Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    11. Ožujak 2020. 22:43

En@

Bozma

Viola1, nek ti ovo bude zadnje bockanje, bar u stomak.
    Nije još 100% da ću se zaposlit, ovako sam se i prošli put poveselila pa mi se nisu više javiliflower, kako izdržiš, ja bi crkla, ucrvala se…do 8dnt bi već popišala paket od 50 kineza
    En@, ebem mu miša. I šta ćeš sad, kod koga ćeš dalje?

Kod svog muza hahahaha
    Ne mislim nikam ic,sad cemo pokusat sadikoviceve trave,muz vec pije a ja sam zbog feta samo bobice uzimala.kad dobijem i vratim se s putovanja krecem i ja da rijesim ovu endometriozu

Bozma i ti imas problem s endometriozom?
    Sto ces uzimat, nisam shvatila,neke cajeve?

Samara
    12. Ožujak 2020. 06:05

Flower, jucer sam tebi govorila za smeđarenje i evo ga sad i kod mene. Ali ne kak ti imas kod brisanja, vec ga bas ima i to me sad brine malo

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

12. Ožujak 2020. 06:47

Faith,  koliko ja znam, nemam endometriozu. Kako Vam dijagnosticiraju endometriozu? Vidi li se ona n UZV? 

• MikicaC
    12. Ožujak 2020. 07:38

Curke vi Koje ste u postupku u Njemackoj, da li vas je Doktor upozorio sta u slucaju zaraze Coronom? S obzirom na to, da je iz dana u dan vise slucajeva.. Pitam se kako bi se to odrazilo na stimulaciju, aspiraciju itd.. Nije da panicarim, Ali me zaista zanima sta Onda :) ne mogu mi reci ostani kuci u izolaciji 😂😂.. Ja imam pregled 20.30, a u postupak bi trebala krajem mjeseca..svakako cu pitati.
    Nekako Sam jedva docekala.. A sad se dvoumim 🤦‍♀️

• MikicaC
    12. Ožujak 2020. 07:43

Flower I Samara drzim vam fige! 🥰

flower93
    12. Ožujak 2020. 08:01

Samara

Flower, jucer sam tebi govorila za smeđarenje i evo ga sad i kod mene. Ali ne kak ti imas kod brisanja, vec ga bas ima i to me sad brine malo

Ne znam kaj da ti kazem, a da te ohrabrim.. Bit ce onako kako treba.. Ovo je jedan maraton i trebamo bit spremne na dugu borbu 😘 

En@
    12. Ožujak 2020. 08:17

faith

En@

Bozma

Viola1, nek ti ovo bude zadnje bockanje, bar u stomak.
    Nije još 100% da ću se zaposlit, ovako sam se i prošli put poveselila pa mi se nisu više javiliflower, kako izdržiš, ja bi crkla, ucrvala se…do 8dnt bi već popišala paket od 50 kineza
    En@, ebem mu miša. I šta ćeš sad, kod koga ćeš dalje?

Kod svog muza hahahaha
    Ne mislim nikam ic,sad cemo pokusat sadikoviceve trave,muz vec pije a ja sam zbog feta samo bobice uzimala.kad dobijem i vratim se s putovanja krecem i ja da rijesim ovu endometriozu

Bozma i ti imas problem s endometriozom?
    Sto ces uzimat, nisam shvatila,neke cajeve?

Bili smo u ljubuskom kod travara sadikovica i dobila sam 2 vrste caja od i do ovulacije i te neke bobice.pa cu sad cim dobijem to pocet opet pit nebi li se odj ta endometrioza.kod mene su je otkrili sad u postupku feta na lijevom jajniku.1.4 je pa se to ne dira dok ne bude 3.a nadam se da nece doc do tu da cu ja to uspjet rijesit ovim cajevima

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

faith
    12. Ožujak 2020. 08:57

Bozma

Faith,koliko ja znam, nemam endometriozu. Kako Vam dijagnosticiraju endometriozu? Vidi li se ona n UZV?

U mom slucaju je bilo otkriveno tek nakon 11 god😏
    I to tek kad sam krenula na IVF zbog muske neplodnosti...na cetvrtoj stimulaciji mi uocena veca tvorba na jajniku,izvadila tumorske markere i bili ogromni
    Zavrsila na operaciji,ostala bez oba jajovoda  i 1/3 l.jajnika
    Rekli su nakon operacije da je bilo po cijeloj trbusnoj supljini,po crijevima,sljepljeni jajovodi ....i da je bila pre pre sitna da se na Uzv  nije moglo vidjet..
    Al od moje 16-te god sam imala uzasno bolne mjesecnice,svaki mj bi zavrsila na hitnoj od bolova
    Ta operacija bila s 27 a sad mi je 44😕
    Sas vise niko ni ne spominje endimetriozu i vec gofinama hvala Bogu nemam bolne mjesecnice al imama svakakvih drugih simptoma

En@
    12. Ožujak 2020. 09:04

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

12. Ožujak 2020. 09:37

MikicaC ja sam u postupku u Njemackoj i niko nista ne govori, osim sta na vratima pise obavjest da nema rukovanja...u ponediljak sam imala punkciju, a u subotu mi je transfer nece valjda otkazat zbog Corone . U kojem si ti gradu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.