Podignuto uzglavlje krevetića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tanjica2

    Tanjica2

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Bok! Zanima me da li ste bebama podizale uzglavlje krevetića i do kad? Nama je rekla patronažna da bi do 6 mjeseci trebala spavati na podignutom pa me zanimaju vaša iskustva…

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Da osobno sam dizala uzglavlje, mislim da do neka 3 mjeseca, nama je isto savjetovala patronažna da malo podignemo, da nije skroz na ravnom, da se ne zagrcne sa vlastitom slinom.
    Mi smo podložili jednu deku ispod madraca na podnicu, tako da se uzglavlje madraca malo podignulo.
    Znam da  i bebe u rodilištu nisu skroz na ravnom, uzglavlje krevetića je malo povišeno ili je beba malo na boku il podložena.

  • Avatar Tanjica2

    Tanjica2

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Da, rekla mi je i da bi bilo najbolje da na boku spava do 6 mjeseci. Moja curica sad 14. navršava 5 mjeseci i još uvijek spava na podignutom, stavila sam ko neki jastučić ispod. Sad se počela jako okretati pa završi na dnu krevetića i na leđima…mislim da joj to budem maknula

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Mislim da joj možeš maknuti, i moja se znala iskoprcati i završiti naopačke, s glavom gdje su joj trebale biti noge, znala se par puta i udariti, pa smo joj malo smanjili kindać , tek toliko da ne može završiti na dnu.
    Sad je ona već i veća pa ju i sila teža ako je podignuta, vuče prema dolje.

  • Avatar helluise

    helluise

    Broj poruka: 54

    Prijavi adminu

    mi smo isto malo podignuli uzglavlje ukrevetiću ali i tako spava s nama u krevetu po noći (nažalost) sad vidim da kad je stavim preko dana u krevetić da se okreće i svašta nešto izvodi pa mislim da ćemo ga izravnati (sad ima 4.5 mj)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.