OSTAVLJENA U TRUDNOCI

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tejooo33

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage mame

    Naime mene je moj dragi ostavio u 7om mjesecu trudnoce rekavsi da se vraca bivsoj zeni i da mi je bebu napravio da bi nju ucinio ljubomornom i da mi nije imao hrabrosti reci prije da nju voli, a mene ne. Tokom tih 7 mjeseci trpila sam uvrede, ponizavanja i sto sve ne samo da bi moj djecacic kad se rodi imao oca.
    Nije ni pitao za malog kad se rodia uokolo je govorio da nije njegov, a sad najednom bi slao i pare, ali da njega ne vidi, a mene maltretira sa poslovima koji se i ne dotivu( agencija za ciscenje je moja dok on vozi taxi). Uporno mu govorim da ne zelim imat nista s njim, ali ne odustaje. S tim da se i vratio svojoj zeni. Mene hormoni uzasno peru svaki dan mi se place nad cilom tom sudbinom, ne znam sto bih sa sobom, zao mi je djeteta koji ni kriv ni duzan nikad nece imat oca. Sto da radim

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.