Policistički jajnici i planiranje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mia9441

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima😊 Nova sam na forumu, te sam ovim putem htjela čuti i druga iskustva vezano za ovaj problem. Naime, imam policističke jajnike, problema s ovulacijama, a samim time i menstruacijom općenito. Budući da jako želim bebača kao što vjerujem da postoji još žena sa sličnim iskustvima,a istom željom, bila bih vam svima mnogoo zahvalna da podijelite svoje priče, iskustva i slično? 
    Pusa svima😘

  • Avatar Zoe🌸

    Zoe🌸

    Broj poruka: 555

    Prijavi adminu

    Hej, kod policisticnih jajnika odlicno pomaze inovo ili gynositol. Znaci dodaci prehrani koji u sebi sadrze inozitol. 
    Kreni s tim i neces pogrijesiti, samo moras biti ustrajna i piti 3-4 mjeseca redovno da bi se vidio ucinak. 
    Ocisti jajnike od cista i malo po malo se ustabili ciklus. Gynositol ima i folnu unutra koju treba piti kada se planira trudnoca. Sretno🍀

    👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

    • trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

    • 1./2023. 💗

  • ivakolare

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozz drage žene :)
    Nova sam na forumu te bih htjela s Vama podijeliti svoj problem. Želim čuti vaša mišeljenja, savjete, iskustva. Naime jučer mi je rekao ginekolog da imam problem sa policističnim jajnicima. Zasad mi je rekao da nema potrebe piti neke kontracepcijske tablete, da se to s vremenom može povuci samo od sebe. Mene zanima kolika je vrijendost za trudnocom, da li to otežava za žena ostane trudna?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.