Otvoreni ženski razgovor o porodu

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    jooj mene ova snimka poroda kod kuće iz Novog Sada rascmoljila, bašš prekrasnoo 

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar carangi

    carangi

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Super prilog no moram bacit komentar na Vašu gošću Eriku Spirić. Ona je primalja i šefica u rađaonici varaždinske Opće bolnice, razvikana po različitim medijima. No moram spomenut da moj susret sa dotičnom gospođom nije bio hvale vrijedan. Upoznala sam dotičnu na porodu moje sestre koja se nažalost odlučila za Varaždinsku bolnicu, do tad sam čula sve najbolje o toj osobi, i o njenom rodilištu. No tog dana na porodu sam upoznala ne tako slavno lice Erike, arogantnu, napuhanu, odbojanu osobu  punu sebe kakvu rijetko di srećete. Koja na bolnu viku moje sestre u rađaoni dala komentar “što se dereš sad, kad si to radila ti je pasalo”.  Ili možete čuti komentar “tipično još jedna neobrazovana seljača koja se došla derati”.  A što se tiče epiduralne  analgezije,  možete je dobiti jedino u jutarnjim satima, po objašnjeju da anesteziolog ne radi. Mislim da bi joj bilo vrijeme da ode u mirovinu, jer očito više nema strpljenja za taj posao.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.