Rusimo i mi statistike😂😂😂..
Po njima sam ja davno najmanje 2 trebala imati…
Ja krenula mlada plodna, nikakvih problema, moj muz ma savrsen spermiogram.. Iskoristili sve prek hzzoa i 1 privatno, uvijek brdo stanica i divnih embrija.. O djece 🤔🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To kod vas baš ne kužim, pa zar ste napravili baš sve pretrage koje vam nešto mogu reći?
Sve Spolne hormone 10 puta, komplet trombofiliju , genetika, inzulinsku rezistenciju, guk, stitnjacu, antitijela stitnjace, hsg, dijagnosticu laparaskopiju, dijagnosticku histeroskopuju, oboje kariogram...
Gelica, da da, sva 4 onda idu do cetvrtka.. u Vinogradskoj sam..
Mogu li se i blastice zamrzniti?
Naravno da mogu, sa njima imaš još i veće šanse za trudnoću! Držim 🤞draga 🥰
Šanse su iste😉 da malo ohrabrimo curke sa trodnevnima 😁
Ja sam sa trodnevnim, hrabrim ja sebe sama 😂
I treba 💪 neki lijecnici kazu da je cesto nepotrebna ta manipulacija embrijima do 5 dana… vecina uzorka neuspjesnosti su lose stanice bilo muske ili zenske, jer oni samo na “izgled” biraju najbolje spermije i jajne stanice- to ne znaci da su oni genetski normalni.. kod zena je to cesto dob, pa su stanice losije kvalitete, a kod muskaraca losiji spermiogram sam po sebi govori - losa kvaliteta sjemena… a zensko tijelo je najcesce puno pametnije pa odbaci odmah ono sto nije dobro
U nadi dobrih stanica … ❤️🙏
Tako je. I bas tako nam je i embriolog rekao, embriji izgledaju jako lijepo ali on ne može znati genetiku. Ali pošto sam ja starija, i stanice više nisu bas toliko kvalitetne ti je sad nas " problem" .
Ja krenula mlada plodna, nikakvih problema, moj muz ma savrsen spermiogram.. Iskoristili sve prek hzzoa i 1 privatno, uvijek brdo stanica i divnih embrija.. O djece 🤔🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To kod vas baš ne kužim, pa zar ste napravili baš sve pretrage koje vam nešto mogu reći?
Sve Spolne hormone 10 puta, komplet trombofiliju , genetika, inzulinsku rezistenciju, guk, stitnjacu, antitijela stitnjace, hsg, dijagnosticu laparaskopiju, dijagnosticku histeroskopuju, oboje kariogram…
Sad mi pada na pamet natural killer stanice, jeste i to radili?
Sve Spolne hormone 10 puta, komplet trombofiliju , genetika, inzulinsku rezistenciju, guk, stitnjacu, antitijela stitnjace, hsg, dijagnosticu laparaskopiju, dijagnosticku histeroskopuju, oboje kariogram…
Nisam jer u hrvatskoj se ne radi iz krvi vec iz endometrija a to mi puno ne znaci, isla sam na scraching endometrija i phd uzorak je uredan... i da nesto pokaze Ivig terapiju se u hrvatskoj ne bi usudila raditi.. Prosla sam ja sve pretrage sa geneticarom...
Dr.Lucinger je jos na VV rekao da nije najbolje raditi radnje koje ponavljamo..npr. peglanje,usisavanje,metenje,i te tako sl. radnje…i to mi je rekla i dr.Jukic na VV…bas je spomenula dr.Lucingera da je to uvijek napominjao pacijenticama…pa sad ti znaj…neko kaze da neko ne…nek sutra bude naljepsa brojka na papiru troznamenkasta pa cemo lako dalje polako😉
Dal mi pricamo o istom covjeku 😂😂
Skoro smo si frendovi vise od 10 godina, preporuke takve ja dobila nisam 😂😂
Ne poznam ga osobno i pisem sto su meni rekli…mozda je promijenio misljenje..
Poznajem ga ja dugo... mozda i predugo, to nisu njegove rijeci i znam njegov rad jos s vv s kojim se mnogi nisu slagali...
Cekamo betu sutra 🙏🤞
Nisam jer u hrvatskoj se ne radi iz krvi vec iz endometrija a to mi puno ne znaci, isla sam na scraching endometrija i phd uzorak je uredan… i da nesto pokaze Ivig terapiju se u hrvatskoj ne bi usudila raditi.. Prosla sam ja sve pretrage sa geneticarom…
Pa ti nema šta nisi radila..Pa to je još i gore kad je sve ok a trudnoće nema... A da te pitam, kažeš iz endometrija su ti to radili. Da li ti onda posebno gledaju samo te stanice ili gledaju općenito šta će nać? Jer ja sam isto slala uzorak na analizu nakon histeroskopije polipa, i došao uredan
Nalaz tj. Misliš da bi meni našli prisutnost tih NK stanica da ih je bilo? Ili se to posebno radi?
Nisam jer u hrvatskoj se ne radi iz krvi vec iz endometrija a to mi puno ne znaci, isla sam na scraching endometrija i phd uzorak je uredan… i da nesto pokaze Ivig terapiju se u hrvatskoj ne bi usudila raditi.. Prosla sam ja sve pretrage sa geneticarom…
Pa ti nema šta nisi radila..Pa to je još i gore kad je sve ok a trudnoće nema… A da te pitam, kažeš iz endometrija su ti to radili. Da li ti onda posebno gledaju samo te stanice ili gledaju općenito šta će nać? Jer ja sam isto slala uzorak na analizu nakon histeroskopije polipa, i došao uredan
Nalaz tj. Misliš da bi meni našli prisutnost tih NK stanica da ih je bilo? Ili se to posebno radi?
Ne ne nk stanice nisam radila nego phd nalaz endometrija.. A nk stanice koliko sam pricala ove sto se u hrvatskoj rade nema nekog smisla jer da se nesto i nadje terapije nema osim te IVIG terapije a ja se to usudila ne bih raditi...
Zanima me da li je koja uspijela saznati jel se mogu platiti lijekovi npr u peteovoj ili na sv.duhu ako postupak ne uspije. Kao sto je neko vec pisao. Ono ako nema nor jajnih stanica.
Marijaiva aha, e pa to sam i ja radila i to mi je uredno. Jedino te NK stanice isto nisam, a mozda je to baš problem...
Marijaivaaha, e pa to sam i ja radila i to mi je uredno. Jedino te NK stanice isto nisam, a mozda je to baš problem…
Mozda je no ja se ivig terapiju ne bih usudila raditi..
Ukucaj si ako nisi bas o nk stanicama i ivig terapiji...
Sortiraj odgovore
Najstariji