Obuća za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ivonnna

    ivonnna

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Drage trudnice,

    vidjela sam da ima tema s raspravom o štiklama, no međutim ja bih voljela da razmjenimo iskustva s “običnom” obućom ravne i malo povišene pete. Naime ja sam u potrazi za dobrim ljetnim papučama/sandalama, ali nažalost bezuspješno. Možda sam malo zahtjevna ali ovo su mi “uvjeti” - da je peta malo povišena, do 2 cm, ne više, da su lagane, da su anatomski oblikovane (koliko toliko) i da su LIJEPE. E sad! ovih prvih nekoliko uvjeta više manje je ispunjeno s anatomskom ljetnom obućum, ali mene zadnji pati - ne mogu naći takvu obuću koja mi je LIJEPA :D

    Najbliže tome bio mi je “crocs”, ne obične klompe već one raznorazne šlapice, ali je problem što imam veliku nogu i treba mi njihova veličina 10 koju oni imaju za jako rijetke modele.

    E sad, oprostite na dugom postu, ali voljela bih da razmjenimo ovdje iskustva :)

    Žive bile, udobno hodale i zdravu djecu rodile! :D

  • Avatar dillb

    dillb

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    he he he… fora komentar… 

    meni je udobnost i kvaliteta uvijek ispred svega. trenutno nosim timberland sandale kupljene prije 7-8 godina. bile su mi lijepe na polici, kad sam ih obula - ružne su mi za poludit. ali ta udobnost…. e to se ne može mjeriti. 

    važno je da je prirodni materijal, da koža lijepo diše, da se noga ne zapali od vrućine, kvaliteta izrade i slično. eto, to su moji uvjeti kad kupujem obuću. ima jedna izreka koja kaže: kad te netko pita kako si, prvo priupitaj svoja stopala pa odgovori. 

  • Avatar Lela29

    Lela29

    Broj poruka: 621

    Prijavi adminu

    Ja sam kupila ortopedske šlapice (Spalatina), kao imaju uložak, prava kožna podloga… Mislila sam da će mi dati nekakvo olakšanje kod natečenih stopala, a zapravo kad nakon njih obujem obične japanke skužim koliko su mi ove zapravo naporne, teške i mislim da sam bacila 169 kn. Više mi se stopala odmore u Ipanemicama nego u njima.

    [lilypie.com]

  • Avatar ivonnna

    ivonnna

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    dillb najvjerojatnije ću i ja morati taj uvjet “ljepote” ukinuti, iako mi nije jasno da se ne može napraviti lijepo i udobno, dođe mi da se bacim u dizajnerske vode :D

    Lela super da si to podjelila jer sam ja baš gledala neke njihove, ali isto su mi se činile teške dosta.

    Znam da su mišljenja oko crocsa podjeljena, no ja imam super iskustva, i našla sam na internetu model crocs koji mi se sviđa za sportsku i malo finiju ljetnu varijantu (Cleo II), ali ga u Zg nema za kupiti, sad prodaju Cleo III koji mi nije lijep :(

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.