Petra30 samo nastavi pozitivno misliti 🍀
Sani88 ide to polako ali sigurno 😍😍
Mm11 bravoo, cestiram 🥳🥳
Anci mavijam iz sveg srca 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bit ce i kos tebe smrzlica 🥳 koliko vracas?
Ja sam svoju kontrolu obavila, sve uredno, sve se vratilo na mjesto, hipera nema, doktor je zadovoljan, rekao je da smo obavili dobar posao 😎 sad cekam M da sto prije dode i onda 3dc kontrola opet pa mjesec dana pilula i onda akcija 💪🏻
Ne znam 🙈 ovisi kolko ih bude ostalo 🤭
Super da je sve uredu 🥰 jesu kod tebe svi po dva smrznuti? Kolko ćeš vračat prvi put?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mm11 bravoo, cestiram 🥳🥳
Ja sam svoju kontrolu obavila, sve uredno, sve se vratilo na mjesto, hipera nema, doktor je zadovoljan, rekao je da smo obavili dobar posao 😎 sad cekam M da sto prije dode i onda 3dc kontrola opet pa mjesec dana pilula i onda akcija 💪🏻
Super da je sve uredu 🥰 jesu kod tebe svi po dva smrznuti? Kolko ćeš vračat prvi put?
Smrznuli su 2+2+2+3, tako da ja odma ciljam na duplice 😂 nadam se da ce iz ovih 9 komada biti bar jedna pozitivna beta, bit cu zahvalna 🙏🏻
Bit će sigurno 🤞🏻🤞🏻🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mm11 bravoo, cestiram 🥳🥳
Smrznuli su 2+2+2+3, tako da ja odma ciljam na duplice 😂 nadam se da ce iz ovih 9 komada biti bar jedna pozitivna beta, bit cu zahvalna 🙏🏻
Ajme ženo gdi sam ja propustila da ti imas takve divne rezultate?!🙈🙈❤️❤️❤️
Ma biti će tu beba😍😍😍🎉!
Čestitam❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Belaa ti si pitala za kliniku koja radi genetsko testiranje embrija, u Sarajevu to radi Bahceci klinika, u pitanju je testiranje na aneuploidije, odnosno ukupan broj hromozoma (PGS odnosno PGT-A). Najveci broj ranih pobacaja je upravo zbog hromozomske greske embrija te se ovim testiranjem prevenira transfer takvih embrija i neuspjesne trudnoce… Ne znam jeste li suprug i ti radili kariograme, ako vam je utvrdjena neka anomalija (translokacija, mutacija nekog gena…), u tom slucaju je potrebno raditi “precizniju” pretragu na strukturalne promjene (PGD odnosno PGT-SR), sto se radi u inostranstvu (Prag, Belgija…)
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Draga Sen2021 moje iskustvo s Bona Deom je pozitivno, zaista imam samo rijeci hvale i za doktora Alija i za cijeli tim. Iz potpisa mozes vidjeti da je kod nas azoospermija, pa osim ivf procedure, stimulacije i svega ostalog imali smo jos hrpu analiza, narocito suprug, plus micro tese. Jako su posveceni i temeljiti, na primjer kod stimulacije davali su mi minimalne doze hormona i imala sam folikulometrije svako drugi dan, a radili su mi takodjer i hormone na svakoj folik., ne sjecam se kada koje ali bas detaljno se sve provjeravalo, nista ne prepustaju slucaju nikada. Sto se tice ispitivanja embrija nemam iskreno nikakve informacije, nisam ni znala do foruma da klinike kod nas to uopce rade. Mogu provjeriti ako zelis. Za zene 40+ sam cula da je veliki strucnjak, a isto tako prva pacijentica im je bila 40+ i bila je uspjesna trudnoca. Zaista smatram da su ljudi generalno u klinikama sigurno strucni samo eto stvar je mozda nekog licnog izbora sta kome odgovara. Po meni mozes otici i samo na konsultacije da vidis kako to oni rade pa onda ces znati sta i kako dalje. Sretno i tu sam ako jos nesto trebas 😘🌹
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Cure, molim vas pomoć, pogotovo cure iz KBC Osijek. Vadila sam D3 vitamin i feritin, zahvaljujući ovom forumu sam shvatila kako je to jako važno. Koristim heferol i crveni dlux sprej već 2-3 mjeseca i danas mi je došao sljedeći nalaz:
feritin 41 ug/l (ref. interval 10-120)
Vitamin D3 28,3 ug/L (ref. Interval 20-100).
Znam da se tu pričalo da KBC Osijek koristi drugačije jedinice za D3, ali svejedno mi se to čini prenisko. Pa molim nekoga tko zna da mi kaže više o tome
To bi ti ispalo za vitamin D oko 70 nmol/L znači na donjoj granici…
Hvala, tako sam i pretpostavljala. S obzirom da koristim crveni Dlux sprej, pa nije znatno poboljšalo razinu D3, zna li netko što mi najučinkovitije može pomoći s obzirom da za 10-tak dana krećem sa stimulacijom…
Hvala vam cure, stvarno je spas kad imaš koga pitati!
Meni ti je D-vital u ampuli od 25 IU jako brzo digao još ga koristim bio mi je 20 sada 62 i dalje uzima preporuka jedna ampula tjedno ja uzima trenutno dvije tjedno i opet cu ga ubro vadit znam da je bitan o za stanice vitam de i kvalitetu jako i on moze ici i do 200 pogotovo zene koje planiraju trudnocu kako pratim grupu jednu za stitnjacu tu dosta i o ostalim stvatima ima i koliko je bitan vitamin D za stitnjacu a ja uzimam eutirox od 0,50 i 0,75
Ja isto uzimam eutirox 0,25 odnedavno baš zbog malo povišenog TSH i postupka. Sutra baš idem na nuklearnu na kontrolu pa ću vidjet da mi oni prepišu ampule.
Cure, jako vas dugo čitam i ovih dana baš nalet lijepih vijesti i pozitivne energije. Nek se tako nastavi i cijelo proljeće...
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Pozdrav, cure.
Danas sam bila na 1.pregledu. Trudnoca je potvrdena, vidi se ZV i srce kuca. 🥰
Imam pregled za 3 tjedna, trudnocu cu voditi kod dr. Borisa Lovrica pa bih molila ako netko ima iskustva s njim ili ste cule. On je spec.ginekologije i 1x tjedno dolazi u Betu+.
Svim ostalim curama cestitke😊
Bravo super cestitam i nek se nastavi skolski i kako treba bravoo❤️🎊🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Anči super rezultat! 😍👍
Razigrana ajme kak lijepo da već i srčeko kuca!🥰
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Belaati si pitala za kliniku koja radi genetsko testiranje embrija, u Sarajevu to radi Bahceci klinika, u pitanju je testiranje na aneuploidije, odnosno ukupan broj hromozoma (PGS odnosno PGT-A). Najveci broj ranih pobacaja je upravo zbog hromozomske greske embrija te se ovim testiranjem prevenira transfer takvih embrija i neuspjesne trudnoce… Ne znam jeste li suprug i ti radili kariograme, ako vam je utvrdjena neka anomalija (translokacija, mutacija nekog gena…), u tom slucaju je potrebno raditi “precizniju” pretragu na strukturalne promjene (PGD odnosno PGT-SR), sto se radi u inostranstvu (Prag, Belgija…)
Mi smo radili kariograme i sve ostalo i sve ok 🤷 rekli su kad je bilo ono sa bebom da se to desi 1napram bilijun i da sanse da se to ponovi nikakve ma eto zanimalo me aha znaci oni pregledavaju embrij a sve ovo ostalo Bec,Prag to znam hvala ti ipak je lipo znati i za ovo u Sarajevu🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sani i mm, čestitke!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Meni još ništa nisu javili. 🤯🤯🤯🤯
Jesu se javili🤗🙏
Ne. Sad se već brinem.
Javit ce bit ce ok i samo smireno tu dmo svi smo uz tebe i sve jedna jednu jedna za sve🤗❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji