Porodiljni i minus u pbz banci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danci22
    24. Lipanj 2019. 19:54

Žene zanima me kako funkcionira minus u banci i porodiljni? Dali ga ukidaju ili smanjuju?

Danci23

luce35
    24. Lipanj 2019. 20:20

Porodiljna i komplikacije su zasticena primanja koliko mi je poznato

24. Lipanj 2019. 20:24

Pitanje koliki ti je minus,svakih pola godine se minja prekoracenje, meni su povecavali da bi me sad u 5mj sokirali da se minus smanjuje od 30.6 

cvijetic12
    25. Lipanj 2019. 00:11

Meni su ga prvo spustili a sada vidim da su opet podigli, cijelo vrijeme primam slican iznost, vidjeti cemo nakon sta krenu uplate za porodiljni tj. Preostalih 6mj dopusta

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 11:53

Ja sam se isto pribojavala da ce mi smanjiti sad na komplikacijama jer mi je placa bila veca, ali za sad mi nisu dirali. Jedino sto mi je ugovor istekao pa cu za porodiljni dobivati minimalac i onda bi mozda mogli smanjiti ga 🤔😧

25. Lipanj 2019. 11:56

Najvjerojatnije da i hoce pitanje koliko si u minusu do 6.000 oni nista ne diraju sve preko da

mamika3
    25. Lipanj 2019. 12:13

Danci22

Žene zanima me kako funkcionira minus u banci i porodiljni? Dali ga ukidaju ili smanjuju?

Ukida se skroz ako nemas nikakvih primanja na racunu!A ovo smanjenje ili povecanje ovisi o banci!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Angelina
    28. Lipanj 2019. 14:40

Meni su u 2. mjesecu smanjili i to dosta iako mi se placa uvijek vrti oko slicnog iznosa. Sljedeci obracun ce mi raditi krajem 8.mj tak da tada ocekujem ponovno smanjenje jer sam sad na komplikacijama. Ma ne znaju ni oni sami sta rade

28. Lipanj 2019. 18:12

Angelina

Meni su u 2. mjesecu smanjili i to dosta iako mi se placa uvijek vrti oko slicnog iznosa. Sljedeci obracun ce mi raditi krajem 8.mj tak da tada ocekujem ponovno smanjenje jer sam sad na komplikacijama. Ma ne znaju ni oni sami sta rade

Na koliko su ti smanjili mislim da vise nece ako su do 6000 onda tako i ostaje jer u 2 place se more pokriti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.