Nuna Demi next ili Joolz Geo3?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Izabel1920
    08. Studeni 2025. 14:43

Pozdrav svim mamama :) imam jednu jako veliku dilemu koja mi neda mira u toj mjeri da imam osjecaj da cu dobiti temperaturu, a to su djecja kolica. Trudna sam danas tocno 21 tjedan i uskoro planiramo kupiti kolica. Nakon prve bebe bi htjeli kroz godinu dana poceti raditi na drugoj i uopce nismo pametni je li bolje uzeti single ili double, no sve u svemu sumirali smo na Nuna demi next ili Joolz Geo3. Molim vas ako netko ima iskustvo/savjet vezano uz kolica da ga podijeli jer imam osjecaj da cu se izluditi vise sa citanjem i usporedjivanjem..

• lamise38
    08. Studeni 2025. 20:39

Mi ćemo sad imat razliku 16 mjeseci ali moram priznat da navedena kolica nisam uzela u obzir,ja se dvoumim između cybexe gazelle s i Icandy peach7,obja imaju mogućnost za dodatno dijete. Ni ja nikako odlučiti,najviše me muči ako starije dijete se neće htjeti vozit onda smo se bacili u nepotreban trošak jer imam dvoja kolica,cybex balios s jesu starija od kćerke ali su i dalje dobra i metro deluxe. Tako da eto odlučili smo pričekati još dok ne rodim pa vidjet kakva će biti situacija,ionako neću nigdje u početku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI