Prosli tjedan radila urin leukociti od 4 do 6 kaze dr sve je to ok, nakon 7 dana ponovim opet leukociti od 4 do 6… Sad trebam urinokulturu radit 3 x za redom…. Pijem sad dosta vode. Jel trebam bit zabrinuta, sad me strah neke infekcije da ne budde nesto bebi… Urinokulturu sam radila prije 4 tjedna bilo je sve ok
Nece bit nista bebi, al urinoinfekt treba shvatit ozbiljno, zna uzrokovat kontrakcije sto nije dobro..Napravi urinokulturu i popij antibiotik, a poslije toga, mene je pomagala d manoza i cranactin kapsule brusnice i puno tekucine...i nije mi se vracalo, a jako sam sklona tome, trudnoca je raj za urinoinfekte..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Sunny, Lucky, Domleon, Sani88, Aries85 hvala cure! 💞😘
Rainbow_Hope hvala ti draga! Meni se to čini više nego odličan početak. Držim nam objema 🤞🥰🍀
Sphie1510 žao mi je. Nadam se da ćeš pronaći uzrok da idući bude dobitan.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Barby, jeeej, dobrodošla natrag 😘🤗
Angeleyes, Capi, Lucky,sreeetno 🍀🤞
Malala, ne vrijedi ti se živcirati, samo sebi škodiš. Neka to ide polako ali sigurno 💪😉
Maslačak, čestitam od srca 🎉😇💞
Annboleyn, evo ja u prikupljanju nalaza. Izvadila krv za hormone i markere, u pon idem po briseve i urinokulturu, pa ću onda sljedeći tjedan i kod mpo dr. Ako je sve uredno, moguće da ću za mjesec dana u ovo vrijeme biti pupo 🤞 kako si ti? 😘
Drago mi je da si dosta brzo uspjela da organizujes i ponovis potrebne nalaze, bice to sve dobro pa te uskoro bodrimo i cekamo sa tobom pozitivnu betu 🤞
Ja sam kako kad, nekad bolje, nekad losije, danas je bio jedan od tezih dana… cekam jos uvijek prvu M nakon kiretaze i planiram sta dalje, obzirom da se ova trudnoca desila prirodno bas pred pocetak mpo necu moci na teret zavoda ici vec cu morati privatno ali sve samo da dodjemo do cilja 🤞
pratim svakako sva desavanja ovdje, nadam se da cu i ja za koji mjesec biti u “akciji” :D sretno jos jednom sa nalazima 😘
Vjerujem ti da nije lako, znaš da smo mi uvijek tu za savjet i podršku ❤
Jednom sam negdje pročitala da treba živjeti u vjeri, nadi i ljubavi, a ne u strahu. Pa ti to od srca želim da pronađeš svoj mir, nadu i snagu za dalje ❤😘
Jedino ne razumijem zašto ti ne bi dopustili da ideš preko hzzo-a?
Hvala ti na lijepim riječima, šaljem zagrljaj 🤗🤗🤗
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Cure di nam je Ma2013? Mislim da se nije javljala sad par dana ili možda nisam vidla…
Evo me nika. 😊❤️
Pratim vas al ne pišem puno 🙈 Mučnine 😅
Nadam se da bude ta tvoja upala brzo prošla i da nastaviš uživati u trudnoći 😊 😘😘
Ovih dana ima puno novih mama na forumu, žene drage, čestitam vama i vašim bebicama 😘❤️❤️❤️
Bitno da je sve ok 🥰 Miss Ivy je napravila grupu za trudnice na whatsappu pa ako zelis pridruzi nam se...sve cure koje su zainteresirane se mogu njoj javiti na mail liverpool_girl@hotmail.com
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Pozdrav cure, evo samo da javim da sam bila na ultrazvuku danas i nista od moje bebare.
Beta 1600, GV 0.65cm…
Rasmisljam… jel moguce da meni taj Utrogestan iscuri? Meni bude ful puno toga na prstu i kad vrsim nuzdu izadje i bude na dnevnom ulosku… ne znam… sad trazim neke razloge… Uglavnom. Ne stignem sve popratiti, ali svima zelim srecu u kojem god dijelu postupka da se nalazite, a novopecenim trudnicama cestitke! ❤️
Jako mi je žao 😪😪
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
MajaLe, svu sreću ti želim, znaš da uvijek kažu, dovoljna je i 1 🤞🍀
Aries, divna sličica, drago mi je da si dobro 🤗
Angeleyes, Panda, sretno cure 🤞🍀
Anči, neka ih bude 5,6 zrelih i toliko plivača i bit će to super 💫 žao mi je što ti doktor ništa ne govori, to je pristup na koji ja ne pristajem. Nemoj šutjeti, samo ti njega ispitaj sve što te zanima 💪🤗
Rainbow, ide to dobro 💪🤞
Nikitta, dobro je čuti da si dobro 🎉🤗
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
MajaLe, svu sreću ti želim, znaš da uvijek kažu, dovoljna je i 1 🤞🍀
Aries, divna sličica, drago mi je da si dobro 🤗
Angeleyes, Panda, sretno cure 🤞🍀
Anči, neka ih bude 5,6 zrelih i toliko plivača i bit će to super 💫 žao mi je što ti doktor ništa ne govori, to je pristup na koji ja ne pristajem. Nemoj šutjeti, samo ti njega ispitaj sve što te zanima 💪🤗
Rainbow, ide to dobro 💪🤞
Nikitta, dobro je čuti da si dobro 🎉🤗
Inače mi kaze te osnovne stvari al danss je bas bio loše volje pa nisam htjela ispitivat 😬 nikad nisam izasla od njega, a da ne znam koliko ih ima i to..osim danas 😅
Kak si ti? Jesi obavila sve pretrage koje si trebala ili još nisi krenula? 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
anneboleyn draga, zašto ne bi mogla preko hzzo-a ako si ostala trudna? Ja sam imala isti slučaj, ostala trudna u ciklusu pred mpo, završilo kiretažom, normalno mogla na mpo preko hzzo-a...
Drži se i samo hrabro 💪😘
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozdrav curke, citam vas ali slabo pisem, idalje se borim sa mucninama, svaki dan drugacije, bas sam isrcpljena 🤪
Danas smo ipak imali UZV, umjesto u ponedjeljak, naredni je za mjesec dana, pa kad stignes Anci, upisi me za 11.04.
Sve je uredu hvala Bogu😊
Doktor je predlozio ako zelimo neki nipt test, ali mi se jos uvijek nismo odlucili, misljenje nam je slicno kao kod mashkice, pa vidjet cemo...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Malala, ne vrijedi ti se živcirati, samo sebi škodiš. Neka to ide polako ali sigurno 💪😉
Maslačak, čestitam od srca 🎉😇💞
Annboleyn, evo ja u prikupljanju nalaza. Izvadila krv za hormone i markere, u pon idem po briseve i urinokulturu, pa ću onda sljedeći tjedan i kod mpo dr. Ako je sve uredno, moguće da ću za mjesec dana u ovo vrijeme biti pupo 🤞 kako si ti? 😘
Drago mi je da si dosta brzo uspjela da organizujes i ponovis potrebne nalaze, bice to sve dobro pa te uskoro bodrimo i cekamo sa tobom pozitivnu betu 🤞
Ja sam kako kad, nekad bolje, nekad losije, danas je bio jedan od tezih dana… cekam jos uvijek prvu M nakon kiretaze i planiram sta dalje, obzirom da se ova trudnoca desila prirodno bas pred pocetak mpo necu moci na teret zavoda ici vec cu morati privatno ali sve samo da dodjemo do cilja 🤞
pratim svakako sva desavanja ovdje, nadam se da cu i ja za koji mjesec biti u “akciji” :D sretno jos jednom sa nalazima 😘
Vjerujem ti da nije lako, znaš da smo mi uvijek tu za savjet i podršku ❤
Jednom sam negdje pročitala da treba živjeti u vjeri, nadi i ljubavi, a ne u strahu. Pa ti to od srca želim da pronađeš svoj mir, nadu i snagu za dalje ❤😘
Jedino ne razumijem zašto ti ne bi dopustili da ideš preko hzzo-a?
Hvala ti na lijepim riječima, šaljem zagrljaj 🤗🤗🤗
❤️❤️❤️
Nazalost, ponavljajuci spontani pobacaji se ne smatraju indikacijom za MPO, jedino ukoliko nam kariogrami pokazu neki poremecaj pa bi to bio razlog za PGD… za drugu trudnocu nam je trebalo 3 godine pa ne namjeravamo toliko cekati, obzirom na dugo pokusavanje i nase godine plan nam je uskoro krenuti sa MPO o svom trosku…
Hvala ti na rijecima podrske, predivno si to rekla 🤗😘
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji