HEJ CURKE ,,,može jedno pitanje...
nakon ICSI-oplodnje ako ne uspije koliko mora proći za slijedeću? može li se kombinirati inseminacija nakon toga ili se mora proći neko vrijeme bez ikakvih postupaka.?
MalaCrna, izmedu dva stimulirana postupka treba proci 4-6 mjeseci, ovisi kako koji doktor kaze! Mislim da se smije u inseminaciju izmedu, ali ne znam koliko treba proci iza stimuliranog do inseminacije..
MalaCrna, izmedu dva stimulirana postupka treba proci 4-6 mjeseci, ovisi kako koji doktor kaze! Mislim da se smije u inseminaciju izmedu, ali ne znam koliko treba proci iza stimuliranog do inseminacije..
Hvala ti na odgovoru... jaooo toliko dugo
ah dobro bit će od prve nadam se pa neću trebati dalje,,heh (nada umire zadnja ! )
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Bokich,
može li mi i jedna reći kakav je postupak HSG (testiranje prohodnosti jajovoda).
Da li jako boli, da li se ostaje u bolnici i što je sve potrebno? Doktor mi je opisao sam postupak, ali mi nije rekao, što prije samog testiranja i što nakon.
tek sad me uhvatila panika kad sam shvatila da ne znam ništa :(
Bokich,
može li mi i jedna reći kakav je postupak HSG (testiranje prohodnosti jajovoda).
Da li jako boli, da li se ostaje u bolnici i što je sve potrebno? Doktor mi je opisao sam postupak, ali mi nije rekao, što prije samog testiranja i što nakon.
Ja sam bila prije cca mjesec dana,,,nije tako strašno, više taj strah od neznanja nego sama bol ako su ti jajnici prohodni koliko toliko,,,,vjerojatno malo više boli ako nisu ali izdrži se.Umetnu ti neki kateter i tuda pune neku tekućinu koja ti napne maternicu pa je to malo neugodno,,,sam postupak "propuhianja" s isto nekom tekućinom jako kratko traje. Kasnije ležiš 2-3h u bolnici (ponesi piđamu,ja nisam :( ) i malo krvariš taj da i koji dan nakon.
Hey,ja sam dobila nekaj valjda lokalnu anesteziju pa i nisam osjetila bas bol, malo da al nista prevec, nazad sa postupka su me vozili u sobu di sam bila dva sata i onda doma.Ja recimo lokalnu nisam dobro podnjela al sve je to od osobe do osobe.To sam obavila na Sv.Duhu
Bokich,
Pozdrav!
Ja sam HGS test radila u riječkoj bolnici. Došla u ambulantu u 11 i 15 i već u 11 i 45 izašla van. Sve je bilo ok, pa je išlo glatko. Doktor i sestra su bili unutra, sestra me tješila jer me bilo strah, očekivala sam puno, puno gore. Sam postupak nije me uopće bolio, osjećala sam jedino jak pritisak u jajnicima, zapravo više kao jači menstrualni grč. Preporuka je da si uzmeš pratnju sa sobom, iako meni nije trebala sve jer sam čak i vozila za doma, međutim kasnije kad sam došla doma me počelo boljeti, pogotovo kad sam išla po stubama u stan, vjerojatno kad se sve to malo ohladilo je bol proradila. Malo sam odspavala i odmorila cijeli dan, pa je bilo uredu, iako sam i drugi dan osjećala neki pritisak u trbuhu, ali neprimjetno. Eto!
Sretno :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji