Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    id20
    19. Travanj 2016. 21:31

MalaCrna, bitno da se krece.. Ne brini, nije nista tako strasno.. Slusaj doktore i vjeruj da ce sve biti dobro! 
    bad_Angel, dobrodosla, ne znam sto te tocno zanima, pa samo pitaj konkretno, odgovorit cu ti sve sto znam..  Vidim da ste vec dosta nalaza obavili, i to je super.. Nisam u tvojoj bolnici pa ne znam kako tamo ide, ali bit ce sve dobro, puno strpljenja i bit ce sve super! 😃

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

bad_Angel
    19. Travanj 2016. 23:29

Id20 hvala ...
    zapravo me zanima za sv.Duh kako je tamo i kako brzo to ide jer nema baš puno na forumima o toj bolnici a tamo me poslala moja gin.
    hvala za sad a kad saznam što će mi reći sada na drugim konzultacijama budem pitala još što mi ne bude jasno a do tad ću se strpiti 

Renata i ja se vodim kod dr.Turudić... da li znaš da li rade preko ljeta i da li ima nekakva lista čekanja za lijekove koje se treba piti prije postupka...strah me da me ne zapadnu godišnji i da ništa do 9.mj
    Koliko je tebi trebalo kada si imala sve nalaze da kreneš u postupak?

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

Bety
    20. Travanj 2016. 11:30

Jučer (7. dan nakon transfera) prokrvarila, a danas se pojačava tako da ovog ciklusa očekujem jedno veliko ništa.
    Ostala su zamrznuta 2 zametka pa na jesen idem ba fet.

Djevojke koje počinjete s postupcima, puno sreće i nemojte zaboraviti da je iskustvo svake žene individualno i nikako se ne može staviti znak jednakosti između svih priča s kojima se susrećete.

Svima jedno veliko, veliko hvala na dosadašnjoj podršci i lijepim željama, no ja se odjavljujem s foruma.

Puno sreće i uspješnih postupaka 

id20
    20. Travanj 2016. 13:31

Bety, pa ne mogu vjerovati!! Tako mi je zao! Skupi snage i polako dalje, ali betu izvadi svakako bez obzira na krvarenje.. Falit ces mi, mislim ma tebe i vjerujem da ces doci do svog cilja.. Grlim puuuno

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

bad_Angel
    20. Travanj 2016. 19:53

Renata hvala ti na ponuđenoj pomoći,super si 
    Imam termin početkom 05. mjeseca pa ću vidjeti što doktorica kaže,do tada ću imati sve nalaze i nadam se da odmah ulazim u postupak sa sljedećim ciklusom i da neću morati čekati do poslije ljeta  ionako sam nestrpljiva i ne znam kako ću izdržati ta dva tjedna

curke evo pola dana čitam vaše poruke na forumu i došla sam do 100. stranice ,sada sam nešto i pametnija i saznala neke stvari otprilike kako idu jer pojma nisam imala što uopće očekivati i kako idu ti postupci 
    super ste i napisale ste stvarno puno korisnih informacija za nas početnike u ovome 
    prava ste podrška jedne drugima 
    samo tako dalje 
    ja sutra nastavljam sa čitanjem i javim se ako naiđem na nešto što mi nije jasno ili sa svojim novostima kad obavim svoje 2. konzultacije

Bety,sretno i odmori se malo pa nam se vrati kada budeš spremna...puno pozdrava i da nam se brzo vratiš sa lijepim vijestima 

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

dana22
    20. Travanj 2016. 23:05

Bety jako mi je zao, zelim ti srecu i hrabrosti za dalje ☺

Zoja31
    21. Travanj 2016. 12:29

Bety jako mi je žao.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.