Pomoc

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana1511

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mame pitanje jedno jer ja stvarno vise neznam sta uciniti

    Znaci situacija je ovakva..ja i moj partner(nismo u braku) imamo djete od 1god. e sad moj partner sad vec biusi me je ostavio i poceo sa prijetnjama da ce mi uzeti maloga da je isao na centar za socijalnu skrb i da je tamo svasta rekao..tvrdi kako ja nemam uvjete gdje bi mali mogao zivjet jer nemam centralno grijanje u kuci nego imam peci na drva u svaki prostoriji dok on ima centralno grijanje..on sad meni sa svime prijeti..kad god on veli ja mu mora dati maloga i nekad ga cijeli dan i noc ne vrati nego kad on sam zeli..veli kao da ja za malog od rođenja uopce nisam vodila brigu da ga nisam hranila,kupala,preoblacila,igrala se sa njim i svasta drugo…
    I ako neko zna da da savjet sta nek ja ucini sad..

    Hvala unaprijed svima😊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.