'Početak dojenja bio mi je teži od poroda'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kasja

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Nedavno počela s dohranom a dijete ima 4 mjeseca? Netko bi ovoj mladoj majci trebao reći da se dohrana odgađa za barem 6 mjeseci djetetovog života.

  • Maaja

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    ne bih baš rekla da gospođa govori istinu. već u samom tekstu iskusna majka će naći puno proturječnosti.
    daleko je to od dojenog djeteta, također neki uzor kao majka mi ne može biti žena koja je otišla raditi 1,5mj nakon poroda. sorry.

  • Beba12345

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pa očito je da žena više ne doji. Ne vidim čemu toliko čuđenje i osuđivanje.

  • Maaja

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    gdje je to očito kad u tekstu piše da “dojilja je uvela dohranu”

  • te_ni1001

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Otvorila sam ovaj clanak samo zato sto smo i mi imali velikih problema sa dojenjem,pa reko procitat cu sto su i drugi prosli. Ispod clanka naidem na zlobne komentare koji uopce nebi trebali stajati ovdje. Kolko znam ovaj sajt postoji za savjete i potporu drugim majkama i zenama,nikako ne za osudivanje. Svaka majka je najbolja majka svome djetetu i najbolje zna sto je dobro za njega. A da li ce netko raditi i istovremeno odgajati i dojiti svoje dijete,njena je odluka (jedva cekam sljedeci tekst od Doris u kojem ce sigurno napisati svoje razloge odlaska na posao,pa cete vi koji ste tolko zaludeni time,moci bit jos vise zaludeni,jer ocito nikada necete shvatiti..) ja osobno nebi fizicki to mogla,a ni psihicki,ali nemam nista protiv.
    Druga stvar,uvodenje dohrane sa 4mj sam i sama uvela,po preporuci doktorice moga sina (poznate pedijatrice u gradu zagrebu,slovi za jednu od najboljih). Ukoliko je djete spremno i pokazuje znakove da bi papalo,te od prve prihvati zlicu ko od ‘majke rodenu’ ne vidim u cemu je problem. Zasto bilo tko osuduje druge,nikad mi to nece bit jasno!!!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.