem i psihi malo. Sise isto boluckaju, da. Ali u globalu ništa naročito. Od svega mi se najviše spava (inače sam noćni tip) i to je moj glavni simptom 🥱😴 Koju folnu uzimaš? Ja sam na prenatalu pa ne znam jel to dovoljno...

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

petra30
    04. Travanj 2022. 20:46

Angeleyes

petra30

Angeleyes

Ej❤️… Želudac mi je najgori🙈… Oči bi jele, on ne da🙈… Jedno vrijeme mi je bas bilo jako muka i sve mi je smrdilo, sad je malo bolje ali želudac bas ne želi raditi… Doduse, nisam otpisala ni mogucnost da je na psihickoj bazi😂🙈. I sise, počele su me bolit za poluditi🙈… Kod tebe? Kako si?

Same here… Meni smrdi na momente samo, nekad mi se sve jede, a nekad mi se sve gadi. I puno pijem. Ma ko ce to razumit🙈 Probava me dosta zafrkaje, ali to pripisujem i psihi malo. Sise isto boluckaju, da. Ali u globalu ništa naročito. Od svega mi se najviše spava (inače sam noćni tip) i to je moj glavni simptom🥱😴 Koju folnu uzimaš? Ja sam na prenatalu pa ne znam jel to dovoljno…

Onda je to to, isto nam je🙈❤️... Trenutno ti pijem samo folacin, pila sam Novalac+folacin, ali mi je ginic rekel da mi mozda bude jace zlo od toga. Pa sam izbacila (zasad) Novalac, tj. ne pijem ga bas svaki dan. A ako mi nije jako zlo, onda popijem i njega uz folacin🙈. 

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

Angeleyes
    04. Travanj 2022. 21:03

petra30

Angeleyes

petra30

Angeleyes

Same here… Meni smrdi na momente samo, nekad mi se sve jede, a nekad mi se sve gadi. I puno pijem. Ma ko ce to razumit🙈 Probava me dosta zafrkaje, ali to pripisujem i psihi malo. Sise isto boluckaju, da. Ali u globalu ništa naročito. Od svega mi se najviše spava (inače sam noćni tip) i to je moj glavni simptom🥱😴 Koju folnu uzimaš? Ja sam na prenatalu pa ne znam jel to dovoljno…

Onda je to to, isto nam je🙈❤️… Trenutno ti pijem samo folacin, pila sam Novalac+folacin, ali mi je ginic rekel da mi mozda bude jace zlo od toga. Pa sam izbacila (zasad) Novalac, tj. ne pijem ga bas svaki dan. A ako mi nije jako zlo, onda popijem i njega uz folacin🙈.

Ma pitam jer sam se isto mislila uzet folacin, ali izgleda da je to ipak previše uz ovo. Pitat ću na pregledu ako bude sve okej. Prenatal dnevno daje 400mg folne, to mi se čini neloše. I malo kombinirati hranu koja sadrži folnu. 🤷‍♀️   

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.