pozdrav! u 6 sam tijednu trudnoće! 09.12.2014. godine laparoskopski sam u općoj anasteziji operirala žučne kamence, naime tada sam već bila u prvom tijednu trudnoće, a da toga nisam bila niti svijesna.. od svoga sam doktora već dobila uputnice za daljnje pretrage, ali me zanima dali ima netko slično iskustvo...
Bok! Ja sam trebala u sedmom tjednu na operaciju, medjutim, doktor mi je rekao da bolje da odgodim za 8 mjeseci. Po negovom misljenju anestezija nije bila toliki problem koliko je zracenje koje sam trebala nakon operacije proc na ctg-u :)
na nikakvim snimanjima na svu sreću nisam bila, moj ginekolog kaže da se vjerovatno ne trebam brinuti, ali da me za svaki slučaj šalje na daljnje pretrage jedino zbog toga što sam operirana u općoj anasteziji.
na nikakvim snimanjima na svu sreću nisam bila, moj ginekolog kaže da se vjerovatno ne trebam brinuti, ali da me za svaki slučaj šalje na daljnje pretrage jedino zbog toga što sam operirana u općoj anasteziji.
Ma ne brigaj unaprijed, bit će sve ok, to je jako rano
ma ne brinem previše i ja se nadam da bude sve ok :)
Istražujem jer sam ja imala operaciju u još ne detektiranoj trudnoći, te mi se sin rodio autističan. Ako se ikada netko nađe na ovoj temi, voljela bih saznati je li anestezija možda ostavila utjecaja ili sama operacija. Primila sam tada i brdo lijekova, pa evo...
Poznanica je imala operaciju pod općom anestezijom u visokom stupnju trudnoće i s bebicom je sve ok, tj vise nije bebica danas je velika curica 😊

👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji