Pozdraav, trebala bi malu pomoc ili samo utjehuu..Naime ja i decko na bebi smo radili od pocetka godine i prosli tjedan mi je test pokazao plus..no medutim moja ginekologica nema termina do sljedeceg tjedna..osjecam se dobro i nemam neke simptome jedino sto me jako brine jer smedi iscjedak koji tu i tamo zna biiti na papiru dali imam razloga za strah ili je to normalno???
Pozdraav, trebala bi malu pomoc ili samo utjehuu..Naime ja i decko na bebi smo radili od pocetka godine i prosli tjedan mi je test pokazao plus..no medutim moja ginekologica nema termina do sljedeceg tjedna..osjecam se dobro i nemam neke simptome jedino sto me jako brine jer smedi iscjedak koji tu i tamo zna biiti na papiru dali imam razloga za strah ili je to normalno???
To moze biti sasvim normalno, a mozda bi trebala početi uzimati Duphaston ili Utrogestan, ako je nizak progesteron. U svakom slučaju ne čekaj svoju doktoricu nego se javi drugom doktoru koji je slobodan, ako je potrebna terapija da kreneš odmah, zbog niskog progesterona se događaju spontani pobačaji. Sretno!
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji