Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    23. Ožujak 2022. 11:24

petra30

Anči 💕

Jel imala koja od vas upala mjehura ili neku urinarnu infekciju nakon transfera? Ovo mi sve vise vuće na to 😐🤔 Jer za kasni hiper je još rano jer je tek 2 dnt…

Joj Anči draga bas mi je žao da te to toliko muci… ❤️ Mene je iza prvog transfera isto jos bolilo par dana. Na transferu se vidjelo da su mi jajnici jos otečeni od aspiracije. Mozda je to i kod tebe slucaj, a kombinacija toga i neugodnog transfera dala je ovaj rezultat. No, moram napomenuti da mene ipak nije bolilo tolko kolko tebe, ne da ne bi mogla spavati… Nadam se da nije neka infekcija. Znam da pijes puno tekućine pa samo nastavi. Mozes ubaciti i čaj/sok od brusnice… Mada ako je infekcija već tu, on neće puno pomoci. Drzi se ❤️…

Pa eto i ja sam vezala cijeli vrijeme da je to od aspiracije i eto od transfera..al noćas me bas sastavilo..a evo sad kroz jutro me bas boli kad mokrim i trbuh i sve dolje zato mislim da je mozda upala..idem danas kod ginekologice pa cu vidjet sta kaze ona..nadam se samo da ako je neka upala da neće utjecat na embrije

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    23. Ožujak 2022. 11:25

vera85

Da azoo je.imao je operaciju u pragu micro tesse i ovdje u Hr tessu.nadjeni su zivi spermici al nikako ne dolazi do trudnoce.bude dosta embrija al se ne prima.imamo jos 1 postupak u hr la dalje ne znam sta da radimo..

o pa pronalazak živih plivača je već velik uspjeh. Gdje ste u postupku u HR? Da li si ti obavila neke pretrage? Možeš u potpis napisati par informacija o vašoj situaciji da imamo lakši pregled i možemo te bolje savjetovati 😀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• vera85
    23. Ožujak 2022. 11:30

Sunny_🐣

vera85

Da azoo je.imao je operaciju u pragu micro tesse i ovdje u Hr tessu.nadjeni su zivi spermici al nikako ne dolazi do trudnoce.bude dosta embrija al se ne prima.imamo jos 1 postupak u hr la dalje ne znam sta da radimo..

o pa pronalazak živih plivača je već velik uspjeh. Gdje ste u postupku u HR? Da li si ti obavila neke pretrage? Možeš u potpis napisati par informacija o vašoj situaciji da imamo lakši pregled i možemo te bolje savjetovati😀

U postupku smo u Petrovoj.kod dr Hauptmana radjena tessa.ostalo nam jos 4 ampule njegove...u mene svi nalazi uredni.borbu vodimo s ovim vec 13god.i uvijek isto do oplodnje dodje bude dosta cak i blasta al do trudnoce ne.sve nalaze sta sam napravila po savjetu dr su dobri.s tim da je njemu taj mozaicni sindrom.tn laksi oblik po njihovom misljenju

👩1985 nalazi uredni
    👦1980 klinef.sindrom
    5ET
    2FET
    💑👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧doci ce i taj dan

• vera85
    23. Ožujak 2022. 11:32

Ice312

vera85

Jutro cure zanima me jel ima itko na forumu da je muzu otkriven klin.sindrom i da je uspjesan ivf bio..hvala

Moj muz ima klinefelterov sindrom, ali njemu je nazalost ustanovljen totalni sterilitet.
    Isli smo na donaciju spermija u Cesku, ali nazalost nije uspjelo, a sad smo morali odustati od daljnjih pokusaja radi mog zdravstvenog stanja.
    Ne odustajte, uvijek ima rjesenja, samo treba vjerovati u pozitivan ishod.

I mi smo cak razmisljali o donaciji al moramo ovaj postupak rijesiti ovdje prvo.a sta se tice Praga u klinici Pronatal imamo njegovih jos 8 ampula.pa ne znam dal ici na to ili donaciju...jer me bas zanima postotak ivf trudnoca s tim stanjem

👩1985 nalazi uredni
    👦1980 klinef.sindrom
    5ET
    2FET

• vera85
    23. Ožujak 2022. 11:37

Ice312

vera85

Jutro cure zanima me jel ima itko na forumu da je muzu otkriven klin.sindrom i da je uspjesan ivf bio..hvala

Moj muz ima klinefelterov sindrom, ali njemu je nazalost ustanovljen totalni sterilitet.
    Isli smo na donaciju spermija u Cesku, ali nazalost nije uspjelo, a sad smo morali odustati od daljnjih pokusaja radi mog zdravstvenog stanja.
    Ne odustajte, uvijek ima rjesenja, samo treba vjerovati u pozitivan ishod.

Koliko vas je izasla donacija i jeste puno cekali na nju...

👩1985 nalazi uredni
    👦1980 klinef.sindrom
    5ET
    2FET

petra30
    23. Ožujak 2022. 12:14

Anči 💕

petra30

Anči 💕

Jel imala koja od vas upala mjehura ili neku urinarnu infekciju nakon transfera? Ovo mi sve vise vuće na to 😐🤔 Jer za kasni hiper je još rano jer je tek 2 dnt…

Joj Anči draga bas mi je žao da te to toliko muci… ❤️ Mene je iza prvog transfera isto jos bolilo par dana. Na transferu se vidjelo da su mi jajnici jos otečeni od aspiracije. Mozda je to i kod tebe slucaj, a kombinacija toga i neugodnog transfera dala je ovaj rezultat. No, moram napomenuti da mene ipak nije bolilo tolko kolko tebe, ne da ne bi mogla spavati… Nadam se da nije neka infekcija. Znam da pijes puno tekućine pa samo nastavi. Mozes ubaciti i čaj/sok od brusnice… Mada ako je infekcija već tu, on neće puno pomoci. Drzi se ❤️…

Pa eto i ja sam vezala cijeli vrijeme da je to od aspiracije i eto od transfera..al noćas me bas sastavilo..a evo sad kroz jutro me bas boli kad mokrim i trbuh i sve dolje zato mislim da je mozda upala..idem danas kod ginekologice pa cu vidjet sta kaze ona..nadam se samo da ako je neka upala da neće utjecat na embrije

Najpametnije... Ja drzim placeve da nije nista🤞❤️... Obavezno nam javi❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Arnoldica
    23. Ožujak 2022. 12:14

Evo samo da javim. U pon je beta bila 68, danas je 84. 

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

nika0302
    23. Ožujak 2022. 12:22

Arnoldica

Jako mi je žao 😪

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Ožujak 2022. 12:22

Arnoldica

Uh, žao mi je... Što kaže doktor? 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anči 💕
    23. Ožujak 2022. 12:24

Arnoldica

Zao mi je jako 😔 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.