Marijaiva, nije, ostala sam na 150 do četvrtka. Koliko si dana ti bila na puregonu? Mislim da će u petak biti štoperica. Već sam napuhana podosta i štrecaju me jajnici. Jedva čekam da sve prođe 😁
Što se tiče feta, ja bih i sad rekla da sve smrznu i išla samo na fet, meni je to super.. et mi je baš ostao u ružnom sjećanju, od bolova, do krvarenja, ali ishod je bio svaki put isti - biokemijska.
14 dan bila punkcija a do 12 dana je bila stimulacija... Tak nekak mislim oko 10 dana...
Cureeee, hvala puno svima, evo čekam red i već mi malo slabo samo od straha 😂😂
Samo hrabro🤞🙏
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Vuky i ja se to stalno pitam. Iako su iza mene isto samo dva neuspjela transfer. Ali njegov spermiogram ok, ja imam nizi AMH ali imam ovulacije, godinama skupa….nevezano sad za transfere, svejsna sam da je veca mogucnost da ne uspije nego da uspije, ali opet me kopka, ako je sve u redu kako se nikad nije desila niti biokemijska. Ocito nesto nije u redu.
Baš sam nedavno tu postavila pitanje, pa je promaklo curama, ne znam sto jos postiji od pretraga i sta ima smisla. Histeroskopija ili HSG? Može li se histeroskopijom otkriti nešto što doktori ne vide na UZV?
Naravno da može, histeroskopom mogu vidjeti anomalije maternice koje se na uzv ne vide. A jesi radila imunološke pretrage?
Gelica kakve su to imunološke pretrage??? Što se može otkriti?? Riješenje?? I gdje se to radi?? I danas ti od svega srca želim najbolji mogući ishod 🤗
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Juuuuuupi geeeeliceee 😍😍😍😍😍
Marijaiva, meni je u četvrtak 8 dana stimulacije, identično sam imala i kod škvorca. Nadam se da je kraj 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Probudila se 3 j. S. Javim se kasnije kad dodjem malo k sebi. 😘
Odlicno🤞
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji