Pomoć

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lairaaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav ja sam nova svako vas savjet ce mi mnogo znacit.Ovako zadnju menstraciju sam imala 2.6 međutim ja sam pogresno izracunala mislila sam da je 28.05 i tako sam treceg sestog otisla ginekologu mislecu da sam trudna,međutim test je bio negatin i na pregledu isto doktorica nije vidjela nista rekla je da cu dobit  mengu za sedam dana,ali nisam ponovila sam test i bio je pozitivan tanka druga crta ali vidjela se i imala sam lagano krvarenje.Danas sam ponovo otisla na pregled test je bio pozitivan al'tanka linijava na pregledu i dalje nista onda je rekla doktorica vidim neku tackicu al'ne vjerujem da je trudnocu i dala mi da vadim betu bata je pozitivna ali,je niska 137 bas sam zbunjena sad ne znam sta da misli.Dobila sam terapiju Duphaston i kroz sedam dana kontrola.

  • lairaaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Niko ništa?

  • Avatar Maša🤰🏼

    Maša🤰🏼

    Broj poruka: 2138

    Prijavi adminu

    Probaj pisat u neku postojecu grupu npr TKO RADI NA BEBI di su vec cure ukljucene
    Sretno :) 

    👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

    12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.