Dvogodišnjak ima karijes, a boji se zubara. Što učiniti?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minoeka

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Moja curica ima skoro tri godine, nekoliko karijesa i još ne govori,tako da nije lako. Iako smo bili redovno kod zubara, nije htjela otvorit usta, dok joj nije otekao zub, pa su joj prisilno bušili. Sad vam ne moram ni reć koliko je za suradnju poslije toga. Zube peremo sa pastom Elmex i čačkalicom joj izvadim dodatno hranu i molimo Boga da izdržimo dok poraste.

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Srećom, još nismo morali ništa popravljati.. Kod zubarice smo bili dva puta, onako u posjeti, da se upoznaju. Pa se nadam da ukoliko dođe do potrebe da se nešto popravlja , da će ipak biti otvorenija za suradnju…

  • Avatar venera

    venera

    Broj poruka: 191

    Prijavi adminu

    Savjet: vodite dijete sa sobom zubaru kad god je moguće i neka gleda kako vam stomatolog popravlja zube. Nakon nekoliko posjeta pitajte želi li pokazati svoje zubiće da doktor vidi kako su lijepi. Ako neće, nema veze. Malo se doma igrajte zubara i opet sljedeći put kad dođete pitajte da li hoće sjesti na stolicu. Ove nove se dižu i spuštaju, pa možete reći i da se ide voziti. Naravno, za to trebate imati dobrog i strpljivog stomatologa.

    Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.