Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    27. Studeni 2019. 11:13

Gelica

flower93

Djevojke, da li koja ima od vas povišena od štitnjače antitijela i k tome TSH 2,5?
    Naime, došli su mi nalazi sa antitijelima koji iznose 360, debelo iznad max granice i TSH 2,5. Endokrinolog kaže da je to sve još ok i da nema potrebe od terapije Euthyrox-om, iako sam mu napomenula da za koji mjesec krećemo u postupak potpomognute oplodnje. Bojim se da sa tim rezultatima štitnjače i postupak neće bit baš uspješan. Jel ima koja od vas takvu ili sličnu situaciju? Koristite tablete za štitnjaču ili ne? S time da također uz to koristim i Glucophage za inz.rezistenciju.

Jel ima koga sa sličnom situacijom?

Ja ti ne mogu pomoć.. nemam iskustva sa time, ali netko će se možda javiti tko zna

Mi ja nemam iskustva s tim 

💙

sunshine25
    27. Studeni 2019. 11:19

Booook curke! 😁 Ja sam jučer imala rođendan, prvi na kojem nisam popila ni čašu vina 😂 počela sam sluzaviti jako i dobila onaj osjećaj napuhnutosti, ali nisam napuhana. To me veseli jer znam da jaja idu uskoro van 😂 Gelice sretno sutra!! 

Flower, meni je anti tpo povišen (70), a Anti tg negativan. Tsh mi je trenutno 1,41 na terapiji. Taj Anti tpo ako nije jako povišen samo označava da ćeš jednom u životu imati problema sa štitnjačom. Jesi li radila uzv štitnjače?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

flower93
    27. Studeni 2019. 11:32

sunshine25

Booook curke! 😁 Ja sam jučer imala rođendan, prvi na kojem nisam popila ni čašu vina 😂 počela sam sluzaviti jako i dobila onaj osjećaj napuhnutosti, ali nisam napuhana. To me veseli jer znam da jaja idu uskoro van 😂 Gelice sretno sutra!!

Flower, meni je anti tpo povišen (70), a Anti tg negativan. Tsh mi je trenutno 1,41 na terapiji. Taj Anti tpo ako nije jako povišen samo označava da ćeš jednom u životu imati problema sa štitnjačom. Jesi li radila uzv štitnjače?

Dobila si terapiju zbog povišenih, negativnih antitijela ili zbog tada visokog TSH-a? Radila sam UZV i kao sve uredno.

sunshine25
    27. Studeni 2019. 11:36

Zbog tsh, bio mi je 3. Iako sam se ja super osjećala, dali su mi terapiju jer mora biti ispod 2,5. Moj uzv štitnjače isto čist, sve je ok. Ja ti uopće je doživljavam ta antitijela, ne brinu me nekako

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

flower93
    27. Studeni 2019. 11:43

sunshine25

Zbog tsh, bio mi je 3. Iako sam se ja super osjećala, dali su mi terapiju jer mora biti ispod 2,5. Moj uzv štitnjače isto čist, sve je ok. Ja ti uopće je doživljavam ta antitijela, ne brinu me nekako

sunshine25
    27. Studeni 2019. 11:44

Koliki su ti ft3 i ft4?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    27. Studeni 2019. 11:50

sunshine25

Pa sretan ti rođendan!! I neka ove godine dobiješ najljepši poklon 🤱🥰
    Kada ti je punkcija? 
    Hvala ti, nadam se da se endometrij podebljao pa da će i biti transfera. Ali i ako ne bude, ok. Sva sam neka opuštena ovaj postupak, kaj dodje dodje :) 

• Gelica
    27. Studeni 2019. 11:55

flower93

sunshine25

Ni mene antitijela toliko ne brinu, posebice kad sam pročitala da neki imaju po nekoliko puta više od mene povišena ta antitijela. Više mi je do tog TSH-a i do sad ignoriranja od strane doktora da bi možda trebala bit na terapiji uzimajući u obzir da krećemo lagano na potpomognutu oplodnju.

Jesi probala sama sniziti TSH prehranom? To se jako lijepo može držati pod kontrolom prirodnim putem. :)

• amber
    27. Studeni 2019. 11:57

Hej cure da vam se javim beta je 135 nadam se da je to ok😉sad cemo vidjet za 2 dana dali ce se duplati🤗❤

sunshine25
    27. Studeni 2019. 11:57

Gelica

sunshine25

Pa sretan ti rođendan!! I neka ove godine dobiješ najljepši poklon 🤱🥰
    Kada ti je punkcija?
    Hvala ti, nadam se da se endometrij podebljao pa da će i biti transfera. Ali i ako ne bude, ok. Sva sam neka opuštena ovaj postupak, kaj dodje dodje :)

Hvala ti draga Gelice 😘😘 ma nemoj se sekirati, jel ti inače endo dobar? Ako i ne bude, čekaju te smrzlići 😊
    Idem sutra na folikulometriju pa ćemo vidjeti, ali ja se nadam da će biti u nedjelju punkcija. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.