"Pojeftinjenje" tj POSKUPLJENJE dječjih pelena i hrane

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IkiconoElenche
    15. Svibanj 2019. 09:15

To ti je tako. Oni su unaprijed (pod "oni" mislim trgovacki lanci) povisili cijene postupno, marza im je nekim cudom povecana, tako da kada je doslo do pada pdv-a cijene ostaju iste ili su skuplje stvari. Poslikala bih sve to i javno okacila na Facebook na stranicu Vlade Republike Hrvatske, kako li se vec zove ona njihova stranica tamo i pitala jesu li svijesni stanja u drzavi? Ne radi se samo o pelenama i potrpstinama za djecu, voce je i dalje ista cijena, povrce... Sve sto su najavili jeftinije da ce biti i dalje je ostala ista cijena. Lidl me najvise iznenadio, tj. razocarao. Ocekivala sam od njih barem eticnost u tom podrucju. Jadna li smo mi drzava.

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.