Pišem dnevnik majčinstva, to mi je terapija

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    pišem dnevnik majčinstva od kada sam saznala da sam trudna prvi put bila, u početku naravno redovito, svakih par dana, jedva čekam da te vidim, jesi dečko, jesi cura i slično, kada se rodio napisala sam bar 10 strana od adrenalina i doživljaja i da ne zaboravim koju sitnicu, pa sve rjeđe i rjeđe, naravno uz brigu o njemu i svemu ostalome kada bi i pisala, sada kada čekam drugo dijete pišem isto kada uhvatim vremena, nemam točne datume i detalje nekih “važnih” trenutaka ali svi osjećaji i sve brige i veselja su tu, namijenjena njima da jednog dana čitaju. Brine me jedino kaj ne znam kada stati pa se taj dnevnik lako moguće do puberteta razvuče 

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar nina285

    nina285

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Mislim da će kraj dnevnika doći spontano, iako, u neku ruku, zašto i stati :-)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.