Pozdrav curke,evo ja sam skroz nova tu i u ovome svemu,pa me svašta i zanima ...
ako neka od vas ima vremena i volje malo mi pojasniti kako to sve funkcionira...
naime bila sam na prvim konzultacijama na Sv. Duhu i muž je morao ponoviti spermiogram kod njih jer je prvi rađen u Petrovoj (kažu jedan ko ni jedan) i morali smo napraviti pretrage za krvnu grupu,HIV i Hepatitis,to smo sve sada napravili i čekamo druge konzultacije sredinom 05. mjeseca kada sam naručena pa ću vjerojatno znati više,ali sam naravno nestrpljiva pa me zanima da li ima neka od vas a da je na Sv. Duhu sada u postupku...koliko se čeka na postupak i da li ima neka lista čekanja za lijekove...
inače moji nalazi su svi uredni i sve je ok a MM ima teratozoospermiju-morfologija 2% na prvom spermiogramu ...drugi smo danas radili i čekamo nalaze da vidimo da li je što bolje,pije profertil 2 mjeseca.
Pozdrav,,ja se vodim kod dr Turudić na Sv.Duhu.Vi?...kad prikupite sve nalaze ostalo Vam sve ide dosta brzo
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
MalaCrna, bitno da se krece.. Ne brini, nije nista tako strasno.. Slusaj doktore i vjeruj da ce sve biti dobro!
bad_Angel, dobrodosla, ne znam sto te tocno zanima, pa samo pitaj konkretno, odgovorit cu ti sve sto znam.. Vidim da ste vec dosta nalaza obavili, i to je super.. Nisam u tvojoj bolnici pa ne znam kako tamo ide, ali bit ce sve dobro, puno strpljenja i bit ce sve super! 😃
Hvala ti....
Ma samo nekako moram prestat googlat sve te moguce situacije sta cujem i bit ce mi bolje vjerujem. Pročitala sam stvarno svašta
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id20 hvala ...
zapravo me zanima za sv.Duh kako je tamo i kako brzo to ide jer nema baš puno na forumima o toj bolnici a tamo me poslala moja gin.
hvala za sad a kad saznam što će mi reći sada na drugim konzultacijama budem pitala još što mi ne bude jasno a do tad ću se strpiti
Renata i ja se vodim kod dr.Turudić... da li znaš da li rade preko ljeta i da li ima nekakva lista čekanja za lijekove koje se treba piti prije postupka...strah me da me ne zapadnu godišnji i da ništa do 9.mj
Koliko je tebi trebalo kada si imala sve nalaze da kreneš u postupak?
Ja sam isla 1 put u Prag na inseminaciju a sad u 5 ili 6 mj opet tamo ali na ivf/icsi .Na sv.duhu sam isla na folikulometriju, preglede i dobivala ljekove za Prag .Za to se nista ne ceka jedino za doktoricu al vjerujem da termin vec imate.ako ce biti tesko dobiti kakav termin kod nje posaljite mi poruku pa cu ja to drukcijim putem Vas naruciti.
06/16 stimulirani...
Jučer (7. dan nakon transfera) prokrvarila, a danas se pojačava tako da ovog ciklusa očekujem jedno veliko ništa.
Ostala su zamrznuta 2 zametka pa na jesen idem ba fet.
Djevojke koje počinjete s postupcima, puno sreće i nemojte zaboraviti da je iskustvo svake žene individualno i nikako se ne može staviti znak jednakosti između svih priča s kojima se susrećete.
Svima jedno veliko, veliko hvala na dosadašnjoj podršci i lijepim željama, no ja se odjavljujem s foruma.
Puno sreće i uspješnih postupaka
Bety, pa ne mogu vjerovati!! Tako mi je zao! Skupi snage i polako dalje, ali betu izvadi svakako bez obzira na krvarenje.. Falit ces mi, mislim ma tebe i vjerujem da ces doci do svog cilja.. Grlim puuuno
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Renata hvala ti na ponuđenoj pomoći,super si
Imam termin početkom 05. mjeseca pa ću vidjeti što doktorica kaže,do tada ću imati sve nalaze i nadam se da odmah ulazim u postupak sa sljedećim ciklusom i da neću morati čekati do poslije ljeta ionako sam nestrpljiva i ne znam kako ću izdržati ta dva tjedna
curke evo pola dana čitam vaše poruke na forumu i došla sam do 100. stranice ,sada sam nešto i pametnija i saznala neke stvari otprilike kako idu jer pojma nisam imala što uopće očekivati i kako idu ti postupci
super ste i napisale ste stvarno puno korisnih informacija za nas početnike u ovome
prava ste podrška jedne drugima
samo tako dalje
ja sutra nastavljam sa čitanjem i javim se ako naiđem na nešto što mi nije jasno ili sa svojim novostima kad obavim svoje 2. konzultacije
Bety,sretno i odmori se malo pa nam se vrati kada budeš spremna...puno pozdrava i da nam se brzo vratiš sa lijepim vijestima
06/16 stimulirani...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji