Naša ženskica (2,5god) ponajviše će dobiti punoooooo ljubavi,nježnosti i sve ostalo što je potrebno uvijek a ne samo za vrijeme blagdana...A ni pokloni naravno neće izostati, ploča za pisanje sa kredama, magnetima i ostalim sadržajima, jer je u fazi piši briši (hehe) i naravno slatkišaaaaaaa..... :-)))))
Naša princeza želi puzzle i da mama i tata ne rade za Božićne blagdane pa da svi zajedno "uživamo"☺
Moji dječaci Noa (2 godine i 10 mjeseci ) će dobit bager ili traktor ( s tim nikad ne možemo poriješit), a David ( 15 mjeseci) će vjerojatno dobit isto neki bager ili traktor s obzirom da će htjet bratove igračke :). Uz to će dobit i neku knjigu s pričama i bajkama, jer jako vole kad im se čitaju priču i bajke. I naravno slatkiše koji su neizostavni. S tim da pokušavamo ne pretjerivat sa svime kako bi stekli prave vrijednosti u životu, ali tu su drugi članovi obitelji koji "kvare" koncepciju :).
Bez obzira što je predstava za djecu od 3 godine, voljela bih da ju obojica pogledaju jer mislim da bi im to bilo jako zabavno i da bi iskreno bili oduševljeni.
Moja mala djevojčica (7 godina) dobiti će za poklon haljinu koja se jaaako vrti i Olafa, moja velika djevojčica (17 godina) knjigu "Volim matematiku" i nešto od odjeće.
Na predstavu bi vodila jedno dijete, Janu.
Moji dečki već odavno smišljaju šta će dobiti za Božić i napokon su smislili.
D (9,5 godina) želi slikarski pribor I platno , N(3,5 godina) želi Spiderman igračku I piđamu, S(1,5 god ) će dobiti autić I neku slikovnicu sa autima jer ih obožava.
Kaća
Jako si želi, a već je i pisala Djedici...punu vreću lego kockica kako bi se svi zajedno mogli igrati...a i super je to igračka...uključuje pametne glavice :-) mašta, kreativnost, motorika...a kako bi se umilila Djedici već je smislila i koje kolačiće ćemo mu ispeći i staviti ispod bora...i njemu i viljenjacima i sobovima..''Rudolfove šapice'' kako ih ona zove
Naša djevojčica (5 godina) se najviše raduje bratu, ali njega neće dobiti za Božić nego par mjeseci kasnije. Obzirom da joj je sad bio rođendan i dobila je igračaka, ne mislim pretjerivati za Božić. Možda neku sitnicu. Ali ulaznice za predstavu bile bi joj najveći poklon jer je sad u dobi kad je najviše zanimaju crtići i predstave i cijela je uživljena u svijet mašte. A to je možda poslijedna prilka kad će moći uživati u tako nečemu sama sa mamom i tatom :)
Naša dijeca dobiti će skromne pokloncice. Moja curka Lucija ce dobiti kapicu, a sin Andrija autic. Zasluzili su puno vise pa bi ih voljeli iznenaditi ovako prekrasnom predstavicom. Voljela bi da osjete cari Bozica i da se lijepo zabave. To bi im bio najljepsi poklon.
Sortiraj odgovore
Najstariji