Mislim da naslov govori sve.
Trebam neke dobre pelene koje neće promočiti.
dosad sam koristila sljedeće:
Pampers sleep&play stalno koristim-ponekad promoče preko noci. Ali su inace ok. Najbolje su mi.
Pampers active baby- jedan paket-nisam bas zadovoljna,općenito mi se ne sviđaju, kao ni njihov "miris" i propuštale su mi.
I Pufies sam probala, ok su (nisam probala za noc, pa ne znam jel promoče).
Pa sam kupila Lidlove (Toujours) -propuštaju preko noći, ne svaki puta, ali promoče.
I sad sam iz Mullera -Beauty baby uzela.
Ne znam koje vise pelene da uzimam za noć.
Cijena mi i nije toliko bitna, već da mi dijete bude suho preko noci i da ga ne moram stalno presvlaciti. (mislim na presvlačenje odjeće u neko doba noći).
(Mali inače ima 2 i pol mjeseca, a pod pojmom preko noci, mislim na razdoblje od 21:45h(kad se kupa, obuče i spavanje), pa do 3, 4 sata ujutro kad se prvi put probudi (onda opet presvlačenje). Za to vrijeme pelene promoče).
Pa ako je netko imao isti problem, molim savjet koje pelene da probam.
hey malamimi19, vidim da ti nitko nije komentirao i nažalost, ne mogu ti ni ja puno pomoći....ali isto čekam dečkića pa me zanima kako će i nama biti....ali s obzirom da radim u vrtiću i radila sam u jaslicama, primjetila sam da su se neka djeca stalno promočila prilikom spavanja (ugl, uvijek ista djeca), posebice oni koji jako puno piju pa i puno mokre...tako da mislim da možda nije stvar u pelenama, nego je baš stvar u djetetu (sigurno tvoj maleni jako puno piški, pa je zato tako )
...probaj da mu ne daješ puno tekućine prije spavanja pa to možda i pomogne
Stvarno ne znam koje pelene da ti preporučim, mi smo imali sličan problem, ali to jako mokrenje je bilo samo faza od 2 tj. Meni ped. rekla ne ga presvlačit po noći, već ga ostavit i jače zamotat da se ne rashladi i da mu ne remetim san. (tj. polu san; jer sam ga presvlačila kod buđenja za jesti).
Mi sad koristimo pampers active baby; imamo 6830g al koristim vel 4(7-12kg), jer nam 3(4-9kg) premoče. Ne znam kak ste s kg al probaj tu varijantu, kod nas to pali.
ma i ne pije puno tekućine, nekad ni 100 ml čaja od komorača. (inače nije dojena beba, jede bebimil, pa je i čaj obavezan).
sad "pišu" stavljam dolje, ne prema gore, i pelene mi ne promoče.
po noći koristim beauty baby iz mullera.
preko dana kako koje. imam svakakvih vrste, od pillo pelena iz plodina, do pampersa.
ok su mi-za dan.
sad ima 3 mj i 8 dana i oko 6 kg, koristim veličinu 3 (do 9 kg).
Sortiraj odgovore
Najstariji