Mamee imam pitanje .. znaci nakon poroda (1.10.) sam prvu mengu dobila 30.11. i trajala je 4 dana normalno kao i uvjek.. a sad 12. i 1. mj uopce ne dobivam..napravila sam test koji je negativan.. jel moguce da izostane menga tako a da nisam trudna ?
btw..nejdemi se na pregled
pozz..ja nakon prve trudnoce nisam dobila mengu 6 mj...da ne kazem koliko sam testova kupila jer me samo bilo strah da nisam bila trudna opet😀..bila sam i kod doktora i sve je bilo ok...
Mamee imam pitanje .. znaci nakon poroda (1.10.) sam prvu mengu dobila 30.11. i trajala je 4 dana normalno kao i uvjek.. a sad 12. i 1. mj uopce ne dobivam..napravila sam test koji je negativan.. jel moguce da izostane menga tako a da nisam trudna ?
btw..nejdemi se na pregled
Stvarno ne znam,ali mislim da treba neko vrijeme nakon poroda da se te menge ustale
Normalno ti je to da nisu odmah po rasporedu. Treba vremena. Jos pogotovo ako dojis. Ja sam znala dobivati svakih 6-7 tjedana. I to , zanimljivo, svaka druga bude tako. Jedan mj nakon 4 tj, drugi nakon 7 tj i tako se izmjenjivalo par mjeseci. Kako sam prestala dojiti odmah dosla na datum.
cula sam to ako dojis da je tako ali ja ne dojim 😶 nadam se da ce stic uskoro 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji