O Bože, ova stvarno ne može bez sexa
adelina jao jao koji loš odgoj, sram te bilo biti tako neuka i bezobrazna!!!
Neznam u čemu je problem. Ja toliko znam braće i sestara između kojih je razlika oko godinu dana.Dare12 Svaka čast nema mi ništa ljepše nego kad djeca skupa odrastaju. To je bila i naša želja, ali kao kod kokolo okolnosti to nisu dopustile. Zato vi uživajte u svojoj uskoro proširenoj obitelji. Želim vam svu sreću na svijetu
<3 2/2013 <3
Fala kokolo i stellamaris, toplo se nadam da ce i kod vas ubrzo doc do lipih vijesti…
Dare 12,predivna mi je tvoja priča,baš mi je onako dala neki polet,i mi smo u srednjim 30-tim,imamo sinčića od 5.mj.i odlučili se isto odmah planirati drugu bebicu,kako smo sa jednim tako ćemo i sa dvoje,bit će malo borbe svjesni smo,ali oni tako brzo odrastaju...
nije to malo riskantno, pošto je prva trudnoća završila carskim rezom? ja sam rodila carskim rezom prije 9 mjeseci i rekli su mi da najmanje 2 godine moram čekati s ponovnom trudnoćom.
Danas je sve u zivotu riskantno....al ja sam se dobro oporavila. Punih 45 dana nisam nista radila, osim sta sam se bavila bebom kad je dosla kuci. Prema tome, mene nije bilo strah kad sam se ja osjecala dobro i spremno, nismo svi isti. Uostalom, dugo sam cekala i s prvom trudnocom, nisam ja od onih mladih mama...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Fala kokolo i stellamaris, toplo se nadam da ce i kod vas ubrzo doc do lipih vijesti…Dare 12,predivna mi je tvoja priča,baš mi je onako dala neki polet,i mi smo u srednjim 30-tim,imamo sinčića od 5.mj.i odlučili se isto odmah planirati drugu bebicu,kako smo sa jednim tako ćemo i sa dvoje,bit će malo borbe svjesni smo,ali oni tako brzo odrastaju…
Fala puno...prebrzo rastu i to vrime leti. Mi smo vec proslavili prvi rodjendan i on je sad vec velika beba koja zna sta zeli i radi sta hoce...nije ona umiljata beba s kojom se mozez mazit, vec je zvrk kojeg ne mozes uhvatit.
Zelim i vama puno srece i da gustate kako i mi u iscekivanju novog malog paketica...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji