Postporođajno krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • glorija123

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

  • glorija123

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage mame, imam pitanje..zaci rodila sam 28.1 sto se tice krvarenja nakon poroda bilo je kako je trebalo biti(bar sam tako mislila)..Inace izdajala sam se od pocetka i prestala nakon mj dana tjst ostala bez mlijeka. I tako proslo babinje, ja taman prsstala s izlucivanjem i nakon par dana opet krv, ali svijeza, nalik mengi…od tad sam krvarila jos nekih 10 dana ( jucer kao stalo), nekad oskudno a nekad malo jace, pomislila sam da je stvarno menga bila….i jutros odem na wc kad ono opet krvarim i na ulosku je bio kao mali mali komadicak posteljice….u srijedu sam narucena gin. pa cu vidjeti sta ce mi rec.
    Moram napomenut da nemam nikakvih bolova niti osjecana nelagode jednostavno krvarim

    Zanima me dali je koja od vas imala isto ili slicno iskustvo?
    Jel moguce da se jos uvijek cistim posto ne dojim?
     Molim vas da mi date nekakav savjet ili bilo sta, totalno sam u strahu sad vec.

  • Petra05

    Broj poruka: 497

    Prijavi adminu

    Ja ne dojim, rodila sam 25.1
    Krvarila sam otp 4-5 tjedana, kako ne dojim nakon 10 dana od poroda na uzv su vidjeli da mi se maternica nije dovoljno stisla i da ima ugrusaka i dali su mi inekciju za izbacivanje, ugrusci su nakon toga bili veliki izgledali su isto kao posteljica, ali kako ti ne znas je li ti posteljica ostala ako nisi isla na uzv savjetujem ti da ne cekas nego odes da se vidi jer nije pravilo da moras imati temperaturu
    Ja sam menstruaciju dobila 4.3 i bila je oskudna ali ginekologica mi je potvrdila da sam imala i da je sada sve u redu ima tjedan dana

    [lilypie.com]

  • glorija123

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Vidjet cu u srijedu sta ce mi ginekologica reci u srijedu, hvala ti 😀

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.