Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VM
    12. Ožujak 2020. 14:45

Mi smo ovaj mjesec probali prirodno bez MPO, pa ćemo vidjeti ali mislim da su male šanse da sa dijagnozom partnera OAS uspijem prirodno ostati trudna (a već smo 2 god radili intenzivno na prirodno, 15 godina veze i odnosa bez zaštite pa ništa). Krajem idućeg tjedna ću ga zvati jer mi je to već pred samu mengu. Javim se..pozz

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• messy
    12. Ožujak 2020. 14:46

nadja81

messy

nadja81

39 godina. Radili su mi inseminaciju sa godinu dana starim nalazom hormona. Pitala sam zar ne bi trebalo ponoviti nalaz a kaže dr. ako su ciklusi uredni onda nema potrebe. A vidim da na drugim mjestima moraju biti novi nalazi. Sve mi je to nekako čudno i površno tamo.

Ja radila u 10mj sve ponovo kao da budu noviji od ljeta.
    Kod kojeg si dr?

Jukić, a ti?

Ona i Bursać me pratili kroz folikulometriju, Podgajski me upisao i odlučio za inseminaciju ali njega nisam vidjela od kad sam krenula u postupak. 

• MikicaC
    12. Ožujak 2020. 14:47

Nada88

MikicaC ja sam u postupku u Njemackoj i niko nista ne govori, osim sta na vratima pise obavjest da nema rukovanja…u ponediljak sam imala punkciju, a u subotu mi je transfer nece valjda otkazat zbog Corone . U kojem si ti gradu?

Ne vjerujem da ce otkazati sad taj transfer.. Ali ne znam da li ima smisla da ja krecem krajem mjesca.. Jer ko zna sta se sve moze desiti!
    Ja Sam u Karlsruhe.. Kontam sta ako Sam u pola procesa a moram u izolaciju 🙈.. 
    U kojem gradu si ti? 

faith
    12. Ožujak 2020. 14:53

JECIKA

Faith ja sam bila uvjerena da imam endometriozu ali niko je nije dijagnostikovao. Inala sam dvije laparoskopije, histeroskopiju i bezbroj UZV. A simptomi se poklapaju – bolne menge, bolan sex odnos, obilne mens.. Folikuki oblozeni fibrozom. Sve mi djeluje da ja to imam ali do sada je niko nije pomenuo

Vidjeli bi valjda na lsparaskopiji
    Pogotovo danasnja tehnologija
    Meni je to bilo od 1991 -2004
    Nikog nije ni bilo briga,nit spominjali endomezriozu
    Jednom 1999slucajno  kad sam od bolova u njemackoj zavrsila u bolnici su mi jedino tad rekli da sumnjaju na endometriozu i da to provjerim u Hrv.jer nisam imsla njihovo zdravstveno,bila na par dana u posjeti.al kad bi ja to spomenula bilo kojem ginekologu kod nas nebi ni zucnuli....i eto kako zavrsilo
    Po njina sam uvjek  bila  potpuno zdrava
    E onda krenuli na Ivf zbog suprugovog spermiograma
    I u 4 stimulaciji zavrsilo tako kako je da smo saznali za tu endometriozu

faith
    12. Ožujak 2020. 14:56

faith

JECIKA

Faith ja sam bila uvjerena da imam endometriozu ali niko je nije dijagnostikovao. Inala sam dvije laparoskopije, histeroskopiju i bezbroj UZV. A simptomi se poklapaju – bolne menge, bolan sex odnos, obilne mens.. Folikuki oblozeni fibrozom. Sve mi djeluje da ja to imam ali do sada je niko nije pomenuo

Vidjeli bi valjda na lsparaskopiji
    Pogotovo danasnja tehnologija
    Meni je to bilo od 1991 -2004
    Nikog nije ni bilo briga,nit spominjali endomezriozu
    Jednom 1999slucajno kad sam od bolova u njemackoj zavrsila u bolnici su mi jedino tad rekli da sumnjaju na endometriozu i da to provjerim u Hrv.jer nisam imsla njihovo zdravstveno,bila na par dana u posjeti.al kad bi ja to spomenula bilo kojem ginekologu kod nas nebi ni zucnuli….i eto kako zavrsilo
    Po njina sam uvjek bila potpuno zdrava
    E onda krenuli na Ivf zbog suprugovog spermiograma
    I u 4 stimulaciji zavrsilo tako kako je da smo saznali za tu endometriozu🤨

faith
    12. Ožujak 2020. 14:57

Vita26

Cure da vam javim srce nam kuca❤️6w+1d uredna trudnoca.🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Sretnu i skolsku trudnocu zelim od❤

Nadja81
    12. Ožujak 2020. 15:11

messy

nadja81

messy

nadja81

39 godina. Radili su mi inseminaciju sa godinu dana starim nalazom hormona. Pitala sam zar ne bi trebalo ponoviti nalaz a kaže dr. ako su ciklusi uredni onda nema potrebe. A vidim da na drugim mjestima moraju biti novi nalazi. Sve mi je to nekako čudno i površno tamo.

Ja radila u 10mj sve ponovo kao da budu noviji od ljeta.
    Kod kojeg si dr?

Jukić, a ti?

Ona i Bursać me pratili kroz folikulometriju, Podgajski me upisao i odlučio za inseminaciju ali njega nisam vidjela od kad sam krenula u postupak.

Ja sam jedan ponedjeljak (treci dan ciklusa) dosla na pregled, slijedeci ponedjeljak folikulometrija i isti taj dan sfoperica a u srijedu transfer. Tri dolaska u cijelom postupku. Jesi ti morala dolaziti vise puta?

👱‍♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
    Pokušavamo od 03/18
    02/20 AIH, VV, neuspješno
    03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
    04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
    02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
    06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno

Nala33
    12. Ožujak 2020. 15:16

Vita26

Cure da vam javim srce nam kuca❤️6w+1d uredna trudnoca.🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Čestitke ❤️ čuvaj mrvu. 

Nala33
    12. Ožujak 2020. 15:21

flower93

Vita26

Flower93
    I ja sam imala izcjedak i cak prosli tjedan imala malo krv.
    Ali sve uredu je,srce kuca uredna trudnoca 🤰🏼🤰🏼Drzi se,koj ti je dan nakon transfera?
    Samara
    Kako se ti osjecas?
    Viola?Blacky?SmileA?Ostale cure koje se bori sto prije da dodju do cilja

Danas mi je 9dnt, ponedjeljak je beta. Danas nemam nikakav iscjedak 🙏
    Cetitam ti na srceku ❤️❤️

Još malo i beta je tu 🤞🤞kako si izdržala da ne bacis jedan kućni test? 

Samara
    12. Ožujak 2020. 16:05

Vita, pa cestitam na ❤️!
    Kaj se mene tice, ne znam kaj da mislim. Od jucer navecer imam iscjedak. Jucer bilo malo smeđe, danas jako puno smeđeg i malo crvene krvi. Premalo mi nekak za M, a nenormalno za obicni iscjedak. Nisam jos zvala dr, ako bas jace krene onda zovem da pitam kaj dalje. Makar evo mislim da nista od nase mrvice ovaj put :/
    Flower, mislim da ti agram ima (bivša poliklinika sunce) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.