Postoji li šansa trudnoće?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyKan3010

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Poštovani, imam 16 godina i seksualno sam aktivna. Prije 16 dana imala sam nezaštićeni spolni odnos sa dečkom, ali nije bilo ejakulacije. Imali smo spolni odnos par puta po maksimalno 1-2 minute. Dečko nije ejakuliro, nakon svakog puta otišao je urinirati i oprati se, i ja također. Kako se sve brzo odvijalo zaboravila sam pogledati svoj menstrualni kalendar i shvatila sam da je odnos bio 2 dana prije ovulacije. Trenutno mi menstruacija kasni 1 dan, a prije 3-4 dana pojavio mi se tamno smeđi iscjedak i počela sam imat blage bolove u donjem dijelu trbuha pa sam pomislila da je menstruacija, no evo prošlo je par dana i još nema ničega. Dan nakon što se pojavio iscjedak imala sam još jedan zaštićeni spolni odnos pa ne znam ima li taj odnos ikakve veze sa odgodom moje menstruacije. Užasno sam paranoična i nabavila sam si test za trudnoću kojeg planiram iskoristiti za 2 dana jer znam da je inače normalno da se ciklus stalno mijenja iako su mi dosada menstruacije dolazile tocno na dan na koji mi je kalendar predvidio sljedeću  menstruaciju pa me to sve malo plaši. Ako netko ima savjet ili zna više nego ja bila bih jako zahvalna.

    Hvala Vam unaprijed i lijepi pozdrav,
             Lucija

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.