Na mobu ne mogu uopce zumirati,jel i drugima tako
Isto
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina kako to mislite? Koji uređaj koristite?
Mene zovu kad nešto ne radi...
Bilo je fora ono prije kako je pisalo koliko imamo poslanih poruka
😂😂😂😂😂😂 to sam i ja pomislila al mozda bolje ovako, nitko ne zna koliko tipkam 😂
I da edit posta? 👍
Broj poruka je vidljiv na desktop/laptopu. Naime na mobilnom portalu ima manje mjesta pa ne stanu sve informacije.
Novi forum odlično izgleda, sve je super funkcionalno i pregledno. Sve pohvale . Fali damo jedna jaako bitna stvar - mogućnost privatne poruke. Neophodna je. Pa to ima svaki forum zar ne?
Privatne poruke zasad nećemo imati. Naime upotreba priv. poruka na starom Forumu nije opravdala da ih idemo ponovno razvijati.
Ugolina kako to mislite? Koji uređaj koristite?
Mobitel sony xperia z,primjerice netko objavi sliku,zelim malo zumirat da bolje vidim jel,ne moze se..ma nevazno al eto
Treba edit gumb obavezno , i za privatne poruke je bez veze da nema jer kako razmijenit broj mobitela tako da cijela Hrvatska vidi ? 😬
Bilo bi u redu da postoji opcija uređivanja posta i također da se na neko način pokazuje u kojoj temi postoje nepročitani postovi kao što je to na većini foruma. Ovako ne znam na kojoj sam temi pročitala neku novu objavu a na kojoj nisam. Hvala
Svakih dan-dva se moram prijavljivat!Ukucam tocno korisnicko ime i lozinku i ne mogu se prijavit!U nedjelju sam dvaput mjenjala lozinku zato sto je prvi put primilo,a onda opet ispocetka!Drugi put mi je opet trebalo vise pokusaja prijave,otada je ok,ali kad cu se opet trebat prijavit opet ce biti isto!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Možete li srediti da se automatski otvara zadnja stranica neke teme umjesto prve? Hvala.
Sortiraj odgovore
Najstariji