Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    05. Veljača 2022. 20:46

Blueline

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

Blueline

Anci
    Kao što sam već napisala, stvarno se ne sjećam.
    Žao mi je što ti ne mogu više pomoći ali to je bilo 2019g. Sad išla pogledati što piše ali svi koji su išli kod dr.L znaju da on tipka na pisaci stroj i jednostavno je izblijedilo.Tada se nisam sjetila da fotokopiram.

A to za izbljeđene nalaze iz 2019 😮‍💨..da se ne ponavljam ..ovdje je uhodana ekipa koja svaki dan bodri,dijeli info i iskustava koja su korisna pa nismo bas sretne kad nam se to "remeti upitnim iskustvima i informacijama".Ovo je ozbiljna tema i tu su curke sa "velikim stazom u mpo " i prave su "škrinje znanja".Nije problem pitat, ne znat ili slicno al problem je imat "iza sebe "par pokusaja a nemat pojma osnovne stvari iz tih pokusaja(tipa najosnovnije lijekovi) ja sam ih jednom samo primila al znam im i gramazu.Molim lijepo ☝️

https://ibb.co/9Gf90QL
    https://ibb.co/Q93QtGY
    https://ibb.co/wKy2cNH
    https://ibb.co/S61z5tc

Eto, ja se ne mogu sjetiti..Jer paralelno sa mojom borbom u mop vodama imam bolesnu mamu kojoj dnevno dajem hrpu lijekova zadnjih 5g. I moram paziti i pamtiti da svakog ima dovoljno jer ako preskoci terapiju može biti lose za nju.I zar je stvarno važno koju terapiju sam primala 2019.g. jer ionako će svakoj od Vas doktor prepisati što on misli da je najbolje, kao što je i meni tada.
    A vama šaljem slike nadam se ćete ih moći otvoriti iz kojih možete vidjeti da ne lažem kako ste možda pomislili.Obratite pozornost na datume i i vraćen broj embrija.

Lijepo je da netko u tim godinama ima takve rez. Sretno 🍀 Moja frendica je isto bila kod Lucija, vratio 3 embrija i evo rodila se curka. Nadam se i kod tebe takvom kraju 🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    05. Veljača 2022. 20:47

Cure sve divne vijesti ovih dana. Hani 💕 ma savrseno duplanje!, 🌞 kaya jedva cekam tvoj rezultat 🐣 sretno svima 😘

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Anči 💕
    05. Veljača 2022. 21:44

Blueline ne treba meni tvoj karton jer mene to stvarno ne zanima toliko detaljno...pitala sam te pitanja koja inače pitamo nove cure, a ti si mi posebno upala u oko jer imas stvarno zavidne rezultate, pogotovo za svoje godine, i bas me zanimalo sta si sve koristila, a vjerujem da je i druge cure zanimalo koju si terapiju koristila...
    A i ono kad si napisala za pisaću masinu mi je bilo totalno ne logično, al dobro..ako zbog mene brišeš forum to stvarno nije potrebno i ja ti zelim svu srecu u daljnjim koracima.   

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anemona
    05. Veljača 2022. 22:07

Hani, odlično 😍🎉
    Stela, još sam ok, stalno imam nekog posla i okupacije pa ne mislim, ali kontam da će me opaliti uzbuđenje u pon u spavaćici ispred sale 🙈😂 Muž me zeza: "Mala mi je od pon trudna" 😁🤞
    Evo i tebe Stela, za 20-tak dana 😍
    Vidim da je neka drama s Blueline, ali slažem se s Domleon i Anči, ako smo sve ovdje mogle podijeliti svoje priče i napisati neke osnovne podatke, sestro draga, trebala si i ti 😏

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Stela_M
    05. Veljača 2022. 22:47

Anemona

Hani, odlično 😍🎉
    Stela, još sam ok, stalno imam nekog posla i okupacije pa ne mislim, ali kontam da će me opaliti uzbuđenje u pon u spavaćici ispred sale 🙈😂 Muž me zeza: "Mala mi je od pon trudna" 😁🤞
    Evo i tebe Stela, za 20-tak dana 😍
    Vidim da je neka drama s Blueline, ali slažem se s Domleon i Anči, ako smo sve ovdje mogle podijeliti svoje priče i napisati neke osnovne podatke, sestro draga, trebala si i ti 😏

Je si u prirodnom fetu ili? Hahaha pa dobro ti muž kaže od pon si pupo 🤗🤗 pa ovisno kada vještica stigne ali da plus minus pa i ja krećem 🤪❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leoni
    06. Veljača 2022. 00:42

Zdravo cure, evo da se upisem na listi mama 🙂 4.2. se rodila nasa devojcica 🥰 sve je dobro proslo, pocelo indukcijom i zavrsilo se carskim rezom, sve u roku od 24h. 
    Zelim svima puno uspeha i srece (jer je potrebna) na daljem putu i nema odustajanja nikad!!! Za ono sto se dobije na kraju je vredno boriti se do poslednjeg daha ❤️ 
    Svim MPO trudnicama lepu i laku trudnocu i jos laksi porodjaj ❤️ 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

MajaLe
    06. Veljača 2022. 03:32

Sani88

Hani odlicno duplanje 😍
    Stela ja sam ok, hvala ti, a i mm se bolje osjeca, trebao bi uto/sri van, tada skida konce i dobit ce gips i domeka odmarat. Kako si ti , ima li nervoze?🤗
    Anemona, Anci 🤗🤗MajaLe zao mi je, ali idemo dalje 😊 , molim te sredi potpis da te lakse pratimo, puno nas je i puno novih cura, tesko je propratit tko je u kojoj fazi, imas upute na prvoj stranici 🤗

Sani88❤️ joj nemoj mi zamjeriti, nisam jos sve skontala kako funkcionira🙈. Potrudit cu se cim prije. 

🙋‍♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
    🙋‍♂️ 1980, sever teratozoospermija
    2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea
    Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
    23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
    31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
    22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
    Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀

Sunny_🐣
    06. Veljača 2022. 05:34

Cure moje pozitivaaaaaan je 🙈🙈🙈🙈🙈 cim ss isolacem i dodem sevi stavim sliku. Sva se tresem 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• perlla
    06. Veljača 2022. 06:10

Sunny_🐣

Cure moje pozitivaaaaaan je 🙈🙈🙈🙈🙈 cim ss isolacem i dodem sevi stavim sliku. Sva se tresem 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Cestitam ✨🎉🎉🎉

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

Kacusha
    06. Veljača 2022. 06:19

Sunny_🐣

Cestitam 🥰🥰🥰

👨‍🦰 Oligo-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.