Osvojite dar za svoje dijete: auto na pedale, set za utrku i trubu!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    toncica2
    04. Prosinac 2013. 09:57

Sretno svima!

• wesi
    04. Prosinac 2013. 12:51

Baš bi bilo lijepo osvojiti ovaj auto.Sretno svima!

• betamateja
    04. Prosinac 2013. 13:59

Ovaj auto bi bio predivan poklon mojoj princezi jer bi bila prava dedina cura sa manjom verzijom Oldtimera--i naravno bili bi skupa u Oldtimer klubu.....da vidimo kakve sam sreće::))
    Svima sretno::))

• Stankily
    04. Prosinac 2013. 13:59

Lijep poklon  za djecu. Sretno svima.

VESNAGH
    04. Prosinac 2013. 17:17

Lijepa nagradna igra i još ljepši autić :) -igrali smo, pa ćemo vidjeti kakve smo sreće.. :) U svakom slučaju sretno svima.... :)

• martinmateja
    04. Prosinac 2013. 17:49

Svaka čast na nagradnoj igri,predivna ideja da se razvesele djeca i vrati im se osmjeh na lice.I mi smo igrali i nadamo se najboljem,nadamo se da će naši mali anđeli Maja i Mateo osvojiti ovu pekrasnu nagradu i tako je zajedno podijeliti,doduše Maja nam je još mala,ali će narasti! Sretno svima,navijamo za sreću sve djece koja se vesele tom poklonu,što bude,bude,sretno svima!

• ditač
    04. Prosinac 2013. 20:02

Pošto nemam sreće u nagradnim igrama,želim sreću drugima

Vedran4321
    04. Prosinac 2013. 20:37

Ovaj autić želim vozit i ja!!!

maja1983
    05. Prosinac 2013. 08:18

Prekrasan autić!

glumica
    05. Prosinac 2013. 09:05

Ovaj autić gledam već od rođenja svoga djeteta. Nadam se da će biti naš. :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.