Porod u Pakracu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar TinaBiscan

    TinaBiscan

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage mame i one koje će to tek postati

    Otvorila sam temu poroda u Pakracu, jer čujem da podosta žena odlazi tamo zbog odličnog osoblja, nema gužve, mirnog okruženja. No uvijek ima i ona druga strana medalje, dakle kako čujem pozitivna iskustva tako mi se zaleti i poneko negativno i potpuno me poljulja u odluci di na kraju donijeti bebolinu na svijet. Eto, zamolila bih vas ovim putem ukoliko imate iskustva s porodom u Pakracu da ih podijelite s nama kako bi odluka bila što lakše donesena. Puno vam hvala

  • magdam

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    Evo da odgovorim na vaše pitanje! Rodila sam u Pakracu prije 2 godine i to carskim rezom. Osoblje koje sam tamo zatekla bilo je vrlo ljubazno, čak je bio vikend i to poslijepodnevna smjena, pa su zbog operacije zvali još doktora i osoblja. Operacija je prošla u najboljem redu.  Sestre su se brinule o meni cijelu noć, obilazile me i provjeravale jesam li dobro. Za bebača isto, nemam nikakvih primjedbi, što mi nije bilo jasno ili sam željela nešto znati samo bi sestre lijepo zamolila i dobila bih odgovor. I ja sam također prije poroda čula svakakvih priča, pa mi nije bilo baš tako svejedno, ali eto…na moju sreću sve je prošlo u najboljem redu. Mislim da je sve od osobe do osobe, kako se ti ponašaš prema njima tako i oni prema tebi. Držim fige da sve prođe dobro 

  • andygarcia

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    pozdrav….
    evo, prije dva i pol tjedna rodila u pakračkoj bolnici….iskustva izrazito dobra i pozitivna….istina, rodila sam carskim rezom pa je to ipak malo drugačije….dan prije carskog ostavili me u bolnici i taj dan pripreme za dan ‘'d’'. na carski sam išla zbog disproporcije (bebina glava/moja zdjelica), a i zbog prenešenosti (41+3)…iznenadili me tom odlukom o carskom rezu pri dolasku u ambulantu na kontrolu (išla sam tjedan i pola skoro svaki dan )….ctg, pregled i bla, bla….

    sve prošlo u redu, oporavak odličan, beba super….osoblje - izvrsno….primalje su predobre. istina, ima možda dvije/tri koje nisu baš susretljive, ali ove ostale su super….jako se pridaje važnost dojenju, ali i ja sam jako to htjela i kad skuže da si uporan, ne zamaraju te puno….pomognu ti što se dojenja tiče i puno možeš razgovarati s njma o tome. liječnici su isto super…..mene je operirao voditelj odsjeka dr. dakić, a na operaciji je također bila dr. vončina-moguš. dr. dakić je stručnjak i šta on tamo kaže, to je zakon. najbolja doktorica je definitivno doktorica višnić….ona je baš pristupačna, ali nju znam još sa tečaja za trudnice (koji nam sad na kraju nije trebao). ja sam u bolnici bila 8 dana. kad si tak' duže, onda te već neki znaju i poimence. uglavnom, kada sam zaprimljena u bolnicu, bila je gužva na odjelu…nakon dva dana nas je na odjelu ostalo tri (ja sa carskim i dvije koje su bile duže zbog terapije koje su poslije poroda morale primati one i bebe). onda se opet nakon dva dana počelo popunjavati i kada sam išla doma, opet je bilo malo više rodilja….
    da, kako je rekla magdam, kako ti prema njima, tako i oni prema tebi…ne znam kako je s vaginalnim porodima, ali isto mislim da zavisi koja sestra radi baš taj dan…jer ta koja je na odjelu, ona ide i na porod ako netko dođe….
    ja sada mogu reći (s obzirom da sam razgovarala i vidjela rodilje neposredno nakon poroda), da je moj oporavak nakon carskog nekako brže i bolje prošao nego kod nekih žena….zavisi naravno i kako moraju dovršiti porod vaginalni….i da, rodilje poslije vaginalnog, išle su čak treći dan doma (znači, jedan dan rodiš, prekosutra ideš doma)…neke su dan duže, ali to mislim da zavisi od toga koji ti je porod po redu i eventualno ako dijete ima žuticu….
    evo, to je moje iskustvo iz pakraca….kako rekoh, i više nego dobro…nadam se da ću opet jednog dana ići roditi u pakračku bolnicu….
    sretno!!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.