Pozdrav svima :)
Kada ste objavile trudnoću i kako?
I kad vam se počeo vidjeti stomak?
Ja sam sad trudna 14+6
Samo ja i muž znamo 🙉
S obzirom da mi se u prvoj trudnoći stomak kasno vidio tako se nadam da ce i sad biti 😁
Planiramo ostalima reci kad budem bar 20-25 tjedana jer mi se taman tad počne nazirati stomak
Jednostavno smo tako odlučili jer nam se ne da slusat savjete nekih iz obitelji i okoline, prvo jer je premalo proslo od zadnjeg poroda koji je bio jako težak i opasan oporavak, a drugo jer smo htjeli svoj mir i bas nam se cini da smo donijeli dobru odluku 🥰
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Pozdrav🙋♀️
Prvu trudnoću smo objavili u 7. tjednu trudnoće odnosno odmah nakon prvog UZV-a.
Drugu trudnoću smo objavili sa 12. tjedana (trenutno sam trudna 14+3).
Stomak mi se u prvoj trudnoći kasno počeo nazirati no sad u drugoj trudnoći to je druga priča. Već se formirao pravi trudnički trbuščić. No da i nije svakako bih vijest o trudnoći objavila ulaskom u drugo tromjesečje.
Razlika između prvog i drugog djeteta će biti 13 i pol mjeseci. Nismo naišli na nikakve negativne komentare vezano za dobnu razliku između djece. Dapače svi komentari su bili pozitivni. Da je i bilo negativnih komentara svakako me to nebi uzrujalo. Naš život naša stvar, mi smo tako željeli i planirali.
Razumijem te kad kažeš da ti se ne slušaju "dobronamjerni" savjeti i osude. Susretala sam se i ja sa tim i u trudnoći pa čak i više sad kad sam roditelj. To je jako opterećujuće no uvik se trudim dat do znanja da ne zabadaju nos tamo di im nije misto.
Što se tiče mog poroda, nije bio lagan, dugo sam rađala, nije išlo sve po planu. No na kraju prošao je uredu, rekla bih, jer rodila sam zdravo i živo dijete. Oporavak je bio jako DUG, TEŽAK I BOLAN, fizički i psihički zamoran. Ne bih to nikome poželjela. No prošlo je, i nije nas spriječilo da imamo još djece.
Kolika će biti razlika između tvoje djece?
Ooo termin nam je tu negdje 🥳
Ma Vec sad govore nesto kao niste ludi odmah na trece, sad uzivajte, mladi ste 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bas je odmor ovako dok niko ne zna 😁
Nije bila planirana beba, ali je itekako željena 😍🥰
Kad rodim prva ce imati 3 godine i 10 mj.
Druga 1 godinu i 7 mj.
S tim da su oba carska reza bila nazalost 😔
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Ooo termin nam je tu negdje 🥳
Ma Vec sad govore nesto kao niste ludi odmah na trece, sad uzivajte, mladi ste 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bas je odmor ovako dok niko ne zna 😁
Nije bila planirana beba, ali je itekako željena 😍🥰
Kad rodim prva ce imati 3 godine i 10 mj.
Druga 1 godinu i 7 mj.
S tim da su oba carska reza bila nazalost 😔
Djecu rađate sebi i nikom drugom 🙂
Samo ti uživaj u svojoj trudnoći. A kad se beba rodi svi će joj se veselit isto kao i prvim dvima curicama. U to uopće ne sumnjam😉
Ja sam evo trudna sa trecom bebom u 11 tjednu i zna muz i mama i najbolja prijatelja, ostatku porodice namjeravam reci poslije NIPT-a, a dalje kako ko primijeti i pita. Valjda covjek ogugla poslije prve i druge, prva je sva euforicna pa poletis da kazes, a sada mi sasvim svejedno 🥴
Andjelina25 i ja sam imala dva carska i isto ce malecka imati 1,7 mjeseci kada rodim, za sada su mi rekli da beba nece dotaci rez prije 6 mjeseca a onda se prati cesce, s tim da ce nas poroditi 2-3 tjedna ranije jer nas ne smiju uhvatiti trudnoci… mada je to sve rijetko te komplikacije ali eto…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Svak kaze kad hoce, mene je npr naljutilo sta smo odlucili rec samo najblizima i rekli i svekrvi i zamolili je da nikome ne govori, a ona razglasila ciloj familiji i to mi nije okej. Jos sam imala hematome i krvarenja do 14.tog tjedna i onda svako malo primas poruke od te sire obitelji sto ti samo dodatno stvara stres, a to smo htjeli izbjec. Za iduce dijete sigurno nece znat odmah nego tek kad se krene vidit trbuh (oko 18tog tjedna mi je to sad).
Svakako mislim da je najbolje tako u 14.tjednu reci kada sanse za spontanim padaju na minimum.. sretnoo☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Svak kaze kad hoce, mene je npr naljutilo sta smo odlucili rec samo najblizima i rekli i svekrvi i zamolili je da nikome ne govori, a ona razglasila ciloj familiji i to mi nije okej. Jos sam imala hematome i krvarenja do 14.tog tjedna i onda svako malo primas poruke od te sire obitelji sto ti samo dodatno stvara stres, a to smo htjeli izbjec. Za iduce dijete sigurno nece znat odmah nego tek kad se krene vidit trbuh (oko 18tog tjedna mi je to sad).
Svakako mislim da je najbolje tako u 14.tjednu reci kada sanse za spontanim padaju na minimum.. sretnoo☺
To sam htjela rec. Znaci isto kad mi je od brata žena bila trudna, rekli su mojima i naglasili da ne govore nikome i onda je moja mama rekla svima jer kao pa da sta ima veze 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I ja sam do nedavno imala svakakva krvarenja, uzrok nismo nasli jos pa bi mi isto tako islo na zivce sto pitanja i poruka.
Prvo s obzirom na 2 spontana nisam znala ni hoce li se trudnoca odrzati.
Evo jos uvijek ne znamo kad cemo rec, ni ne zuri nam se 😁
Na kontrole idem kad mi muž moze uskocit da cuva cure tako da nitko ne posumnja ako bi ih trebalo pricuvat.
Stomak mi se ne vidi, mucnine nemam i bas smo sretni dok nitko ne zna 😂
Bili bi najsretniji kad bi im rekli pred porod 🤣🤣🤣
Iako ce biti sto pitanja kad saznaju Al otom potom 🙉
🧑 Curica 3 godine /2019.
Sortiraj odgovore
Najstariji