Mrvica nadam se da ćeš riješiti svoj problem s urinom. Ja mislim da infekcije mogu biti opasno samo ako se ne liječe, barem se nadam da je tako.
Ma2013 još malo! Kažu da oko 12 tjedna bude lakše s tim mučninama, do 14 tt sigurno, pa ćeš onda malo uživati
Nikitta a zato tebe nema , pa ti spavaaaas Drago mi je da sve pomaže, a i čepići. Ohropax bi mi trebao davati nekakav postotak koliko ih reklamiram
Aries bas lijepo da si našla neku grupicu, To je online ili se baš nađete?
Anči super rezultat, endo je toooooop! Čekamo ponedjeljak 🤞
Sphie jako mi je žao ... Svima taj utrić iscuri. Ako sumnjas da ga imas malo, razgovaraj s doktorom da ga kontrolirate ili odi privatno vaditi...
Divna pa ti si već 12 tt!! Drago mi je da je s bebicom sve u redu i nadam se da će ti mučnine uskoro popustiti!
Angeleyes sretno danas!!
Luana žao mi je... ne znam odgovor na tvoje pitanje, pričekaj, možda se nađe netko pametniji tu
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Mrvica nadam se da ćeš riješiti svoj problem s urinom. Ja mislim da infekcije mogu biti opasno samo ako se ne liječe, barem se nadam da je tako.
Ma2013 još malo! Kažu da oko 12 tjedna bude lakše s tim mučninama, do 14 tt sigurno, pa ćeš onda malo uživatiNikitta a zato tebe nema , pa ti spavaaaas
Drago mi je da sve pomaže, a i čepići. Ohropax bi mi trebao davati nekakav postotak koliko ih reklamiram
Anči super rezultat, endo je toooooop! Čekamo ponedjeljak🤞
Sphie jako mi je žao … Svima taj utrić iscuri. Ako sumnjas da ga imas malo, razgovaraj s doktorom da ga kontrolirate ili odi privatno vaditi…
Divna pa ti si već 12 tt!! Drago mi je da je s bebicom sve u redu i nadam se da će ti mučnine uskoro popustiti!
Angeleyes sretno danas!!
Luana žao mi je… ne znam odgovor na tvoje pitanje, pričekaj, možda se nađe netko pametniji tu
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Panda ide li sad aspiracija bez ikakve anestezije i trebaš li PCR?
Rekli su da ide bez anestezije kad je samo 1. Da će više boliti ubod u venu od toga. Nisam baš sigurna u to. 😅 Traže covid potvrdu isto. Ja sam se cijepila pa mi još vrijedi. Ne znam u kojoj si klinici pa je možda drukčije.
E, hvala ti! Ma mene to zanima jer bih možda išla raditi popodne, a nakon anestezije sam toliko ošamućena da znam da ne mogu...
Ja sam u b+, pitat ću u ponedjeljak na uzv kakva je politika oko covida, za fetove nisu tražili ništa 🤷
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ma2013 još malo! Kažu da oko 12 tjedna bude lakše s tim mučninama, do 14 tt sigurno, pa ćeš onda malo uživatiNikitta a zato tebe nema , pa ti spavaaaas
Drago mi je da sve pomaže, a i čepići. Ohropax bi mi trebao davati nekakav postotak koliko ih reklamiram
Sphie jako mi je žao … Svima taj utrić iscuri. Ako sumnjas da ga imas malo, razgovaraj s doktorom da ga kontrolirate ili odi privatno vaditi…
Angeleyes sretno danas!!
Luana žao mi je… ne znam odgovor na tvoje pitanje, pričekaj, možda se nađe netko pametniji tu
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Rekli su da ide bez anestezije kad je samo 1. Da će više boliti ubod u venu od toga. Nisam baš sigurna u to. 😅 Traže covid potvrdu isto. Ja sam se cijepila pa mi još vrijedi. Ne znam u kojoj si klinici pa je možda drukčije.
Panda ne brini nije jako strašna bol izdržljivo je, nažalost ja sam bila budna odn nije me koktel uspavao pa sam preživjela 16 komada tako da se ne brini ti to možeš 😁❤❤
Ma znam jer mi prošli put anestezija nije baš tekla pa je ostalo pola one bočice. Tako da sam osjetila popriličnu bol na 7 folikula. Mogu misliti što bi bilo da ih je više bilo. Bitno da oni uhvate ovu jednu, a bol je kratka ako je bude. 😁
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Panda ne brini nije jako strašna bol izdržljivo je, nažalost ja sam bila budna odn nije me koktel uspavao pa sam preživjela 16 komada tako da se ne brini ti to možeš 😁❤❤
Ma znam jer mi prošli put anestezija nije baš tekla pa je ostalo pola one bočice. Tako da sam osjetila popriličnu bol na 7 folikula. Mogu misliti što bi bilo da ih je više bilo. Bitno da oni uhvate ovu jednu, a bol je kratka ako je bude. 😁
Sad te moram gnjaviti reci mu u tom prirodnom ciklusu jel išta ide od lijekova ili apsolutno ništa 😁🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
E, hvala ti! Ma mene to zanima jer bih možda išla raditi popodne, a nakon anestezije sam toliko ošamućena da znam da ne mogu…
Ja sam u b+, pitat ću u ponedjeljak na uzv kakva je politika oko covida, za fetove nisu tražili ništa 🤷
Ako ne radiš fizički naporan posao, onda ćeš vjerojatno moći. Meni su čak rekli da mogu brzo nakon aspiracije doma i mogu pojesti i popiti ako želim prije. Ja sam čak više za bez anestezije ovaj put jer mi jako mučno dođe. Možda i skroz ukinu ove covid potvrde dok ti dođeš na red. Svakako se raspitaj u svojoj klinici da znaš planirati. 🤗
KBC Split
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
Repromed
Angeleyes sretno danas!!
Hvala ti...ovo je bas utrka s vremenom na svim razinama. A ne znam situaciju u Petrovoj, nisam imala nikakvog kontakta s njima. Treba mi zapravo samo preporuka nekog super ginekologa koji ce mi dati savjet....
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Sad te moram gnjaviti reci mu u tom prirodnom ciklusu jel išta ide od lijekova ili apsolutno ništa 😁🙈
Ma kakvo gnjavljenje. Napokon da ja mogu nešto pomoći. 🤣
Ide samo štoperica i to je to. Ostalo sve normalno. 😁
KBC Split
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
Repromed
Jutro :) trebam pomoc, znam da vi sve znate…nakon laparoskopskog uklanjanja ciste phd je pokazao da je rijec o granicno seroznom tumoru. S obzirom na to,u Vinogradskoj mi zele izvaditi lijevi jajnik na kojem je bio tumor i to bez biopsije,odnosno bez nalaza je li jajnik potrebno vaditi ili ne. Kao stara sam (41) pa se tobradi defaultno. A imam samo jajnoke i maternicu i cekam pocetak ivfa u Vinogradskoj i imam vremena na ivf preko hzzoa samo do kraja godine. Gubitak jednog jajnika u ovakoj situaciji mi oduzima pola mogucnosti za jajne stanice kojih ionako nema bas na bacanje, a nemam ni vremena te bi se sve svelo na samo jedan ivf postupak, sto znate i same da je jedan ko nijedan da se nadam da cu ostvariti trudnocu u iducih 6 mjeseci.
Poslali su me davtrazim drugo misljenje iz Petrove i ako tamo kazu da nije potrebmo vaditi jajnik da ce se u Vinogrqdskoj voditi time. Imam samo do utorka vremena za dobiti drugo misljenje jer me cekaju u srijedu vec u Vinogradskoj za operaciju. Rekli su mi to jucer,znaci sve je navrat nanos jer se zure zbog toga sto cebi opetbdruga laparoskopija sada odgoditi postupak na najmanje mjesec dana,a vremena kronicno nemam.
Mozete li mi preporuciti nekog iz Petrove tko ce se zauzeti da ne izgubim jajnik dok barem ne naprave aspiracije za postupak, imam osjecaj da samo zele da odustanem od postupka…a ja ne zelimnodustati..nakon 4 izgubljene trudnoce moram dati sebi priliku za bar jos jednu…
Bas sam lose i psihicki zbog svega…. :(
Ufff mogu mislit koji su ti stres nabiili 😔 u Petrovoj je jedan od glavnih mpo ginekologa Hrvoje Vrcić. On radi i privatno u poliklinici Hilarus. Zovi njih i trazi odmah termin kod njega privatno. U Petrovoj sumnjam da ces brzo dobit termin. Želim ti svu sreci 🍀🍀🍀🍀🙃
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji