Stela_M, Nika0302 💜
Jedan mjesec pauza, dao mi je doktor popis pretraga koje moram obavit prije sljedeceg FET-a, ne razumim nista sta je sta, samo znam za trombofiliju i cerv.briseve s tog popisa 😅
A popis tih pretraga je za ponavljajuce spontane i neuspjesnost ivf-a… ne znam sta mislit, koji je razlog sta se te male mrvice ne uspiju zadrzat malo 🧐
Ma super da ti je odmah dao sve pretrage većina ih čeka tri neuspješna postupka tako da sada to odradiš sve i onda si mirna a možda će se i naći uzrok zst se mrve ne mogu zadržati, držim ti fige da idući postupak bude dobitan 🙏🤞❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela_M, Nika0302 💜
Jedan mjesec pauza, dao mi je doktor popis pretraga koje moram obavit prije sljedeceg FET-a, ne razumim nista sta je sta, samo znam za trombofiliju i cerv.briseve s tog popisa 😅
A popis tih pretraga je za ponavljajuce spontane i neuspjesnost ivf-a… ne znam sta mislit, koji je razlog sta se te male mrvice ne uspiju zadrzat malo 🧐
Michelle, žao mi je da opet nije uspjelo. 😔 Možeš nam napisati o kojim se pretragama radi? Slikati popis?
Cure, hvala puno na podršci jučer ❤️❤️❤️, nisam imala snage sve pratiti, samo želim reći mrvica drži se, prolazim isto u obitelji i znam kako je, meni se sad baš skupilo dosta toga i trebam mali odmak od svega, tako da ako se neću javljati često kao dosad, pratim vas i mislim na vas 😘
Nema odustajanja 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Stela_M, Nika0302 💜
A popis tih pretraga je za ponavljajuce spontane i neuspjesnost ivf-a… ne znam sta mislit, koji je razlog sta se te male mrvice ne uspiju zadrzat malo 🧐Michelle, žao mi je da opet nije uspjelo. 😔 Možeš nam napisati o kojim se pretragama radi? Slikati popis?
Cure, hvala puno na podršci jučer ❤️❤️❤️, nisam imala snage sve pratiti, samo želim reći mrvica drži se, prolazim isto u obitelji i znam kako je, meni se sad baš skupilo dosta toga i trebam mali odmak od svega, tako da ako se neću javljati često kao dosad, pratim vas i mislim na vas 😘
Nema odustajanja 💪
Draga uzmi si vremena koliko god ti treba svima nama dobro dođe mali odmak od svega, posveti se sebi i isključivo samo sebi, okrene se svom hobiu ili onome što te čini sretnom, a onda glavu gore i hrabro naprijed, u cijeloj ovoj mpo priči svaki neuspješni postupak boli i treba puno strpljenja, živaca i snage... za nastaviti dalje, ali ja znam da si ti snažna žena i da ćeš sve te neuspjehe ostaviti iza sebe i da ćeš sljedeći postupka biti jača nego ikada, vrlim jako ❤❤❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela_M hvala 💜
Rainbow_Hope evo prepisat cu:
- OGTT, HbA1 C
- TSH, PRL
- TORCH
- Cerv.brisevi: klamidija, ureoplazma/mikoplazma, aerobi/anaerobi
- vitamin D u serumu, Folna kiselina u serumu
- Faktori II i IV (Leiden), MTHFR, PAI-1, ACE
- LAC, Antitrombin III Protein C, Protein S, Homocistein, Antikardiolipinska antitijela, Anti-beta-2 glikoproteinska antitijela
To je to 🙉
👧35 🧑34 -oboje ✔
AIH 10/21- ⛔
1. IVF- 11/21
- 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙
Stela_M hvala 💜
Rainbow_Hope evo prepisat cu:
- OGTT, HbA1 C
- TSH, PRL
- TORCH
- Cerv.brisevi: klamidija, ureoplazma/mikoplazma, aerobi/anaerobi
- vitamin D u serumu, Folna kiselina u serumu
- Faktori II i IV (Leiden), MTHFR, PAI-1, ACE
- LAC, Antitrombin III Protein C, Protein S, Homocistein, Antikardiolipinska antitijela, Anti-beta-2 glikoproteinska antitijela
To je to 🙉
Hvala ti puno! ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Stela_M, Nika0302 💜
Zao mi je, hrabro dalje 💪❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Evo curke da se i ja javim od jučer.. malena je super.. raste i glavicom se uvalila prema dolje i ne mrda što mi je drago (više šanse da sve odradimo prirodnim putem na porodu). Ali nažalost cerviks se još skratio i eto me na strogom, strogom mirovanju od danas. Sad se moramo malo posložiti logistički, psihički se već nekako jesam.. vjerujem da će biti sve ok, ja ću sve napraviti da bude naravno i probati potisnuti taj faktor straha jer sve znamo kako psiha jako može utjecati a to ne želimo sada kad smo tako blizu cilja. Moram izdržati još samo 2 mjeseca do ulaska u termin i to je onda to. 🙏🙏
.
.
Rainbow drago mi je da si se javila.. uzmi si vremena koliko god treba, sve znaš i jaka si i budeš ti to pregrmila i idete dalje🙏💪💪
Lita čestitam, neka bude sve mirno do kraja ❤️
Malala, Sani, Anči sretno u skorim/započetim postupcima.. da nam bude skoro još pozitivnih beta!!🍀💫💫
Idući pregled je 22.3. Anči pa me slobodno piši. Tnx😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Stela_M, Nika0302 💜
A popis tih pretraga je za ponavljajuce spontane i neuspjesnost ivf-a… ne znam sta mislit, koji je razlog sta se te male mrvice ne uspiju zadrzat malo 🧐Michelle, žao mi je da opet nije uspjelo. 😔 Možeš nam napisati o kojim se pretragama radi? Slikati popis?
Nema odustajanja 💪
Zao mi je samo skupi baterije. I mene su ovi postupci skroz promijenili, postala sam zivco 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Evo curke da se i ja javim od jučer.. malena je super.. raste i glavicom se uvalila prema dolje i ne mrda što mi je drago (više šanse da sve odradimo prirodnim putem na porodu). Ali nažalost cerviks se još skratio i eto me na strogom, strogom mirovanju od danas. Sad se moramo malo posložiti logistički, psihički se već nekako jesam.. vjerujem da će biti sve ok, ja ću sve napraviti da bude naravno i probati potisnuti taj faktor straha jer sve znamo kako psiha jako može utjecati a to ne želimo sada kad smo tako blizu cilja. Moram izdržati još samo 2 mjeseca do ulaska u termin i to je onda to. 🙏🙏
.
.
Rainbow drago mi je da si se javila.. uzmi si vremena koliko god treba, sve znaš i jaka si i budeš ti to pregrmila i idete dalje🙏💪💪
Lita čestitam, neka bude sve mirno do kraja ❤️
Malala, Sani, Anči sretno u skorim/započetim postupcima.. da nam bude skoro još pozitivnih beta!!🍀💫💫
Idući pregled je 22.3. Anči pa me slobodno piši. Tnx😘
Cuvaj se sto vise, filmovi, serije, knjige. Bit ce mala princeza top 💕🦄
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Amelie bitno da je malena dobro..a ti uzivaj i odmaraj ova dva mjesrca..telka, filmovi, krevet, dekica i proletit ce 🤞
Michelle zao mi je 😔 drzim fige za sljedeći 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji