Novi izgled foruma Klokanice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 22:49

Ugolina

Na mobu ne mogu uopce zumirati,jel i drugima tako

Isto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hrvoje Dorešić
    14. Veljača 2017. 10:03

Ugolina

Ugolina kako to mislite? Koji uređaj koristite?

Mene zovu kad nešto ne radi...

Hrvoje Dorešić
    14. Veljača 2017. 10:04

Sanjarka88

Ugolina

Bilo je fora ono prije kako je pisalo koliko imamo poslanih poruka

😂😂😂😂😂😂 to sam i ja pomislila al mozda bolje ovako, nitko ne zna koliko tipkam 😂

I da edit posta? 👍

Broj poruka je vidljiv na desktop/laptopu. Naime na mobilnom portalu ima manje mjesta pa ne stanu sve informacije. 

Hrvoje Dorešić
    14. Veljača 2017. 10:06

ilani

Novi forum odlično izgleda, sve je super funkcionalno i pregledno. Sve pohvale . Fali damo jedna jaako bitna stvar - mogućnost privatne poruke. Neophodna je. Pa to ima svaki forum zar ne?

Privatne poruke zasad nećemo imati. Naime upotreba priv. poruka na starom Forumu nije opravdala da ih idemo ponovno razvijati. 

Ugolina
    14. Veljača 2017. 11:30

Hrvoje Dorešić

Ugolina

Ugolina kako to mislite? Koji uređaj koristite?

Mobitel sony xperia z,primjerice netko objavi sliku,zelim malo zumirat da bolje vidim jel,ne moze se..ma nevazno al eto

TPol
    26. Veljača 2017. 15:08

Treba edit gumb obavezno , i za privatne poruke je bez veze da nema jer kako razmijenit  broj mobitela tako da cijela Hrvatska vidi ? 😬

light
    28. Veljača 2017. 14:43

Bilo bi u redu da postoji opcija uređivanja posta i također da se na neko način pokazuje u kojoj temi postoje nepročitani postovi kao što je to na većini foruma. Ovako ne znam na kojoj sam temi pročitala neku novu objavu a na kojoj nisam. Hvala

28. Ožujak 2017. 17:02

Rad li postanje sad?

mamika3
    28. Ožujak 2017. 17:37

Svakih dan-dva se moram prijavljivat!Ukucam tocno korisnicko ime i lozinku i ne mogu se prijavit!U nedjelju sam dvaput mjenjala lozinku zato sto je prvi put primilo,a onda opet ispocetka!Drugi put mi je opet trebalo vise pokusaja prijave,otada je ok,ali kad cu se opet trebat prijavit opet ce biti isto!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

MamaTroje
    05. Studeni 2017. 22:43

Možete li srediti da se automatski otvara zadnja stranica neke teme umjesto prve? Hvala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.