Anny, ja sam vadila natašte jer je i KKS bio sa svim tim ali neki dan dok sam čekala red za vadit krv došao je jedan covjek za vitamin D i kaže mu sestra natašte i on da nije natašte, da su mu vec rekli da ne treba ni bit, pa je ona kopala nešto po komp i kaze mu je, u pravu ste, ne treba bit natašte.
Hvala puno 😀
Danas sam komatozna, jutros na wc papiru krv ... skoro sam pala u nesvijest! Znam da moram cekati i znam da moze biti svasta i nista, ali da se sad jako bojim da sam izgubila i ovu mrvu, ne mogu sakriti
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Meto, ovisi kakve pripravke preferirate.. ja moram priznati da nisam pobornik alternative i vise volim ljekarne i sve u tabletama, ali evo mi smo nabavili sok od aronije (pravi,provjeren) pili smo ga oboje mjesecima ... mislim da nije toliko vazno u kojem obliku, vise da nades nesto sto ti je nezamarajuce, a i da je novcano prihvatljivo
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
Rita kad je tebi beta? Jesi radila test? Koji ti ke dan danas?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Bozma Hvala ti, samo mene je malo strah sa e-baya takve stvari narucivat, ne znam sigurnija sam kad znam da je baš iz ljekarne.
Mero hvala tu puno draga, nadam se da mi neće više trebat. Inače ja sam disala duboko i pomoglo mi a probat ću i ovo sa bojama, materijalima.. 😀Noćas kad s sam se probudila i krenula prvo vrucina, rekla sam si : ajde stani, nema potrebe za panikom, na sigurnom sam u super udobnom krevetu i sve bilo ok. Zaspala sam natrag. Mislim da sad kad znam šta je, da mogu iskontrolirat.
Rita znam da si sad jako uplašena, ali možda nije ništa. Mene je dr upozorio na krvarenja različita i rekao pa taman je krvi kao da je svinjokolja obavezno nastaviti sa terapijom jer krv ne mora značiti loše.
Tako da, držim 🤞 da je i sve dalje u redu. E da. Meni je rekao u slučaju bilo kakvog krvarenja da ih obavezno nazovem pa će mi reći da li da idem na hitnu ili sta.
9dnt, test su mi rekli 14d, javila sam se u kliniku, rekli strogo mirovanje, povecat vecernju dozu utrogestana na 300 i da sutra vadim krv.. Boze pomozi!
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
9dnt, test su mi rekli 14d, javila sam se u kliniku, rekli strogo mirovanje, povecat vecernju dozu utrogestana na 300 i da sutra vadim krv.. Boze pomozi!
Svi smo uz tebe, draga, i nadamo se da je sve uredu. 🙏🤞🤰😘
Rita navijamo za tebe! Javljaj
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Gelice, DHEA na iHerbu.
Hvala ti, pogledat ću.
Imaju ti sve brendove kao i kod nas u ljekarnama. Samo jeftinije. Cak i sa postarinom bude jeftinije
Sortiraj odgovore
Najstariji