Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    23. Veljača 2022. 18:29

Anči 💕

Aries oprosti stvarno..isla sam te prebacit na trudnice i obrisala gore i zaboravila upisat 😐🤦🏽‍♀️
    Kacusha nek ih se sto vise oplodi 🤞
    Nikita hrabrica nasa 💪❤️ kako napreduje knjiga 🤭
    Sani bas mi je drago da je sve uredu kod vas..joj i ja jedva cekam 🤭
    Petra da da, ne smeta mi pms 🙈 nek dode i ranije slobodno 🤭
    Sunny ma nije..al iskreno bas me nesto zaboli dupence 🤣 samo odbrojavam dane..odradim vjerovatno jos ovaj i sljedeći tjedan mozda necu cijeli i briga me 🙈
    Anemona kaj onda kad prode menga ides na dogovor za dalje ili?
    Asli kako si ti? Jel se bebač deblja 🤭
    Maslačak, Elle, Tweety kako ste vi?
    Pozdrav svim ostalim curama 🤗❤️

Evo ja sam dobro, od danas u terminu i evo čudim se kako mi je proletjela trudnoća nakon 12tt. Prošli tjedan imala zadnji pregled kod svog ginekologa i bilo je sve u redu, zatvorena,plodna voda uredna a curka aktivna sa 2500g. Sad čekam petak i prvi pregled u TA.
    I dalje vas pratim svaki dan, isčekujem postupke, navijam za sve vas 💕 I čekam da mi Sunny sutra uljepša dan s lijepim vijestima 🥰

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Leky
    23. Veljača 2022. 18:41

Kacusha odlican rezultat, neka se oplodi sto vise  i da bude uspjesan transfer. Meni je 3. dan bio sretan, nadam se da ce i tebi 🍀
    Nikita prava si inspiracija, hvala ti sto dijelis svoj put s nama! 😘❤

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Arnoldica
    23. Veljača 2022. 18:43

Kacusha ❄️

Sani ujutro zovu. Dogovor je da pokusamo vratiti 3. dan jer su uvijek bile blasto kod mene. Sretno i tebi 🍀🌈

🤞 Za dobar party u labosu 🥳

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Asli 🌱
    23. Veljača 2022. 20:11

Anči super sam, skupa smo sad i hranimo se stalno da se udeblja pa da možemo doma 🥰 napokon uživamo skupa. Kako si ti?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Tweety88🐞
    23. Veljača 2022. 20:15

I mi smo super, još koji dan pa u terminu, baš kako Elle kaže - vrijeme leti 😊 veselimo se upoznavanju bebe makar jos nismo bas svjesni da ce to biti tako brzo!
    Anci i tvoj postupak se blizi, svi navijamo da bide dobitni 🤞🏻🤗🍀
    Nikita svaka cast 💪🏻💛
    Drzim fige svima i zelim puno srece svima u svim fazama!
    Maslacak, Elle, mamica Asli ❤
    Sunny, Miss Ivy, Avocado, Stela, Ribic (peso je premeden), Tiki i ostale curke 🤗💪🏻

💛🧡

• Ludakopatka
    23. Veljača 2022. 20:32

Sad cure kad ste pisale o kraju, i dobnim granicama, te o broju pokušaja, baš sam se sjetila sebe kad mi je bio 15 postupak i bližio se 40ti ročkas... Rekla sam sebi, e to je to... Ak ne uspije, moram izvijesit bijelu zastavicu i reći stop. Jer to te uzme kao droga, samo naprijed, ajmo, još, još, još... Moraš se gurati jer kad padneš nakon negativne bete i kad te cijelo tijelo i duša boli kao da si se zabio u zid, jedino što te trgne iz tog crnila je pomisao na novi postupak. Novi plan i nova borba. Uff, kad se sjetim, skida kapu svima nama, posebno maratonkama. I evo, da nismo posvojili svoju mrvicu, ne znam ni da li bi tada stala, vjerojatno ne bi. Ovako sam baš imala lijepo zaokružen broj godina i postupaka😁..

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Ludakopatka
    23. Veljača 2022. 21:09

Nikitta

Asli divno, uživajte doma s bebicom! 😍
    Tweety ajme i ti si blizu finisha. Hvala ti i sretno! 🤗🍀
    Ludakopatka baš mi je drago da si se javila. Ne znam zašto je taj 40. ročkas neka psihološka granica kod većine, ali kod mene je specifično što imam takvu dijagnozu da su me stimulacije ubijale i da sam zbog svega ostala bez 12 cm debelog crijeva i još uvijek se oporavljam, ne bih si realno to više nikad priuštila. Da sam zdrava možda bih još ganjala taj kotač. Uz to, muž je 10 i pol godina stariji od mene, ne želim njega s 50+ godina više maltretirati, a taman će mu djeca skoro biti punoljetna. Jednostavno, okolnosti su takve i to je to. Teško je reći zbogom, ali morat ću. Jedino ako me posere neko čudo. 😂😂 Kako ste? Kako je malena? Pusa velika! 😍😘

Nadam se da ćete posrat čudo kao i mene😁 ja baš na svoj 40ti prvi put spavala sa svojom malenom. Meni je to bila kao granica, a i imala sam loš amh, i malo antralaca, a eto, poklopio se i 15ti postupak. Malena je prekrasna, super je, i već je prava cura od 2 godine, priča, pjeva bez prestanka,leti kroz život i uživa. A ja vidam svoje rane, tijelo pati zbog bezbroj postupaka, eutirox kojeg sam pila samo radi mpo mi je pogoršao aritmije koje prije nisam imala, i tak.. Već 2 godine nisam u postupcima, a tek sad malo dolazim k sebi. Baš mi je drago da ti je krenulo na bolje. I možda, dogodi se čudo... Kako Gibo kaže🥰

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Amelie
    23. Veljača 2022. 21:25

zoeeuzoee

Amelie
    Slucajno sam naisla na tebe,a ovo je jedini nacin da stupim s tobom u kontakt,vidjela sam da ste razmisljali ili ste bili na pgd u Belgiji?
    Evo ja sam bas jadna neznam sto nas ceka,svi nalazi su uredu moji
    Osim muzevog kariograma pronadena je inverzija
    I sad vele mozemo pokusavati dok se priroda ne poslozi ili pgd
    Imas iskustva sa tim?

Jesi uspjela odraditi savjetovanje kod genetičara ili samo s ginićem? Slobodno se javi na mail s pitanjima.. vjerujem da ih imaš:) 87amelie@gmail.com

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Panda.
    23. Veljača 2022. 21:53

Kira

Panda.

Stelamožda sam malo skrenula 😵 doma po cijele dane, ali sva sreća imam posla preko glave pa ne stignem misliti ni o čemu. Koka se boosta i nema da fali 🥚ovaj put. 🤣
    Isto očekujem od tebe u najmanju ruku i da ti brzo prođe čekanje. 😊
    Rainbow_Hope držim nam 🤞 za te plusiće. Ti si prva na redu. 😘
    Kira jel ti krećeš skoro? Vidim u potpisu 3.mj. Sorry ako nisam uspjela popratiti. Nadam se da si spremna. 💪
    Pozdrav svim curama da sad ne tipkam svaku posebno. I naravno sretno svima! 🍀😘😘😘

🤗 Da da, idem sa slijedećom mengom.. Uff a spremna sam samo tako, jedva čekam 💪🏻💪🏻💪🏻

Onda sitno brojiš. Znamo taj osjećaj iščekivanja. Neka je sa srećom! 🤞🍀🤗
    I usput sretno Kachusa!! Da bude što više oplođenih. 🥰
    ---
    Moram priznati da me baš dirnuo post Ludakopatka. Dokaz da možemo naći svoj happy end. Možda ne baš ono kako smo si planirale... Što ne znači nužno da se svijet srušio. Svi se ovdje borimo na svoj način, ali neki su stvarno prošli nezamislivo i ostavile dobar dio života u borbi. Takve priče me baš nadahnjuju i guraju dalje kad potonem. Inspiracija ste svima❤

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• perlla
    23. Veljača 2022. 23:22

Lucky 🙏🏼👶🏼

Cure, moja beta je negativna, hvala na podrsci 😘
    1dc se ponovno javljam i idemo odmah u novi postupak, nema predaje 💪🏻

Zao mi je, prosla nedavno slicno. Kakav ti je plan za dalje, u koji postupak idete?
    Kacusha, super broj js, sretno dalje 🤞
    Rainbow hope, hvala ti za savjet, pokusat cu setnje sto cesce uvrstit u dnevni ritam.

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.