Miss Ivy sad vidim na trakici tvojoj ime BornaZnači odlučili ste se?
Bilo je kao ajde vidit cemo, ali već ga svi zovu Borna, nekako se primilo 😀 ja imam i drugih favorita, ali se mužu ništa nije svidjelo osim ovoga. Jel vi imate kakve ideje?
Meni je super Borna, i sama sam o njemu razmišljala 😊
Evo ti još ideja https://www.znacenje-imena.com/imena/muska
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anemona😘, je li krenula nervoza kod tebe 😁🤗
Makicure su ti sve rekle, ja ti drzim 🤞da sve bude uredu i dalje 🤗
Rainbow da te endos sutra pozitivno iznenadi 🤞🤗
Kaya imate itekako velike sanse i za spontanu T, drzim 🤞
Antoneta a jooj, grozno i za procitat sto te sve snaslo, drzim figetine da se sutra primi i da to sve ode samo od sebe 🤞🤞
Hej draga, još nije, a mislim da ni neće 😁😘
A tebi je valentinovo sigurno ljepše kad ste zajedno 💑
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Drage curke, čitam vas svakodnevno, ali ništa pametno za pisati.. sutra je fet blastice, moram priznati da nisam u điru, ovih dana imam grozne neke stomačne bolove koje nikako ne prestaju pa sam okupirana nekako tim stvarima… sto pretraga, još me čeka gastroskopija, psiha u klincu… obavila i privatno pregled kod vrhunskog ginića pa mi je veselo priopćio da se endo-metro-bičioza vratila na oba jajnika + imam adenomiom u maternici. Na svu sreću veli da je sve malo, oko 1cm i da ne bi trebalo smetati ni za što tako da je za mene sad najboje da se blastica primi…ako ništa ovaj put od ivf, kontrola za 4mj pa ćemo dogovoriti što dalje..
Čestitke na beticama i ultrazvukovima 💛💛💛💛Veliki pozdrav svima 😘
Uff bas se zakompliciralo svasta nesto 😕 sretno sutra i nek bude uspijesno 🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Booook cureeee, mi imamo GV od 3.02 cm, ŽV od 0.44 cm, a CRL od 0.54 s vidljivim titrajevima srčeka 😍😍😍
Sve je u redu, danas smo 6+3 😍😍😍
Cestitkeeeee, neka bude uredna trudnoca do kraja ❤
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Miss Ivy super ti je ime, moje kumce se tako zove 🥰
Slavica drago mi je da nas ima jos sa nesanicom i zgaravicom!
DomLeon kako si?
Nego trudnice kad ste vi rekle sretnu vijest prijateljima? Meni je to sve nekako rano jos, znaju nam samo roditelji 😶
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Miss Ivy super ti je ime, moje kumce se tako zove 🥰
Slavica drago mi je da nas ima jos sa nesanicom i zgaravicom!
DomLeonkako si?
Nego trudnice kad ste vi rekle sretnu vijest prijateljima? Meni je to sve nekako rano jos, znaju nam samo roditelji 😶
Rekla sam nekolicini naj naj najbitnijih frendova oko 9 tt jer su mi oni ljudi s kojima mogu dijeliti i tugu i sreću, kako god trudnoća završila, a svima ostalima kad mi je došao rezultat nipt testa, znači oko 13 tt
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Draga Barby hvala ti mnogo na rijecima i utjehe i upozorenja, shvacam sta hoces reci, buduci da si prosla kroz slicno znas i sama kako je… Mozda zbog planova za dalje koje vec pravim u glavi “zvucim” kao da sam “preboljela” ali zapravo jos uvijek jako boli i patimo zbog gubitaka, i mislim da to nikad zapravo nece ni proci. I to je sasvim ok, moramo samo naci nacin da se nosimo sa tim i nastavimo dalje cuvajuci u svom srcu uspomenu na nasu nerodjenu djecu ali i prostor za onu koju cemo, nadamo se, docekati i drzati u narucju nakon svega…
Hoces li ti raditi test ranije ili cekas betu? Pratim i navijam za sve pupo cure 🤗
Ma cestitam na dobrim vijestima sa UZ 😊
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Monkica baš lijepo ime Viktor! Ako unjesto beba, kažete Viktor, onda će se sigurno primiti 😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss Ivy sad vidim na trakici tvojoj ime BornaZnači odlučili ste se?
Bilo je kao ajde vidit cemo, ali već ga svi zovu Borna, nekako se primilo 😀 ja imam i drugih favorita, ali se mužu ništa nije svidjelo osim ovoga. Jel vi imate kakve ideje?
Meni je super Borna, i sama sam o njemu razmišljala 😊
Evo ti još idejahttps://www.znacenje-imena.com/imena/muska
Muž nije otvoren za druge ideje! Njemu je to to 😀 a vidjet ćemo, ima još puuuuuno vremena. Ali hvalana linku 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ma2013, prekrasne vijesti, čestitam na srčeku ☺️
Anemona, poslat ću slikicu obleke i posebno trbuha, koji se meni čini kad da sam već u 5.mjesecu. Nisam se navikla debljati oko trbuha, pa mi je ovo stvarno velika promjena 😳 za sad stavljam gumicu na gumb od hlača, pa se tako snalazim 😁
Leky, da, nažalost, nesanica mi je česta jer mi je mozak preaktivan. Rijetko kad otspavam u komadu, sad se npr. budim na WC i onda bar sat vremena ne mogu zaspati, češće i 2 sata. Mislim, super je ako ujutro mogu zato malo produžiti. Popodnevna smjena u školi je uvijek bila moj prijatelj, a sad kad sam doma mi je ok više manje. Umorna sam svejedno non stop, ali ne mogu točno utvrditi od čega.
A gastrirtis se meni uvijek očitovao više u vidu konstantnih mučnina, nego baš vraćanja kiseline u jednjak. Imam gerb1, ali se kad pazim na prehranu skroro ni ne osjeti. U prvom tromjesečju su me jako zezale mučnine. Lagano popušta doduše sad. Kako je kod tebe?
Cure koje imate iskustava s eutyroxom, jeste imale kakve nuspojave u početku uzimanja? Meni se činilo da sam već skroz dobro od 12. tjedna, a sad su mi se zadnja 3 dana vratile mučnine i konstantan umor me neki prati. Ja baš nemam jako povišen TSH, pa nisam prije primjećivala neke standardne probleme koji bi bili vezani uz manje aktivnu štitnjaču. A sad mi je baš onako značajno loše. U biti sam htjela pitati ako su to nuspojave, prođe li nakon nekog vremena?
Ostale curke, puno pozdrava, nadam se da ste dobro 😗
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji