Pozdrav svim mamama :) imam jednu jako veliku dilemu koja mi neda mira u toj mjeri da imam osjecaj da cu dobiti temperaturu, a to su djecja kolica. Trudna sam danas tocno 21 tjedan i uskoro planiramo kupiti kolica. Nakon prve bebe bi htjeli kroz godinu dana poceti raditi na drugoj i uopce nismo pametni je li bolje uzeti single ili double, no sve u svemu sumirali smo na Nuna demi next ili Joolz Geo3. Molim vas ako netko ima iskustvo/savjet vezano uz kolica da ga podijeli jer imam osjecaj da cu se izluditi vise sa citanjem i usporedjivanjem..
Mi ćemo sad imat razliku 16 mjeseci ali moram priznat da navedena kolica nisam uzela u obzir,ja se dvoumim između cybexe gazelle s i Icandy peach7,obja imaju mogućnost za dodatno dijete. Ni ja nikako odlučiti,najviše me muči ako starije dijete se neće htjeti vozit onda smo se bacili u nepotreban trošak jer imam dvoja kolica,cybex balios s jesu starija od kćerke ali su i dalje dobra i metro deluxe. Tako da eto odlučili smo pričekati još dok ne rodim pa vidjet kakva će biti situacija,ionako neću nigdje u početku

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji